Städat

Blev lite ändrade planer för kvällen. Filmkvällen blev inställd och det passade mig ganska bra då jag hade massa plugg o göra, sen tog jag en del av min nyvunna tid och storstädade hela lägenheten!! Sååå skööönt. Så nu är det skinande rent, torkade alla köksskåp och golven. Känns alltid bra när man har gjort sånt:)

I kväll har jag kollat på Lyxfällan och talat med föräldrarna i telefonen. Nu ska jag ta o skriva ihop en lista till ev. nya hundvakten och sen plugga lite till. Måste upp vid åtta i morrn för att hinna. tänkte ta och gå o handla lite medans hundvakten har hundarna.

Sen hoppas jag på fint väder i morrn, men nån grillning blir det inte eftersom det troligen blir regn. Så nu ska jag inte dra till festen förrän sju, så ska nog hinna med en del plugg i morgon med. Det känns bra, känner mig stressad.

Har inte hunnit fixa bilder fr. hm-paketet än. Ska se om jag hinner i kväll!

Stress-dag

Ja, fyy gick upp 1,5 timme för sent! Fyy mig asså. Det va inte bra, jag som har såå mycket plugg att hinna idag.
Va super seg ändå så jag försökte mota bort tröttheten genom att starta med en smothie och sen en powerwalk med hundarna. Än så längre verkar det ha fungerat. De små är iallafall lugna och nöjda:)
Jag sitter nu med kaffet och ska försöka komma igång så fort som möjligt och vara riktigt effektiv!

Redan vid sex ska jag befinna mig hos vänner och ha filmkväll! Så det gäller att hinna allt innan dess!

Shit Valborg i morron, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, eller vad jag ska äta, den stora frågan är ju, Vad blir det för väder???

HM-paket del 1



Så detta var en del av det som fanns i Hm-paketet!
Ska försöka hinna fota resten i kväll.

Jordgubbe/Hallon/ grönt:)



Lite, lite av vad som fanns i HM-paketet jag hämtade idag. Två ansiktsmasker och ett fint nagellack! Sitter nu med lite jordgubbs ansiktsmask inkletad, ska gå in och skölja bort den, se om jag känner mig extra ren efteråt.
Sen ska jag dricka grönt te med vaniljsmak och försöka bli sugen på sängen!
Somnade ju i soffan mellan 17-18.30 förut, så jag känner mig inte trött än tyvärr!

Mer om vad som fanns i Hm-paketet kommer imorron!


Höna



Söt liten äggkopp:) I denna åt jag mitt kvällsmat ägg idag. Inköptes på Lagerhause i lördags.

Helgens shopping



Tänkte visa lite av helgens shopping:) Klänningar fr. Gina och Leo-topp fr.Hm. Är mycket nöjd med dessa inköp och tror de kommer användas flitigt. Att klänningarna va på rea för 49 kr stycket gör ju att det känns extra bra!

Marabou Polka

Mötet med den eventuella hundvakten gick bra, hon verkar trevlig. Så på fredag ska vi testa så får vi se hur det går:)

Nu håller jag på o koka ett ägg o ska kolla arga snickarn på webben, sen ska jag äta lite polka-choklad!! Gott.

Imorrn ska jag försöka få massa plugg gjort och sen på kvällen blir det film kväll:)


Ett MÅL

Ja, jag har satt upp ett väldigt viktigt mål för mig och hundarna nu. Om ett år, 1 Maj 2011 ska hundarna klara av att vara ensamma 4 timmar. Jag ska verkligen hårdträna detta nu, varje möjlig dag ska jag träna.
Hur jag tränar ska jag skriva om i ett senare inlägg, kände bara att jag va tvungen att dokumentera detta. Känns ändå mer på riktigt då. Det är ju ett faktum att ska mitt liv fungera måste de bara lära sig detta. Jag kan inte leva typ 15 år till och bara kunna gå hemifrån när jag har hundvakt. Det är ju bara så.

Nu iväg på hundpromenad.

Glass-tips!



Ville bara tipsa om denna, helt sjukt god!

Idag blir det plugg, promenad me en kompis o henns hund och sen ikväll ska jag gå o träffa en ev. hundvakt.
Ska även försöka hinna hämta ut mina foton och ett paket fr. HM:)
Ska bli kul att se vad som kom med i detta paketet, tycker det va sjukt lång leverans tid på allt den här våren!

Lilla sjuklingen



En sötis bild på den lilla sjuklingen, dock verkar hon va frisk nu:) Fick behålla maten och va pigg, så vi gick långpromenad, sen va det massa bus som gällde hemma så det verkar ju inte va nån långdragen sjukdom direkt. Va säkert nåt skit hon stoppat i sig utomhus, hon är som en liten dammsugare efter otrevliga saker ute!

Ne, usch vad klockan är mycket måste ta mig ner i sängen, konstigt att man bara inte har lust med det ibland.

På mig

Högst upp är gårdagens outfit, va premiär för den beiga kavajen, kändes väldigt bra:)

Sedan är det Lördagens outfit med shoes!


Sovmorgon som heter duga

Ja, en rejäl sovmorgon blev det iallafall, gik upp kvart i elva!! Blev för sent istället. Lilla Chillan har kräkts nu på förmiddagen, 5 ggr!! Olustigt känns det, men nu verkar det ha lugnat sig. Dock är hon trött o ligger o sover på sängen...stackarn.

Jag ska ta och kolla på lite webbföreläsningar idag och försöka läsa i psykoterapi-boken, måste verkligen komma igång med psykologi plugget nu. Känner mig dock ganska trött på hela skiten och skulle vilja ha ett jobb att gå till istället känner jag. Men ett jobb som är kvalificerat och passar min utbildning, annars får det va och då pluggar jag hellre. Men tänk vad underbart och få en lön, lite fasta rutiner och få göra nåt annat än sitta med näsan i böcker.

På fredag är det valborg. Jag ska på en liten grill-fest. Får se om hundarna ska med eller inte. Ska bli trevligt hur som helst. Måste fundera ut vad jag ska grilla. Kanske grillspett, det är mumsigt. 

Bebisarna är hemma:)

Sötisarna är hemma igen, känns så lugnt och tryggt när de är här!! Saknar dem så när de är borta!

Hudvårdsrådgivningen va bra och jag köpte två produkter, en rengöring och en fuktkräm. Känner mig len som en baby-stjärt i ansiktet just nu, hihi. Men sjukt dyrt så det blir nog ett engångsköp tror jag. Efter detta blev det en mysig lunch på stan med kompisar, åt god buffé. Solen värmde gott! Sen tog jag tåget till Tranås för att hämta de små.
Kom sen hem vid sex me hundarna och nu har jag hunnit dricka en kopp kaffe och racer-pluggat!! Haha, har hunnit skriva färdigt och skicka in en uppgift så nu kan jag me gott samvete sätta mig och kolla på kommisarie Winter om en stund. Ska göra lite god kvällsmat till och tända ljus:) Lite kvälls-mys sådär.

Är väldigt besviken på det me väggorden, undrar om jag får ge upp projektet??? Känns ju mindre lyckat just nu, men jag tycker ju väggord är så fint:( Hmmm ska ta mig en funderare igen och se om jag kan lista ut en lösning!

I morgon blir det plugg för hela slanten! Massa att göra, ska försöka hämta ut mina framkallade bilder med, ska bli spännande att se...:)

Godermorgon!

Nu ska jag typ springa bort till bussen och åka på hudvårdsrådgivningen!:) Kulkul!

Sov dåligt i natt, hade satt upp väggord me häftmassa, de ville inte sitta uppe så jag vaknade av två gågner av att de olika ramlade ner!! Sen drömde jag mardröm o kunde inte soova, fan. men men får sova ifatt i morron bitti!
Nu måste jag dra!

Kväll

Ja, idag va  det jobb som gällde! Va hemma ganska tidigt igår, typ halv tolv så det va rätt lugnt o ta sig upp i morse. Jobbet gick bra, och härligt väder va det ju hela förmiddagen.
Efter jobbet drog jag till stan och fikade me två kompisar:) Va trevligt, dock svek solen oss lite så vi fick mest sitta inne!

När jag kom hem lagade jag till potatisgratäng och åt med qourn filé och tomater, mumsigt! Sen somnade jag ett par timmar och i kväll har jag kollat sista delan på millenium triologin. Denna sista delen tyckte jag va riktigt bra faktistk.

Ska snart ta o fixa iordning mig och sen gå o lägga mig kanske läsa lite. I morron ska jag iväg på gratis hudvårdsanalys hos Mary Kay. Har hört bra grejer om det märket så det ska bli spännande. Efter det drar jag iväg och hämtar hundarna.
MÅSTE plugga massa i veckan som kommer, ligger efter nu. Fattar inte hur fort det går fr. att ligga före till att ligga efter ibland. Det är alldeles för lätt att fastna i lathet om man väl börjar tillåta sig det!!! Usch. Nee bara att kämpa på nu.


Systemet va stängt

Ja, det stängde tydligen vid två, jag trodde det va öppet till tre. Så det blev inga cider, får försöka göra nån liten vodka drink istället. Men men det ordnar sig, ska ju ändå ta det lugnt eftersom jag ska jobba imorron.

Om ett tag ska jag gå in i duschen, men har en hemsk klädångest, vet inte vad jag ska ta på mig alls. Alla idéer känns fel. Vill klä mig fint, men inte super party liksom. Hmm svårt. Strumpbyxor är typ det enda jag kommit fram till hittils. Sen tog det stopp,svårt.

Jobbet idag gick jätte bra, skönt schema. Ska nog ha samma imorrn tror jag, känns bra.
Va en stund på stan, gick inte jätte bra me ingen shopping, hehe. Blev lite smågrejer. Svarta cykel byxor me spets fr. hm, en leo-topp fr. hm. Sen lite lila inredningsmojs fr. indiska. En rosa vas fr. önska jag velat ha flera veckor. Sen två klänningar för 49 kr styck fr. gina. alltid bra att ha.
Kanske hinner jag ta bilder nån dag o lägga upp.
Nee dags att gå tebax till garderoben o gnugga geni knölarna så jag kommer på nåt:)

Lång dag

Är hemma igen efter en lång dag me mentorsmöte, tågåkande och barnvaktning:)
Jag o lillebror hade en mycket trevlig kväll me pizza och spiderman, hehe.
Min storebror kom o tog över vid kvart över nio så jag kunde hinna me tåget hem.
Nu ska jag snart gå o lägga mig, måste upp vid sex imorrn o fara till jobbet.

Sen ska jag ta en sväng på systemet och köpa nån cider som jag ska dricka på kvällen, sen blir det jobb på söndag igen! Så en ganska intensiv helg väntar, är jag duktig borde jag hinna me lite plugg me.



Räkningsångest

Usch för att betala räkningar, se de små slantarna försvinna lika fort som de kom in:(
Men samtidigt en lättnad varje gång när man inser att man kommer överleva även denna månad. Men just nu är det snålt, denna månaden bli inge massa nöje o shopping. Lite mat o nödvändigheter mest. Kanske nåt litet secondhand fynd på sin höjd!

I morgon ska jag gå till skolan på mentorsmöte, sen fara me tåget till tranås och va barnvakt åt min lillebror, vi ska äta pizza o ha fredags mys:)
Helgen blir jobb då, sen lite häng på lördag kväll:)

Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig imorgon, har ingen inspiration. Ska promenera till skolan imorrn bitti, så relativt sköna skor är ett måste.

Knubbig



Lampan knubbig ska utgå på IKEA, sjukt. Lätt den mysigaste:) Köpte både en stor o en liten sist jag va där. Får hoppas de håller länge!!

Spricker upp

Som alla märkt är jag en stor fan av väder, haha. Nee men jag tycker det är viktigt, betyder massa för humör och möjliga aktiviteter!

Idag ringde min ex-hundvakt, hon hade kollat me sin kontakt, tyvärr kunde inte denna lilla tanten, men det va ju snällt att hon frågade:) Så nu får jag kämpa vidare, ska nog träffa en tjej då nästa vecka, får se hur det går!

Känner mig konstig även idag, ögonen är svullna och svider, inte kul. Känner mig liksom varm på huden me, inte sjuk men wierd. Fan får väl gå o köpa nån sån där allergi-medcin som finns receptfritt och se om det hjälper. Men jag gillar inte att ta saker, vet inte varför tycker det är krångligt och jag glömmer dem. Sen vill jag liksom ha helt klart egentligen att det isåfall är allergi om jag ska äta/spraya/droppa något för det...i mig själv.

Nu ska jag väl försöka ta tag i dagen, har redan hunnit me lite ensamhets träning för hundarna, som gick mycet bar. Freja-stumpan va ko-lugn o la sig i sängen (!)

Halsband



Så här har kag fixat med mina halsband Fint och skönt me lite ordning.

Annars har det vart en ganska skön kväll, men huvudet är super tungt, ögon o näsa kliiiiar, huden är alldeles varm+ detta kommer efter att jag vart ute en hel ef.middag. Verkar som jag är allergisk trots allt, hoppades på att förra våren va inbillning, men det verkar tyvärr inte va så, Just nu känns hela huvudet tungt och hela kroppen liskom svidig. Hmmm.
Jaja, har precis skrivit klart o skickat in en uppgift, får ta andra imorrn eftersom jag känt mig så risig i kväll. Sen har jag även beställt lite bilder på sötisarna för framkallning, ska bli fint me lite "riktiga" foton.
Ska nog köpa lite nya ramar me...göra fint. HAr nu massa planer på inredning i lgh. är ju så kul me inredning asså, mys. Älskar att hålla på att fixa. Har köpt färg me så lite saker ska målas i vitt, hatar "träfärg", hehe, eller allafall hemma hos mig. här passar det inte.

Ska ta en huvudvärks tablett nu och kanske grönt te me vaniljsmak, sen försöka sova och vakna till en produktiv och positiv dag:)


Jobb:)

Hade fått ännu ett pass bokat nu den 2 Maj, äntligen lite flyt me jobb (= pengar). Himla gött.
Har nu varit iväg en härlig eftermiddag med hundarna, de har busat o lekt me elvis (min kompis söta labbe-valp), skogpromenerat och tuggat ben, så nu är de ganska nöjda:) Sover som stockar, hihi. Blir en lugn kväll me andra ord. Tror dock jag måste sticka iväg en snabbis o köpa lite smörgås-margarin och kanske mjölk, godis sugen är jag me, hmmm. Borde väl låta bli, men känner mig duktig nu efter ett par timmars motionernade!
Tänkte köra lite me sliden me sen, då är man ju värd lite godis sen, haha.

Arga snickarn i kväll, kvällen är räddad! Innan dess ska jag försöka knappa in det jag skrev igår på datorn och sända iväg! Så bäst jag skyndar mig nu.

Gråväder:)

Ja, det känns faktisk ganska skönt me lite gråväder idag, luktar fuktigt o gott utomhus:) Nu ska jag snart dra iväg till ryd för lilla hundpromenaden och sen nyckel lämning! Ska bli skönt att å in nycklarna så slipper man tänka på det mer sen!

Fick två jobbpass i helgen:) YEEES! Så gött att det blir lite plus i plånkan istället för bara minus hela tiden.
Hundarna verkar sjukt lugna idag, kan det va de lugnande feromonerna jag installerade i går måntro?? Kanske, verkar funka isåfall:) Men det lär ju visa sig när vi ensamtränar i eftermiddag.

I kväll ska jag plugga en del, skriva färdigt och skicka in uppgift. Sen är det bara ett prov kvar så är ännu en kurs avslutad!!!


Borde sova

Ja, nu borde jag sova, ska upp ganska tidigt imorrn för en teldejt:) Sen blir det till att vandra till ryd, lämna nycklar och sen gå på en skogspromenad me en kompis o hennes lilla vovve:)

Har en ny hundvakt på g, hoppas verkligen detta kan funka. Hon talar engelska, jag kan bli lite osäker ibland när jag ska prata, men det ska nog funka om hon verkar va en shysst tjej! Hoppas vi kan träffas och se hur det går.

Nu ska jag bara kolla lite bloggar sen försöka sova!

Dragkamp



Lägger istället in bilder på två mindre sega damer, hehe. Bilderna är inte fr. idag men de är ju för det mesta ganska glada små skitar:)

Trötta långsamma morgon

Asså vet inte vad det är me mig idag, men känner mig bara så himla seeeeg och trött idag. Fattar inte har sovit ordentligt och inte fler behymmer än de jag hade igår.

Måste försöka komma igång, men har liksom inte lust. Ska hursomhelst plugga och se gå me hundarna. Precis som vanligt med andra ord.

Korall

Har målat naglarna i korall färg, blev fint:) Innan dess har jag tagit ett skönt bad och sen kollat på winter. Tycker det är bra o hans Magnus Krepper tycker jag är lite het, hihi. Böckerna älskar jag!! Men serien är ju inte riktigt samma men, helt okej ändå.

Är inte trött alls, men borde väl sova snart. Har suttit o redigerat lite hundvakts annonser, kände att de kanske låter lite väl krävande, hoppas på nåt svar nu!

Kollade upp ännu ett hunddagis idag, men de ligger utanför stan, funkar ju inte. De skriver åhh 5 min fr. centrum. Jaaaa!!! tänker jag, sen på sidan "med bil". Jaha me cykel jävligt långt me andra ord, hehe.

Har smörjt in alla mina eksem jäklar me kortison, fattar inte att de bara blir värre och inet försvinner! Sol är vad som behövs asså, men idag va det för kallt för solning.

Haha hade svarta fötter förut, nya strumpor som missfärgat hela fötterna, konstigt, har jag inte vart me om förut. Svårt att få bort me trots skrubbning, mycket konstigt. Men jag fick ju svaret på varför alla underkläder hade en gråton allafalla, Haha klumpiga jag o inte sortera ordentligt.
Nee tror minnsann jag ska läsa lite, Jonas Eckel av Karin Fossum innan läggdags.

Plugghäst

Ojoj vad jag har pluggat idag, hunnit med att göra en hel inlämningsuppgift och börjat på den andra:) Ska jag skriva rent och göra helt färdigt imorrn eller nåt. Har även hunnit med att börja ensam-träna hundarna. Med ett kompostgaller va de instängda i V-rummet ca. en timme, gick ganska bra kändes det som, inget pip eller så allafall. De va ganska lugna:) Ska köra detta varje dag jag är hemma nu et tag framöver, sen blir det till att börja med att gå 1-5 min och sen öka på det. Får verkligen hoppas det funkar med tanke på hur grymt svårt det verkar vara att få tag på en hundvakt.

Nu ska ja dra ut på en promenad med hundarna, sen när jag komme tebax ska jag börja läsa i en psykoterapi bok som är till uppgiften i kliniska psykologin. Nu har en hård plugg period börjat och den är inte över förrän typ Juni, nu är det bara kämpa på, desto hårdare jag jobbar desto tidigare blir jag färdig:)


:(

Annars känns denna morgon ganska sur. Började bra me en liten tur för att kolla in mini-mataffären fem minuter fr. mig. Den va jätte fräsch och hade lite av allt, och perfekt stolpe att binda hundarna i utanför, hihi.
Men sen kommer jag hem och kollar mailen och har fått svar fr. den eventuella nya hundvakten att hon missbedömt lite hur mycket hon har att göra och då inte kan längre:( Fyy vad trött jag är på den här situationen. Måste hitta nån snart, nån som kan ha dem 1-2 ggr per vecka räcker för mig...helgerna kan ju mor o far hjälpa till med så jag får jobba lite, inte för att jag blir bokad men ändå...aja orkar knappt tänka på det, men vet att jag måste...


Ringar



Här är bilder på mina nyinköpta ringar, beställde dem på cocoo.se. Skit fina:) Plus att storleken går att reglera, toppen för mig, jag brukar väldigt sällan hitta ringar som passar ordentligt på mina fingrar!


Strulat me ny mail

Fasen vad krångligt det va då! Har försökt skaffa ny mail för att kunna registrera mig på proffice, men guuud vilken tid det tog. Och proffice sida är ju också helt omöjlig!

Annars har jag kollat på Wallander, innan det pluggat och ätit äggmacka. Gött, va himla längesen!
Väntar på ett svar fr. en ev. hundvakt. Hoppas hoppas.

Nu ska jag snart ta och sova, Godnatt:)

Sooolen genom mina fönster

Visst underbart med sol, men mindre kul när den bränner in i alla fösnter i min lgh, som inte har persienner....hmmm, kanske borde man skaffa mörkläggnings gardiner? men nej hatar mörker. Men nu gör solen att det blir varmt och kvavt, vilket resulterar i att jag inte kan koncentrera mig på plugget..usch.

Sitter mest här inne och funderar över hur jag ska göra för att få till mitt vardagsrum, blir liksom inte nöjd.
Igår köpte jag nya lampskärmar och lila filtar, har bestämt mig för att ha lite såna färger, men det går liksom inte få till det ändå. Måste köpa massa mer!! Vill ha pengar nu.

Power walken va jätte bra, skönt att svettas lite. Hundarna va inte fullt lika nöjda då de verkade anse det blev för lite nosning, hehe. Nee nu ska jag försöka hitta ett solfritt hörn här hemma och PLUGGA.

Sovrummet



En liten bild på mitt sovrum/stor alkov. Får även plats me bokhyllor och skrivbord här inne. Är nöjd me färgerna här, känns vilsamt:)

Efter en ganska god natts sömn, trots blåsten(!) så blev jag upptvingad av en nödig lite Sillis vid kvart i nio, hade nog tänkt mig att få sova lite läängre. Men men inget att göra åt, det är verkligen den lilla som bestämmer när vi går upp i dethär hemmet, haha.

Ska nog snart dra iväg på en power walk runt skägget me hundarna. Behöver motion!! Man vill ju hålla formen till sommaren. tror jag ska köra en extra nyttig vecka den som kommer. Göra upp en lite hälsomatsedel och gå power walk typ varje dag! + träna me sliden ett par gånger. Skulle va najs att verkligen komma i gång, har känt mig slö ett tag nu, vill verkligen använda kroppen lite, hihi. Cyklade massa förut men det blir ju inte så nu när jag så sällan är utan hundarna.
Måste förresten kolla vad som hänt me den där cykel väskan jag beställde till Chillan??? Den borde ha kommit nu.

Flyttstäd

Ja, idag har hela dagen ägnats åt flyttstäd och diverse lghets fixande. Börjar känna mig ganska trött efter en lååång dag. Har även hunnit tvätta en otroligt stor mängd tvätt, så kvällen tillbringade jag med att vika tvätt framför Millenium och sedan plocka undan massa i lgh.
pappa glömde tyvärr STORA borr maskinen, eftersomväggarna här är stenhårda så kunde vi inte sätta upp så mycket. Ny fix-tid inbokad om tre veckor, så det kommer ta ett tag innan lgh är iordning, men men är nästan färdigt så det fungerar ju bra att bo i som det är nu med. Ska fösöka ta lite bilder på hur det ser ut nu och visa:)

Är super super blåsigt ute asså, shit. Vågar knappt mig ut me vovvarna i kväll, sen knakar det något hemskt i fönstrena så det kommer bli svårt att sova i natt, hoppas det slutar snart!

Socker

Jahapp då kunde man inte motstå sötsuget haha. Bakar en liten socker kaka, utan ägg, för det har jag ännu inte köpt hem. Ska bjussa mamma o pappa på den imorron när de kommer hit o ska hjälpa mig med det sista av flytt-skiten. Städa bla. fyy. Definitivt det värsta med att flytta!

Ska snart vandra på en tur me hundarna, sen plugga, skriva lista tills imorron och lite sånt. Sen kaffe o sockerkaka kanske i soffan? Låter härligt:)

Ost och vinkväll



Lite sköna bilder fr. igår. Jag lyckas tydligen hela tiden göra någon lustig min. Men det va verkligen en toppen trevligt kväll:) Lite seg idag har jag dock varit, men chillen ville ju ändå upp så att jag har varit vaken länge nu, börjar känna mig som en normal person igen, hehe.

Trevligt:)

Jäkligt trevlig kväll o himlans god ost:) Vovvarna skötte sig fint. Märks att chillen börjar bli en stor o duktig flicka nu!
Nu ska jag sova, imorrn ska jag ta sovmorron o sen ska jag försöka plugga resten av dagen, plus gå en prommis med vovvarna. Borde även fundera ut om något och isåfall vad som ska inköpas på ikea på lördag!! Tomt som sjutton nu i lgh, men är osäker på om ikea har vad jag söker!
Aja, godnatt alla,nu ska det snart bli sängen för mig.

Lite moln

Ja idag verkar solen svika oss lite, men skönt väder ändå, men jag som hade tänkt sola lite på balkongen i eftermiddag när jag pluggar. Får se om det kommer gå! Annars får jag väl sitta inne och plugga.
Åt allafall frukost på balkongen idag:) Kändes väldigt vårigt!

Idag är det mest plugg på schemat, sen fixa inför ost och vin kvällen. Ska väl hinna me en långis me hundarna me, är nog bäst att dra iväg snart för Chillen är väldigt rastlös. Så snart måste jag väl göra det.
Oj,nu kom posten...ett fint erbjudande fr. La redoute, nästan så fint att jag måste beställa något. Shorts? Byxor? eller Sandaler? får det nog bli. Man får ett jättefint litet resekit fr. FACE. Klart värt det:)

Dagens uppgifter fixade

Japp då har jag bockat av allt på dagens lista, städat och fint är det och en skön skogspromenad me vovvarna blev det i solen:) Skogen är som balsam för själen.
Men min lilla själ mår ändå inte bra idag. Detta me hundvakten börjar verkligen oroa mig nu. Har satt upp massa annonser, inga svar...Har fått ett par svar men när jag skriver tebax så svarar de inte!? vad skriver jag för fel? Är det att jag har så varierande tider eller vad, jag fattar inte. Och min ex-hundvakt har ännu inte hört av sig angående hennes kontakt. Varför? Varför vill hon inte hjälpa mig? Vad har jag gjort henne?
Fyy vill gräva ner mig i ett hål.

Smycken



Här är min lilla smyckes hörna jag fixat i hallen, blev ganska bra tycker jag:) Pigtittaren är efter min pappas mormor, bestemor. Fin, skulle vart finare i vitt, men pappa vill inte jag ska måla den...
Står i hallen under hatthyllan. Hatthyllan är super lång så jag får plats me jackorna bredvid!

Solen skiner för tredje dagen i rad!!

Ohh shit det är sol idag me, känns helt otroligt härligt:) Har vart ute en runda och satt upp ett par hundvakts-lappar på ansalagstavlor här runt i kring. Försökte mig på en stund inne i rastgården, men det visade sig att det fanns hål i stängslet där chillan kunde smita ut så jag fick gå ganska snabbt....synd att de inte har råd att laga den.

Nu har jag precis ätit färska frallor, me ost och avokado och druckit förmiddagskaffet. Så nu är det väl dags att försöka ta tag i den här dagen me, städning står ju då på schemat, sen en skogspromenad i eftermiddag:)
Till kvällen ska jag nog hinna plugga lite me! Lika bra att försöka hålla i lite, blir lätt att man slappnar av för mycket annars.

Ändrade planer

Blev ingen städning idag, hehe. Tog hundarna o vandrade ner till stan, vilket kändes väldigt snabbt o smidigt:) Träffade där på en kompis så det blev fika istället för städ, inte mig emot:) Trevligt me fika i vårsolen. Sen när jag kom hemså blev det middag och sen en sol-stund på balkongen me lite plugg-läsning och en glass! Mysigt. Nu har man hängt på internet ett tag och nu ska jag nog läsa lite till innan det blir kvällsmat och tv! Vet inte om det finns nåt att se ikväll dock.
I morrn får det bli städning och en skogspromenad eller nåt tror jag, man måste ju variera sig lite:)

längtar efter ost och vin kvällen på torsdag ska bli mys och GOTT, va typ hundra år sen jag åt kex och ost, o lite vin är ju aldrig fel:)

Favorit Lacken just nu.



Just nu är dessa mina favoriter:)
För tillfället har jag 192 fr. depend. Målade första gången igår, trivs riktigt bra me den. Nog lite bättre än 187 fr. samma, den är lite brunare, men den är oxå fin. Men har ett behov av två till, ett mintgrönt som jag tjatat och och ett pastell ljus rosa! Sen klarar jag mig i sommar hehe.

Beige Kavaj



Här är mitt fynd fr. myrorna:) Är jättenöjd, gillar färgen. Den är lite mindre gul än vad det ser ut på bilden.

Godmorgon!

Ja är lite sen idag, sitter me min lilla kaffekopp, ska nog snart ta och gå en promenad ner till stan, vill se hur lång tid det tar!
 Sen blir det städ och nog lite plugg framåt kvällen. Ska få gäster på torsdag kväll. Lite inflyttningsmys:) Ska dricka lite vin o äta ex och ost!! Gott:)

Lägger upp lite bilder fr. flyttveckan på mina sötnosar!



Ohhh, fina. Chillan ville hjälpa till o packa kläder, hihi.
Andra bilden är lilla freja som är helt slut och har lagt sig i chillens korg,
nederst ser man en undrande lite nervös chillan <3


Älskar min säng

Gud vad härligt det var att få sova i sängen inatt, första gången på över en vecka, sov som stock. Även det första gången på hela förra veckan. Chillan va lugn och fin:)
Sitter nu vid min nya fina vita skrivbord! Har inte haft ett vettigt skrivbord under hela tiden sen jag flyttade hemifrån, så detta känns jävligt najs.
Har varit ute på en riktigt lång promenad med vovvarna runt skäggeti vårsolen, såå underbart skönt va det. Knappt man ville gå in:)
Sen har jag diskat, ätit ostknäckor me soja-latte och nu kollar jag lite mail o shit vid datorn. Ska väl fortsätta greja lite i lgh antar jag, sen kanske kolla över vad för plugg jag har att vänta de närmasteveckorna, känner at jag inte har direkt koll.
Asså hitta hundvakt verkar vara riktigt svårt, har fått några svar, men än har jag inte hittat någon:( Hunddagiset jag kollat upp va fullt nu, hoppas man kan ställa sig i kö eller nåt, måste ju bara fixa detta snart. Det här problemet liksom seglar runt i mig hela tiden och jag kan inte släppa det. Det svartar ner allt annat...måste bara lösa sig...finns liksom inget alternativ, men inte trodde jag det skulle vara såhär svårt.
// Johanna

Ojojoj

Shit, så jäkla trött efter denna helgen, men samtidigt för uppe varv för att kunna somna. Har så svårt att släppa allt plock och fix som finns att göra i lägenheten. Igår va riktigt crazy och stressigt. Men det viktigaste hann vi med och inga olyckor skedde:) Så allt är nu på plats i lgh, eller på plats, men hä iallafall, hehe. Sen hann vi me en snabb tur till ikea och köpte det viktigaste. Tyvärr va stolarna slut så det blev inga. egentligen vill jag köpa några gamla fina trästolar på loppis och sen måla vita, men jag vet inte om det kommer gå, Svårt att få hem dem.
Inatt gick jag aldrig o la mig, däckade på soffan ett par timmar, sen fortsatte jag. Men jag hann en himla massa me, packade typ upp alla kartonger!! Men saker står lite huller om buller. I dag va pappa här igen, såå snäll:) Så vi satte ihop ikea grejerna och slängde skräp o bar till förrådet.
Sen fick jag handla lite me på willys, bäst att passa på kommer inte kunna lämna hundarna denna veckan, sen ska jag börja träna veckan efter. Korta stunder först sen öka på sakta, sakta. Ska sätta i feromonerna om snart me. De måste ju få en chans att bli lite hemmastadda och lugna sig lite innan vi börjar. Annars är jag rädd att det blir fel igen. Förhoppningsvis kommer vi bo här ganska länge nu, så de ska hinna lära sig hoppas jag.

Nu är jag helt mör i huvet, ska väl snart sova första natten i här i sängen då. När jag fixat till det lite så ska jag visa bilder på hur det ser ut:)
Godnatt!
// Johanna

Trötter

Usch är trött idag, fast jag tycker att jag fått sova ganska bra för en gång skull. Men men, det är ju bara kämpa på. Om typ 15 min eller nåt kommer famlijen hit, då ska vi börja flytta. Jag har packat ner luftmadrassen, men har ett stort problem då jag inte vet var den ska göras av...hmmm

Grått och regningt idag, lite osis. Plus att stolarna jag skulle köpa på ikea är slut, och det finns endst två ex. av bordet, får verkligen hoppas att vi hinner norpa ett utav dem, annars blir jag fasen sur asså´, släp o fixat kredit o allt.

Sista natten på madrassen:)

Yes nu ska jag snart för sista gången, förhoppningsvis på länge lägga mig på luftmadrassen! I morron kommer sängen:) Har fixat och donat i kväll inför imorron, nu är det bara lite skräp kvar som ska slängas, det gör jag i morron bitti. Har även hunnit göra varma mackor, mumsigt. Och sen tagit ett bad och tvättat håret, akut-fixat naglarna. asså bara tagit bort gammalt lack och sedan tagit på lite base-coat. Får duga imorrn när man ska flytta.
Kommer ju bli en tur till ikea o rusta me, men jag får väl se ut som skit då me, inge att göra åt, hehe. Allt måste gå fort för självklart har ju bröderna bråttom hem, typiskt att man ska behöva stressa jämt.

Ska snart krypa till kojs, har suttit o trånat efter byxor och shorts fr. La redoute.Kan inte bestämma mig för om jag ska våga slå till.Sen vill jag ha spets cykel byxor me, såg så jäkla fina på hm idag, men hade inga pengar me mig, såååå jäklans typiskt mig att gå ner på stan utan pengar!!!! Dricker lite te nu, har ont i halsen. Hoppas jag inte blir sjuk nu. Skulle ju sitta fint mitt i flytten, va fan sjuk förra gången jag flyttade, inte kul alls.
Nee, nu ska jag borsta gaddarna o rasta vovvar, sen blir det madrassen och lite lektyr.

Avklarat!

Japp då va provet avklarat, vet ej hur det gick me tanke på hur dåligt jag pluggat, men himla gött att ha det gjort:) Efter provet blev den en tur på stan, fyndade en biege kavaj på Myrorna!! trodde jag inte me tanke på hur poppis det är nu, dock inga jeansshorts tyvärr. Inga shorts alls hittade jag. konstigt kanske har de inte tagot fram dem än??

Sen köpte jag även tre nagelllack, en typ korall, ett turkost och ett ljus biege. Mintgtönt fanns bara isadora, tycker 70 spänn är lite dyrt för en sån färg, man kommer ju aldrig hinna använda upp det innan det är ute typ. Får se om jag hittar ngt senare ivår. Ska fixa lite bilder på iköpen, senare!
Nu ska jag hämta vovvarna hos mor, sen blir det att förbereda inför stora flyttlasset i morron!! Har massa fix att dona med, kommer bli en långkväll. Sen ska jag äta choklad o kolla web tv. en ganska bra fredag me andra ord:)

Sämsta disciplinen

Denna veckan har jag haft världens sämsta plugg-disciplin. Börjar känna att det var mindre smart att lägga ett prov så här mitt i flytten, men men nu är det bara att gå dit och göra det. Får väl hoppas jag lyckas lära mig en del idag då.
Sitter o dricker kaffe som vanligt, sen ska jag hoppa in i duschen, och sitt-duscha haha, har inget duschdraperi än så jag får sitta i badkaret för att inte skvätta ut, hihi. Måste se jäkligt roligt ut. Efter det ska jag vandra bort till Tornbyoch djurmagazinet. Blev aldrig av igår så tänkte att jag gör det först idag, chillen har verkligen nästan ingen mat kvar!!

Sen ska jag verkligen försöka plugga hela eftermiddagen, lite mat -paus blir det ju förstås. Sen ska jag åka me vovvarna till Mamma, de ska va där när jag gör prov i morron. Ska försöka åka förbi Ryd sen ikväll me o hämta en av mina cyklar så jag kan cykla till skolan i morron, är så jäkla trött på att åka buss!! Skönt att få ner cykeln hit me, här finns cykelförråd:) gött, lär nog behövas här.

Skällande

Fasen va doggsen skäller ibland asså. Ringde på dörren, asså de slutar liksom inte. Blir så irriterad, detta huset är verkligen lyhört och jag vill inte störa grannarna. Är typ livrädd för det... Vet inte hur jag ska få stopp på det heller, va aldrig ett problem förut me freja, hon skäller bara till nån gång, men Chillen, herregud vad hon kan hålla i gång, blir tokig.

Gick upp vid nio idag. Sen så gick jag en promenad i solen, och det verkar som att det va tur för nu har det mulnat igen. Nu sitter jag me lite kaffe, gott. Men sen vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp min dag, borde verkligen gå iväg och köpa hundfoder, men fasen va tungt att bära hem två säckar. Kanske ska ta en idag o en på fredag... sen måste jag verkligen plugga. Kom igång en stund i går kväll, men ligger ändå efter lite känns det som. Usch så jobbigt när man inte har ngnstans att sitta vettigt me. Längar, längtar till helgen, då kommer det inte eka så förgkordat i lgh heller.

Fyy mig asså

Usch inget pluggat idag inte bra, men koncentrationen vill bara inte infinna sig i denna tomma lgh. Blir rastlös av att inte har möbler o grejer. Känns som att jag mest vandrar runt, prommis me hundarna typ hela tiden hehe.

Men nu måste jag bara försöka få lite gjort innan sängen, eller webbtv som det lär bli. Sängen lockar inte än på ganska länge.
Åt en super mumsig middag förut, pommes frites, falafel, broccoli och creme fraiche me fetaost och soltorkad tomat smak. Såå jäkla gott, tänk om man kunde äta så fiint varje dag.
Nu sitter jag här och fick sån jäkla lust att äta vego sushi, mumsigt. Men det lär ju dröja innan jag får göra det. Herregud när kan jag komma ut på en shoppingrunda egentligen när läget är som det är. Surt asså, detta bara måste greja sig snart annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!!
Ingen spegel här heller, så några bilder på outfits lär det inte bli denna veckan, o förresten är det väl mestadels mjukisar som gäller när man sitter hemma o "pluggar".

Grått

Usch för grå-väder, man blir så seg. Sitter me lille frejsen i knät, mattes lilla tant-skrutt, hihi. såå sööt.
Ja hopp idag ska man då dra iväg o visa gamla lägenheten. Känns surt att lägga typ 3 timmar på det eller nåt, men men vad gör man inte för att vara shysst.
Har sovit ganska bra i natt, men jag känner mig ändå trött, chillan börjar vakna så hiskeligt tidigt numera, och sen får jag liksom ligga i sängen och försöka få henne att somna om i typ 2 timmar, brukar funka ganska bra, men det blir ju ingen skön sömn då jag liksom ligger på helspänn ifall hon går upp.
Nee nu vill jag bara att den här veckan ska gå fort, så att det blir lördag så jag får hit mina möbler, ska bli så najs.
I eftermiddag blir det plugg till provet på fredag, bara kämpa på. Men känns som att jag behöver lite ledigt snart. Samtidigt som jag verkligen behöver pengar (som vanligt) och verkligen borde jobba.
Nee ska ta o ta ut chillis så hon får kissa, sen ska jag nog dra in i duschen så det är gjort.

Millenium

Har kollat på millenium del 3 på svt play. Fasen den är ju bra, jag har liksom inte tänkt på det så mycket innan, men nu längtar jag ef. nästa del:)
Har även fått iväg ett litet mail me felanmälningar till hyresvärden. Hoppas de kan fixa det fort. Va precis ute en svängis med hundarna, lugnt in the neigborhood, hehe. Ska ta o diska lite granna, sen kanske plugga en stund, är inte trött o jag hatar att gå o lägga mig när jag inte är trött!! Så det är bäst att trötta ut sig me plugg. Sen kanske läsa lite L.A Candy, lite nöje innan sov-dags:) men gud vad jag saknar en soffa eller fåtölj att mysa in mig i, blir lite trist me en liten plaststol, haha,får lite ont i arslet om man säger så.

Imorron blir det till att vandra upp till min förra lgh och visa den för nästa hyresgäst, sen ska jag hämta ett paket me, hoppas det är de där hund feromonerna:) Doggsen kan nog behöva lite extra trygghet nu,hihi.

Påskhelgen snart över

Ja, då va det snart slut på påsken, sitter nu o äter det sista ut mitt lilla påskägg. Sitter i min nya lgh. Mamma o jag hann flytta massa kartonger och grejer i helgen. Skönt, men denna vecka kommer ju att bli lite trist eftersom jag nästan inte har några möbler än. Bara ett litet bord och en stol i köket och en madrass i sovrummet. Men men det funkar.
Hundisarna är lite oroliga nu i den nya, men det börjar bli bättre. Första natten (i fredags) pep chillan och småskällde nervöst HELA natten, blev inte mycket sömn för nån av oss. Men denna natten gick det mycket bättre.
Idag har vi bekantat oss lite me området och gått två promenader. Sen har jag hunnit me lite frukost och kaffe.
Idag tänkte jag läsa igenom och skicka in psykologin, blev aldrig av igår, va så seg efter påskaftonens festande. Så det får bli idag! Sen blir det väl provplugg me till på fredag.

Inget svar på mina hundvaktsannonser, surt. Vet fasen inte vad jag ska ta mig till. Men ska avvakta nån vecka till, sen får jag prova me andra annonser. Kanske hör min gamla hundvakt av sig me, hon skulle ju ev. kolla me en hon kände om hon ville ha mina ibland. Funker inget av det så får jag helt enkelt kolla upp hunddagis.
Men lgh känns bra allfall, är några smågrejer jag ska snacka me hyresvärden om, men annars är den relativt fräsch tycker jag. Gillar tapeterna och planlösningen och badrummet va mycket fräschare än vad jag kom ihåg fr. när jag tittade på den. Så bara möbler o gardiner kommer på plats så ska det bli bra:)
Området verkar lite halv trist, men det får jag stå ut me nu, man behöver ju inte hänga utanför porten direkt, hehe. Nu ska jag försöka att inte flytta förrän jag vet vad jag får för jobb och var.

Väntar

Sitter o väntar på att min mor ska komma, har försökt förbereda allt men nu kommer jag inte längre.
Först ska vi åka till rusta och ikea o handla lite grejer, sen blir det till att köra ett par lass me grejer i kväll. tror jag blir tvungen o sova i den nya lgh i kväll, vi får itne plats här i den gamla.

Hundarna förstår att något är pågång, de är väldigt rastlösa, stackarna. Kommer bli en jobbig helg o kommande vecka fö dem. Men sen ska det ju förhoppningsvis bli bättre. en anledning till flytten är ju verkligen att de ska få det bättre me uteplatsen o så, slippa trapporna. Så jag hoppas verkligen denna lgh kommer kännas bra o att man trivs me grannarna. Får panik av tanken på att ehöva flytta snart igen, pallar fan inte asså.

Hemma igen...



Hemma efter lgh koll och trevlig kväll me vin o snack me några fina vänner:) Har vart super trevligt och hundarna har uppfört sig. de tyckte dock det va jätte konstigt att va i en tom lgh!!
Översta bilden är mina nya strumpbyxor fr. Lindex.
Nedre bilden är kvällen outfit, jäkligt tråkig, men jag ha fan packat mesta av kläderna o pallade inte packa upp. leggings fr. Hm, topp fr. Gina, skjorta fr. beyond retro, gammal jacka fr. ellos.se och vita (smutsiga) converse.

Nu ska jag snart sova, men är inte så trött, kommer bli en hård dag i morron dock så bäst att försöka allafall!

Mat ångest

Herregud, jag kan inte komma på vad jag ska äta idag, funderar o funderar har kollat i sakfferiet typ tio gånger men är inte sugen på nåt som finns där, finns bara tråkiga grejer. Längtar efter pengar och storhandling, men det lär ju dröja me denna månads budgeten.

Nu är nycklarna fixadade och även besiktningsprotokoll och parkeringstillstånd. Verkar inte som jag får nåt gjort i lgh, vad jag kan utläsa. Men får se hur det ser ut sen ikväll...

Hundarna va lugna när jag kom hem, det kändes väldigt bra allafall:) Det finns hopp för dom me, hehe.

Hämtade mitt lilla lindex paket, ska visa bild sen på strumpbyxorna, de ser fina ut, men jag packade inte upp dem vill ha så mycket som möjligt packat nu.
Har rensat o packat smink o gjor iordning en lite väska jag ska ta me till lgh i kväll, nu gäller det bara att fördriva tiden fram tills det är dax att gå. har inte ro att plugga så det lär ju bli att hänga på internet eller nåt.

Nycklar

Jahopp då vad det dax för att sticka o hämta nycklar. Tog sovmorron idag för jag la mig inte förrän två inatt, vet inte varför blev bara så, va nog lite uppe i varv efter pluggmaratonet i går! Men gud vad glad jag är att jag slet igår, vilekt betyder mindre press idag.
Men listan över dagens göromål är ändå ganska lång. Hämta nycklar, hämta paket, ta ut nya p-piller, slänga kartong skräp, gå till nya lgh och titta och kolla beskitningsprotokoll, sen vin:)
Imorron kommer mamma, måste förbereda massa i morrn förmiddag så jag får tat lugnt me vinet i kväll asså, o inte missa bussen hem. Har verkligen inte råd me TAxi.

Helgen kommer bli sjukt stressig, men samtidigt trevlig:) Mysigt att umgås me mamma och ser fram emot att åka till Tranås och träffa fina vänner på lördag!!:)

Men nu ska jag preparera märgben me köttbullar till hundarna så de har nåt o syssla me när jag är iväg, hehe. Men allvarligt också, jag har läst att de bli lugna av att ha något att tugga på, så jag hoppas på det.

RSS 2.0