Sol

Solig och fin kväll, har precis vart ute lite med hundarna. Ska väl fortsätta slappa lite ikväll, bäst att passa på imorgon börjar skolan.
Har tillbringat eftermiddagen med att sitta o kolla på avsnitt av Kära Medborgare på Urplay. Jäkligt bra program:)

Ska läsa lite bloggar sen äta kvällsmat och duscha, fixa för imorron!
Är ganska trött idag och lgh blir så varm när solen ligger på, blir nog skönt när den går i moln.

Choklad

De två nya lacken jag köpte i helgen. har provat det ljusa idag, blir ganska bra.

Som ni såg på bilden nedan är håret nu lite mer åt det bruna håller istället för typ brunsvart som det varit den sista tiden, känns bra. Är ju brunt jag vill ha, men eftersom jag färgat så många gåner så har det blivit för mörkt senaste åren. Men nu ska jag då försöka ändra på det, får se hur det går!


Today



Leggings o klänning fr. HM. Gammal kofta. Till detta hade jag mina svarta boots.

Såhär såg jag ut idag när jag drog till Ikano-huset idag för lite shopping, belv mest kollat dock då jag inte har några pengar. Handlade en fin blus för ett presentkort på Åhléns dock. Ska fota och visa snart:)

Har varit på skogspromenad och bakat muffins i kväll, sen kollat på seven, men slutet är ju så hemskt så jag pallade inte att kolla färdigt.
Har även beställt lite mer litteratur, hoppas hoppas de kommer snart!!

Nu ska jag snart sova, imorgon blir det skolförberedelser och sen cykla iväg en sväng för att sälja ett par böcker!

Late morning

Ojojoj, vad sent jag gick upp idag, kändes som att jag vägde 1000 kg i morse när jag skulle ur sängen, asså helt omöjligt. Tog ut chilla sen la jag mig igen...sov till typ halv tolv. Inte bra, eller hmm kanske inte spelar någon roll har ju inga planer för dagen. Nån filmkväll blir det inte, så får se vad jag ska hitta på. Ska försöka lämna hundarna ensamma en längre stund allfall.
Har suttit en stund och grejat med kurslitteraturen, krångel, krångel. Hoppas det fixar sig...som det verkar nu får jag inga böcker alls förrns om ca 2 veckor, inte bra!!!


Aja, är ju inget jag kan göra åt det tyvärr. Har druckit lite kaffe nu, ska läsa lite bloggar.
I natt blev det ändrade planer, ställde mig och började färga håret vid typ kavrt över 11, haha. Men himla skönt att få det gjort. La i en lite ljusare brun i utväxten, men ser inte så stor skillnad, men tänkte göra ett försök att långsamt bli mer ljusbrun eller nåt, börjar (???) tröttna lite på det här mörrka tror jag, har trots allt färgat samma färg typ 5-6 år eller nåt nu, dax för en förändring helt enkelt:)

Köpte förresten två bruna nagellack i lördags, ska nog provmåla et va dem i veckan! Tror det blir fint, känns höstigt!

I mitt hem.

Hemma efter en lång dag, och en ännu längre helg. Igår var det jobb 7-16, sen drog jag till Maxi och handlade, efter det blev det hem, storstäda, dusch, äggmackor till kvällsmat, sen somande jag framför Zodiac, synd hade velat se den filmen! Aja, vaknade vid tolv och drog mig in till sängen...

Idag va det återgen jobb 7-16, sen åkte jag till Tranås för att fira min storebror som fyllde år, blev goda smörgåsar och glasstårta till efterrätt:) Mumsigt, tog tådet hem, sen gick jag me cykel och två hundar hem, kändes långt, men gick ändå bra. Nu har jag tittat över lite med litteraturen till kursen som börjar på onsdag, blir sjukt dyrt:( Men inget att göra åt ju, tyvärr. Hoppas bara de hinner komma i tid, ska kolla lite närmare på det där imorron. Nu är jag trötter, ska fika lite sen blir det sängen. Vet inte vad morgon dagen har att erbjuda än, men en skogspromenad och sen kanske filmkväll, får se:)

Gonatt med er:)

Denna dagen.

Pappa och bror har idag hjälpt mig fixa i trädgården, få undan massa ogräs och sätta upp ett litet staket av kompostgaller så att jag kan ha hundarna lösa, fint.
Sen blev det att åka till djurmagazinet, inhandla JÄTTE påse med foder till lilla freja, kommer räcka länge, superskönt att slippa tänka på det. Sen en sväng till apoteket köpte nässpray o värktabletter. Mina bihålor va inte glada idag, blev en god pizza till lunch, sen lite fika:)
Hundarna fick följa me till tranås där min köra mamma är jättesnäll och tar hand om dem:) vad skulle jag göra utan henne? räddaren i nöden varje gång, snäll <3.

Tog mig en tupplur och lite nässspray. Vaknade och kände mig bättre, drog ner på staden och tog en fika. Cyklade hem. Kvällen har tillbringats med att fixa det sista i trädgården, sen sitta vid datorn, lägga in gamla böcker till försäljning, laga matlådor och äta lite rostade mackor me brieost till kvällsmat, GOTT.
Nu ska jag fixa lite inför imorrn, jobbar 7-16. I morrn kväll ska jag försöka orka städa lite.

Ha det fint:)
Godnatt!


Lite bättre:)

Känner mig lite bättre idag, skönt. Inte bra men bättre allafall! Har varit o handlat lite o så, nu håller ja gpå o lagar vego-korvsoppa, ska bli gott och värmande. Sen ska jag vila ett tag, sen ensamträna hundarna lite!

Blir en lugn dag idag, imorron kommer storebror o pappa o hjälper till att sätta upp staktet runt min lilla trädgård:)

Tenta-kläder



Såg ut ungefär såhär när jag släpade mig iväg mot tåget som tog mig till Tentan i Skövde i måndags. Vet inet hur den gick, va hyper förskyld. Kom ut från tentan, hade hemsk hosta, blod i näsan, värk i bihålan. PISS.
Åkte till min kära vän i Borås, sov där, vaknade ännu sjukare, usch. Men en liten trevlig fika hann vi med innan jag va tvungen att hoppa på bussen som skulle ta mig till Tranås för att hämta hundarna, sen HEM. Kom hem vid sju i går kväll, Helt jäla slut, värk överallt, tung i andningen trodde jag skulle SPY. Fyyy asså har inte vart såhär sjuk på länge.
Så denna dag har spenderads i sängen och soffan, några små rundor med hundarna har jag ju vart tvungen att ta förstås. I kväll har jag känt mig lite piggare, beställt lite skolböcker till nya terminen och så. Ska väl snart ta och lägga mig. Imorgon ska jag upp ta en dusch och sen iväg en sväng o handla lite mat o så. 

Har vart för mycket ett tag, känns som att det kommer bli väldigt svårt att komma igång igen. vill inte det, vill va ledig, göra trevliga saker. Läsa böcker och slappa. Längtar bort, till ett annat slags liv, ett liv som inte är så hektikst, pressad, fyllt av risker, oro och ständig stress. Man ska klara allt, man ska ha pengar, hög utbildning, jättefint boende (centralt), tusen fritidsintressen, hinna träna, vara allmänbildad, vara smal och snygg, skaffa sig extra meriter och erfarenheter, hinna "vara ung och vild". göra lite crazy saker, festa, vara glammig, samtidigt ska man gärna åka på nån cool backpacker-aktig resa i asien eller nåt. Åhh vi ha så mycket valfrihet, och allt är sååå underbart!! VALFRIHET!!?? Nee jag känner mig mest bara pressad att fixa allt hela tiden, även om jag har valt bort mycket av alla dessa "måsten", och inte skäms jag för det, ligger det ändå där som nån slags tagg som ibland gör sig påmind, genom en kommentar eller nåt. Orkar inte. Enda jag vill är ha ett bra liv= en vettig försörjning, vettigt boende, hundar, en liten semester resa ibland. Om några år kanske barn. Mer kräver jag inte. Vill bara vara "vanlig", det duger fint det. Kunna ha lite tid att fixa i hemmet, gå promenader, slappa med en bok eller framför tv:n på fritiden. Borde inte va så svårt att fixa...Varför känns det då som att det ligger ljusårbort. En omöjligthet att uppfylla. Känner mig dömd att alltid känna såhär, alltid vara stressad och mycket sällan glad. Men jag vill egentligen lära mig att arbeta bort detta, MÅ BRA, lära mig slappna av, ta vara på tiden. Ska lära mig det, ibland är det bara så svårt. Annars får jag väl gå o göra nåt radikalt. Haha

Söndag


Dagens kläder, leggings fr. bikbok, tröja fr. monki. Converse.

Idag har jag jobbat 7-16, sen blev det en fika på stan.Ikväll har jag tvättat,lagat mat, packat, bäddat rent. Pust, nu ska jag sätta mig o repetera lite inför tentan imorrn. Åker fr. Likpg vid 10, sen blir det Tenta, sen övernattning i Borås hon en vän. Drar till tranås o hämtar sessorna på tisdag, åter hemma tisdag kväll. DÅ ska jag VILA.
Men vi hörs nog inte förrns dess, hoppas ni har ett par fina dagar:)

Godnatt!

Fredagen



Leggings fr. gina, linne fr. Hm. Nya skorna fr. skopunkten.

Fredagen blev väldigt trevlig, cider, snacks och prat med fina vänner:) Blev en ganska tidig hemgång , va hemma ca 01.

Igår var det jobb som gällde 14.30-21. Sen drog jag till maxi o handlade lite mat, va inne på deras apotek o köpte sinova, ska va bra vid besvär i bihålorna, känns som om mina ska sprängas snart. MEN har inte tid me sånt tjafs, hehe.Tacka vet jag treo.

Nu drar jag snart

Ska plocka fram lite kläder, sen duscha. Bussen går strax efter fem. Ska bli najs att komma iväg hemifrån lite, har ju vart hemma och vart dålig nu i 1,5 vecka, börjar bli väldigt tröttsamt.

Ses imorron:)


Batik.



Leggings, kanske är batik lite sommar?. Hmmm skitsamma, tycker dessa är jättefina och de ska bli superbra att ha i höst. Känner att jag inte kan slita mig fr. Leggings, älskar dem bara. Mycket talar för att de är det perfekta plagget, enligt mig alltså:)

Genomskinlig



Såå snygg skjorta. Hm 99 kr. Blir fin till höstens fester:)


Gårdagens



Hade jag på mig igår. Jeansjacka- pappas gamla fr. 70-talet, leggings och topp fr, Hm. Bruna converse.

Sitter med mitt kaffe nu, blev sent som vanligt. Har druckit lite fil tidigare och vart ute med hundarna. Shit va chillan är lustig nu när hon löper, skäller och piper efter andra hundar. Mopsar sig mot mig!!! Fy, får man vara extra konsekvent ett tag framöver tror jag, mer motion (är det möjligt!!?) ska de tydligen oxå behöva när de löper för att må bättre. Men ja det är ju bara ett par-tre veckor sen är det över. Ska bli skönt.

Idag blir det plugg på dagen, sen till kvällen åker jag o lämnar vovvarna till mamma, de ska va där över helgen och sen när jag gör tentan måndag-tisdag nästa vecka. Senare i kväll ska jag hänga med några vänner och dricka lite vin:) Dax att ta sig ut ur sjukdvalan nu. I helgen ska jag jobba, både lördag och söndag, fint me pengar:)


Mjukt till hösten.



Tröja + tå cardigans fr. Hm. Underbart mjuka o sköna till hösten:)

Lyckopiller




Lite trevlig shopping gör ju dock alltid att man känner sig bättre, hehe. Fr. Hm 399 kr.

Grå morgon

Grått ute idag me, men det gör inget. Har varit och träffat den nya hunvakten, hon verkar jättesnäll och trevlig. Får hoppas att det fungerar bra, hon ska ha dem på prov nästa vecka:)

Ska väl försöka komma igång me plugget, har precis hällt upp en kopp kaffe men känner mig trött och förkyld mest. Hundarna är trötta också. Egentligen känns det som att jag borde ligga i soffan med en filt, dricka varmt och bara vila nån dag. Tyvärr finns inte tiden till det, får föröka göra det lite nästa vecka om jag fortfarande känner mig såhär. Hela tiden tänker jag denna fras i huvudet "Jag orkar inte mer, jag orkar inte mer". Hmmm tror det är ett tecken på att jag borde varva ner lite, har haft så mycket att stressa över och oroa mig kring nu senaste halvåret så jag känner mig psykiskt slut, inte nedstämd bara slut liksom. Borde verkligen bara stanna upp och bry mig om mig själv lite, är bara sååå jäklans dålig på det. MEN ska försöka.

Egenvård

Va inne på egenvårdsguiden o läste lite, när man har förkylning o slemhosta ska man inte ta host-mediciner. Man ska helt enkelt hosta upp skiten. Stod att det kan hålla på 2-4 veckor, fy. Aja man ska dricka mycket både varmt o kallt, bäljar i mig massa te i kväll, hoppas det löser upp det lite!

Nu ska jag fortsätta läsa lite arbetsrätt innan läggdags, ska upp lite tidigare imorrn för att möta en ev. ny hundvakt!

Väska



Ny fining att ha till vardags, fr.Hm.

Idag va det segt....

Oj, verkar inte riktigt komma igång me plugget idag, är väl bara sååå trötter, på att pränta in saker i huvudet nu, annars är jag ganska fysiskt pigg. Dumma slemhostan håller i sig, funderar på att köpa såndär bisolvon eller vad det heter som de gör reklam för på tv:n...kanske kan hjälpa lite.

Hundarna kliar sig o kliar sig, stackarna, tycker så synd om dem:( Hoppas det blir bättre snart, kunde ju ta nån vecka innan de slutar klia sig tydligen.

Fotade lite nytt fr.Hm igår, ska lägga in det sen. För övrigt ska jag inte shoppa på ett tag, har lite "gamla synder" jag måste betala av först, fyyy. Men det kommer kännas rejält underbart efteråt sen:)

Nehepp borde ta tag i att leta upp relevanta rättsfall att ha med på tentan, himla bra det där med att man får ha praxis med sig ändå!

Bära eller brista...

...ja det får det göra nu, men inne är den allafall arbetsrätts-uppgiften. Får se hur det går, nu har jag allafall försökt. ORKAR INTE MER.

Imorron är det tentaplugg då,hehe. Kommer kännas hårt att bara ta tag i allt igen. Shit har itne ätit ngt ikväll, glömde nästan bort att mat me idag, vad är det me mig??? Brukar tycka mat är gott, helt plötsligt känns det som ett konstigt måste, tror det har me förskylningen att göra, hoppas den går över snart, börjar bli mycket jobbigt detta nu, slemhosta som ger riktiga hostattacker, vilket resulterar i spy-känsla och blodsmak i munnen, kan inte va bra. Jaja, slutsnckat om tråkigheter....nu ska jag duscha, sen äta något, sen soooova.
Nattis me er:)

Ohyra




Kunde inte sova igår för jag vaknade hela tiden av att hundarna kliade sig, vid 2-tiden började tycka det va olustigt och bestämde mig för att undersöka saken. VAD HITTAR JAG!!!!! Massa jävla äckliga kryp i deras pälsar, fyy fan. Baksidan med att ha husdjur alltså. Usch, har sanerat idag, tvättar, fryserin textilier, dammsugit allt typ, kuddar ,soffa,säng m.m. Och självklart panik cyklat bort till apoteket och köpt medel mot loppor och löss. Vet ju inte riktigt vad det är, MEN håller tummarna för löss, tydligen mycket lättare att bli av med! Så det lär bli mycket tvätt och dammsugning närmaste dagarna, väldigt bra precis när jag har typ tuden plugg-saker som borde göras istället.

Nu sitter jag dock och skriver på inlämninguppgiften me deadline imorgon, samtidigt som jag springer i tvättstugan....usch vad det åskar förresten, läskigt kanske borde dra ut kontakten till datorn, typ nu.

§ § § §

Herregud, pluggat massvis med arbetsrätt hela dagen, nästan. Usch var trött jag är nu, ska krypa ner, imorrn är det sista dagen att kämpa med inlämningen, resten av veckan är det tenta-plugg som gäller istället, neee oj vad mycket det blev nu, måste sova, när man sover får man allafall va ledig, på nåt sätt...
Gonatt:)

Boots



Andra paret fr. skopunkten, Supersköna, känns kanppt att det är klack, bli perfekta vardagsskor i höst!

Har vart i skogen på lång promenad, diskat, nu ska jag fortsätta plugga arbetsrätt en stund, sen blir det tv:n och mysa med tända ljus och nån mumsig kvällsmat!

Stor flicka:)




Idag har Chillan blivit kvinna, hihi :) Tyvärr på mitt nya ljusa överkast, haha.

Fick snabbt cykla bort och inköpa ett såkallat tikskydd, Chilla ser så söt ut me det på, som små svarta trosor.
Hon gillar det dock inte alls!!

Gräsigt

Gick upp vid elva, rastade hundarna och förfärades över hur min lilla gräsmatta såg ut, så jag drog på mig trädgårdsstövlarna och gick ut o klippte gräset. fan vad kämpigt det va, gräset va superlångt och blött, neeee fyyy, svetten droppade om mig och jag trodde aldrig jag skulle bli färdig, men hehe, det blev jag ju, känns bättre nu efteråt.

Nu har jag laddat upp me en stor kopp kaffe, känner mig friskare idag, me dock inte bra. Blir till läsa igenom och skicka in sociologi uppgiften, sen ta tag i arbetsrätten resten av dagen!

Gummistövlar



Ett av de två nya paren fr. skopunkten. Tycker de liksom är snygga, eller jag bättre än vanliga stövlar. Blir bra att ha i höst när det regnar, haha pessimist eller vad??

Bästisar



Dax att sooova nu....pussar!

Kurera

I kväll har jag försökt kurera mig, har nog dock gått sådär. Men men har tagit ett bad, ätit ordentlig kvällsmat och bara vilat framför tv:n. Får hoppas att jag vaknar och mår bättre imorron. Massa arbetsrätts plugg börjar då.

Har förresten fått hem två fina par skor fr. skopunkten, Ska fota och visa imorron:)

Godnatt!


Klart

Sådär, äntligen klar med sociologi-uppgiften. En sista genomläsning imorron bara, sen skickar jag in den.
Solen värmer på ute, men det är inte så skötn me värme när man är sjukling. Men måste nog ute en sväng med hundarna dock. Sen blir det nog att fixa lite här hemma, sen sätta tänderna i arbetsrätten, det tar inte slut än!!

Lördag

Jahopp då va det lördag, är fortfarande sjuk, dock lite,lite bättre idag. Har inte så mycket värk i kroppen och så, men en jävla slemhosta som gör mig tokig! Usch.

Trots sjukan va jag faktiskt ganska duktig igår, släpade mig ner och tvättade och skrev så fingrarna sved på inlämningsuppgiften i ungdomssociologi.
Idag ska jag fortsätta med det, deadline imorrn.

Har bestämt mig nu för att läsa ett Masterprogram i Nkpg. I samhälls och välfärdsstudier. Måste bara fixa hundvakt me...jaja det får bara ordna sig på något sätt. Programmet börjar den 1 sep, vilket betyder över en vecka ledig mellan sommarkursens slut och det börjar!! Yippie:) Den veckan ska jag storstäda, fixa, gå i skogen, läsa skönlitteratur, bygga upp staketet och liksom göra allt jag inte hinner i vanliga fall:) Toppen!

Neee, nu dock är det dax att sätta igång med dagens plugg.

Outfit- Torsdag 12/8



Strumpbyxor fr. Lindex, shorts och topp fr. Hm. Nya Conversen!

Asså...

...säger endast en sak i dag. SJUK.

Sjuker...

Fyyy så typiskt. När man precis slutat jobba och äntligen har tid för plugget blir man sjuk!! Snorig, slemmig och feber. Har dock hunnit me en del idag, släpat mig till skolan, men va sedan helt död och hade jätte värk i kroppen när jag kom hem...blev till att sova en o halv timme, se orkade jag göra lite igen..har iallafall börjat skriva på uppgiften och det är bara att kämpa vidare imorron. Ska även ha tvättstugan imorgon, ska bli skönt att få det gjort, har värsta tvätthögen i badrummet! Aja resterande tid av helgen får nog gå till att kurera sig!
Godnatt me er:)

Lyckosten



Lite lycka skulle jag behöva, hehe. Två hemska pluggveckor väntar. Begrava mig i böckerna är vad jag ska göra.

Är äntligen hemma i min lgh. Känns skönt, fick skjuts av pappa så alla grejer kom med oxå:) I kväll blir det lite fixande sen ska jag plugga, Har lite kvar i en bok att läsa. Kändes lite vemodigt med sista jobb-dagen i Tranås idag, men vem vet kanske kommer jag tebax fortare än man tror:)

Jaja, regnet öser ner och det är himlans mörkt!! Ska försöka hinna me o tända lite ljus sen ikväll me, mysa lite.
Imorrn ska jag nog dra till skolan, plugga och fixa kopiering av intyg o lite.

Burk




Loppisfynd:)

Mera fynd.



Nya kuddfodral (25 kr på jysk) och nya filtar fr. Ikea. Freja har provluggit och godkänt, hihi:)

Imorrn är sista jobbdagen...

Sista dagen i Tranås för den här sommaren då... känns skönt. Men lite konstigt som vanligt när man ska lsuta jobba. Ska försöka läsa ut en plugg-bok ikväll. Gå lite med hundarna och imorgon börjar jag kl. 8. Jobbar bara till 14 sen ska pappa skjutsa hem mig på eftermiddagen.

Hoppas jag kommer in på nån kurs, annars får det bli programmet, än så länge verkar det inte som att det kommer gå vägen me jobben jag sökte. Jaja, det är ju bara att fortsätta söka.


Dots




Nya stolsdynor till köket, inköpta på Åhléns i Tranås för ett par veckor sedan. 79 kr styck tror jag det va.

Cake



Inhandlat på Ikea, tårtspade och tårtkniv.

.....

Sitter i ett regningt Tranås. Äter frukost, ska snart gå me hundarna, sen börjar jag jobba vid 13.30. Sista jobbkvällen på Östanå (för den här gången?). Sen har jag två kortare dagar kvar, sen är det färdigt.

Usch är så stressad över det här me kurserna till hösten nu, bara måste ju komma in på något asså. Får lite panik om jag tänker på det...fyyy. Kanske ska man försöka hinna ringa idag och höra med dem lite, men lär ju va en ganska rejäl telefonkö om man säger så....

Jävla skit

Fasen blir så sjukt stressad nu, gjorde ju en senanmälan till studera.nu, nu stryktes det jag redan va antagen till, fan nu vet jag ju inget hur det blir till hösten, vilket kan betyda inget csn?? eller usch, måste bara komma in på något alltså.....

Neee fyyy kryper i hela kroppen av oro och frustration, men måste försöka att plugga en del ändå...

Cocosbollar



Lördagsmys, 9 kr på Ikea:)
Dagen för övrigt= Pluggat, pluggat och pluggat. Trött nu.

Lindved



Lindved sidobord från Ikea, satte ihop det själv igår kväll (stolt). Några fler av mina loppis fynd pryder det. (Ej lyktorna).


Fågel



En av sakerna jag förälskade mig i på en loppis i Tranås, denna fina lilla smörgås-bricka. Invigde den idag till frukost.

Doggar



Nu är jag o hundarna hemma, kom igår kväll. Hann me en tur till ikea o biltema efter jobbet, mamma skjutsade hit mig så vi kunde ta sakerna i bilen!
Handlade ett bord och småsaker, sen även grejer att bygga staket me på uteplatsen. Ska bli riktigt najs att få ordning på det. Har fotat en del av senaste veckornas shopping fynd, så bilder kommer!

Inatt somnade jag me lamporna tända, me kläder på och ovanpå överkastet. Har lite ont i nacken idag eftersom jag har s mycket kuddar på sängen. Aja kom upp nu iallafall ganska tidigt, har rastat vovvar och gett dem mat, nu ska jag äta smörgås och dricka kaffe, sen är det dax för plugg-maraton.

Ångest.

Usch, har en sjuk plugg ångest. Försöker sitta här hemma hos mamma men det går inge bra alls, har försökt me kaffe o allt!! Nu ska jag göra ett ytterligare försök med sociologi-boken ute i ute-rummet, se om man kan få lite ro där. I morgon jobbar jag kväll, så det är väl bara att kliva upp tidigt och fortsätta KÄMPA!! Inte ge upp!

Har under min lilla Tranås-vistelse shoppat lite, fyndat!:) :)
När jag kommer hem ska jag fota och visa vad, är mest skönhets grejs och saker till hemmet. Ska bli så kul att få sätta upp allting och göra fint. En tur till ikea ska oxå fixas, sen är snart lilla lgh. färdig. Fattas bara att fixa till "trädgården" me! hihi.


Sur

Dumma La redoute, beställde för cirka 3 veckor sen fiiina hissgardiner, NU meddelar de att de är slutsålda, sjukt dååååligt.

Ingen tid.



Sorry för sjukt dålig uppdatering, har ingen tid till nåt, bara PLUGGA och JOBBA nu för hela slanten. Men snart har man tagit sig igenom ännu en sommar med både heltidsplugg och jobb. Hoppas sen på nån ledig vecka, skulle va skönt, men får se hur det går.

Jaja, ska läsa nu ett tag, sen gå en sväng på stan me mamma, sen blir det ännu ett pluggpass i kväll!

RSS 2.0