Solen är härlig men jävligt stark

Har precis kommit in efter nån timme i solen, precis utanför mig finns en härlig gräsmatta i en dunge där man kan sitta o njuta av solen, såå skönt va det, men me tanke på min otroligt solkänsliga hy så vågar jag inte sitta så länge, resten sv dagen blir det mys i skuggan på balkongen. Frejan blir så varm också av att ligga i solen, flåsar som en lite blåsbälg, vägrar ligga i skuggan, Bar in henne i skuggan flera gånger men hon bara gick tebax till solen den lilla rackarn.
Innan idag så satt jag o läste uppsatsen vi ska opponera på nästa tisdag, bra uppsats måste  jag säga, finns inte mycket att anmärka på om man säger så.
I kväll vet jag inte vad jag ska hitta på, ska väl titta lite på tv antar jag ska snart kolla om hundcoachen går ikväll, lite kvälls mat ska man väl fixa med, vet dock inte vad än, blir inte så sugen på mat när det ä solvarmt ute...
I går kväll beställde vi flygbiljetter till kroatien, najs, mitten av augusit far vi:) Ska bli så härligt att få lite semester!
Kommer att behövas efter en hel sommar med jobb, jobb o jobb.
Inget schema för sommaren har kommit än, så jävla dåligt! Hoppas det kommer denna vecka, menar jag börjar jobba om knappt två veckor, fasen vad illa att man inte fått det än asså.
Nehepp dags att försöka komma på nåt att göra i kväll då!
// Johanna

RSS 2.0