Banan med mjölk

Sitter och äter lite banan med mjölk, gott!

Idag har vi fördigställt uppsatsen, såååå jäkla skönt! Och igår gjordes examinations föreläsningen:) Så nu är det över för den här kursen:)

Ska sticka iväg imorrn och bara skicka iväg den, sen ska jag ta en fika med en fin vän med! Blir en toppen ledig dag, sen väntar en jobbhelg innan nästa kurs drar igång, men det går nog bra det med, allt känns lättare nu än vad det gjort på länge!!! :)

I kväll ska jag rasta hundar och sen bara slappa, kanske beställa lite litteratur med!

29/3

Har varit i skolan, förberett det sista inför morgondagens föreläsning. Jag ska sätta mig nu och träna lite mer på min del av det hela!

Imorgon blir det skola hela dagen och sen ska jag ha det trevligt på kvällen:) Måste ju fira att det hela äntligen är över, är alltid en sån sköön känsla när en kurs är färdig!!

Ska även försöka sticka iväg och handla lite i eftermiddag, är alldeles för tomt i skåpen här hemma!

Önskar mig själv lycka till imorrn och längtar till morgon dagens kväll!! :)


Målet




Målet: För ca ett år sen skrev jag här att jag hade ett mål, det var att lära mina små älsklingar att vara själva i fyra timmar till 1 maj i år. Målet är nu uppfyllt, envishet är det gäller ibland när det handlar om hundträning. Jag är så stolt över mina små voffsingar och så lättad över att det fungerar så bra just nu, jag har en helt ny frihet jag inte har haft på flera år, jag måste inte jämt planera allt, allt med hundvakter utan kan gå iväg och göra saker mer spontant. Såååå skööönt.

Glad

I bland är livet snällt mot en:) Är mest bara glad hela tiden just nu känner jag!!

Efter onsdag är den här kursen i stort sett färdig och det ska bli så otroligt skönt!! Sen börjar det ju om med en ny redan på måndag, men aja, det går nog bra!

Ska jobba hela denna och nästa helg, känns som att jag kommer va lite trött, men det är ju underbart att jag får jobba ändå, gillar ju mitt jobb och det känns tryggt att veta att sommaren är ekonomiskt räddad!!

Våffeldagen

Sitter här och äter litet våfflor, idag har det varit pluggdag som gäller...vi fick dock inte så mycket gjort, men det är väl på väg!

Nu ska jag ta tag i veckans mindre roliga uppgift och betala mina räkningar, hehe. Men blir skönt att få det gjort!


I helgen är det jobb som gäller, i stort sett hela helgen, ska va på två olika ställen, men det ska nog gå bra!


Pluggis

Pluggar för fullt, hmm eller inte haha. Men jo vi kämpar på med uppsatsen, kommer nog ordna sig, brukar det ju göra! Men är lite lite stressad just nu, bara fyra vardagar kvar tills den ska vara färdig, ska jobba imorrn kväll med, sen på fredag blir det en heldag med plugg här hemma hos mig!

Nepp, nu ska jag försöka mig på att klura lite mer på analysdelen!

Läsning



Har precis påbörjat denna bok, någon otrolig spänning har jag inte känt än så länge, men hoppas det kommer längre fram!

Today



Idag är Freja såhär söt:) Pussen min!

Har tagit en lååång, sovmorgon, ända till halv tolv, sen druckit banan-mango smoothie, sen gått solig långpromenad med vovvarna, härligt! Sen pratat med far i telefon! Nu äter jag middag och ska sen tillbringa resten av dagen med tvättstuga och plugg!

Uppdatering

Vad har hänt i mitt liv senaste veckan:

1. Börjat nytt jobb:)
2. Sett att jag får tillbaka på skatten!
3. Fått sommarjobb, Natt i Tranås:)
4. Varit med om en mycket speciell sak på jobbet, en viktig erfarenhet rikare.

Sen säkert tusen småsaker till som inte behöver tas upp här, hehe.

Pömsig vovve



Hur go är inte denna lilla varelse!!??

En bild säger mer än tusen ord

 

Såhär jäkla trött och sliten är jag nu. Fyy. men men, man kämpar på:) Ska soova snart, imorron plugga hemma! Men innan plugget så blir det sovmorron!


Söndagskväll

Är så trött, två nattpass tar ut sin rätt, men mår ganska bra ändå. Nästa vecka ska jag försöka skärpa mig lite här inne, fixa lite bilder och shit, haha. Har ju blivit lite dåligt på blogg-fronten denna veckan, har så sjukt mycket annat i huvudet...

I morrn ska jag till skolan några timmar, blir en hård pluggvecka detta, men om ett par veckor väntar en ledig helg, iallafall pluggfri, underbart!!


Förlåt...

Okej, jag har så sjukt mycket just nu att greja med så det blir alldeles för dålig uppdatering här, har jobbat helt sjukt massa denna vecka och försökt att hinna med plugget där imellan.

Har jobbet natt i natt, satt vak. I kväll ska jag jobba natt igen, fast inte vak denna gång. Mamma är här som hundvakt, men nu är hon och shoppar så jag skulle få sova i fred, men jag har knappt sovit något, så det kommer nog att bli en jobbig natt, hoppas bara att det finns lite vettigt på tv!!


Normal

Börjar känna mig som vanligt nu, eller aaa vet inte. Sjukt förvirrande dag, fattar ingenting just nu asså.


Men men jag får inget gjort, ska försöka nu, imorgon bär det av till plugget här i lkpg för att försöka få lite gjort, måste verkligen skärpa mig nu...fattar inte vad det är med mig.

Neee ska försöka mig på att skriva några rader...

Jag lever

Men det är fan knappt hehe, den här helgen tog hårt på mig. Festade ganska hårt först i lördags, hade så jävla kul, kom dock hem från efterfesten typ halv nio på söndagen, sov alldeles för lite och gick sen på ett vaken-nattpass vid nio igår kväll så idag är jag fan helt slut, gick upp typ nu i kväll och känner mig liksom helt mörbultad ont i hela huden och så jäkla trött. Men ska försöka ta ut hundarna en sväng nu och sen få lite gjort. Har fortfarande inte diskat efter festen och lgh ser förjävlig ut,måste även försöka plugga en del nu i kväll, ska ha en workshop imorgon.

Men måste tacka alla fina vänner för en superhelg!! Har varit så jäkla kul att umgås, snacka och parta!! Är så skönt att bara vara ledig och släppa loss ibland asså, shit vad man behöver det!

Hörs imorrn, hoppas jag känner mig lite mer på g igen då:)

Helg! :)

Nu tar jag helg, har flängt runt som en flådd råtta hela veckan så nu är det dax att lägga i en lägre växel, 2 dagars mys, fest och trevlit umgänge väntar! Ska bli så jäkla skönt:)

Ska dra ner till stationen och möta upp folket om en halvtimme, så nu ska jag bara fixa det sista lilla så det blir fint i lägenheten!

Ha en toppen helg vänner:)

:)

Jobbmötet gick över förväntan, nu har jag ytterligare ett ställe att jobba på! Det finns en räddning för min kassa ekonomi med andra ord!!!! Kändes toppen på det här stället, alla va så himla trevliga:) Så nästa vecka blir det bredvid gång där ett par dagar, kommer bli stressigt att hinna med allt nästa vecka, men det kommer att vara så värt det när det är fixat. Känner mig fylld av energi just nu, så ikväll ska det pluggas, läsa intervjuer och börja planera för det som jag har i uppgift att skriva under nästa vecka, bara att köra på!

Jobbmöte nästa!

Är hemma och vänder typ, lunchen är imundigad, hundarna rastade och gosade med (hihi) och ett skolmail iväg skickat. Nu ska jag vandra bort mot mitt jobbmöte, ska bli spännande och se vad det ger:)

Måste nog sen kolla igenom seminarieuppgiften en liten snabbis, så jag vet att den är okej tills imorgon!

Spring, spring, spring, men egentligen blir jag nog fan piggare när jag har mycket att göra en tvärtom!

Kanske hörs ikväll, eller imorrn, har lite nyinköpta djurvänliga produkter jag tänkte visa upp!

Stupar

Jag fortsätter att kämpa på med min superstressiga vecka, puhh. Är trött nu, men har allafall lyckats få det viktigaste för dagen gjort. Nu ska jag soooova, sen upp ganska tidigt, duscha,rasta hundar, dra till skolan ha gruppmöte, komma hem, rasta hundar, äta lunch, gå på jobbmöte, sen hem igen, stressa osv.
Aja, helgen ska allafall bli jäkligt najs:) Så man får stå ut nu och bara se till att få så mycket som möjligt gjort!

Men det är förklaringen till dålig upddatering här inne tyvärr, men men...
Godnatt hörrni!

Spring Nails




Fullt upp!

Idag har jag varit både på Universitetet i nkpg och sen jobbat mellan 14-21, stressigt, men har gått bra ändå! :)

Nu börjar jag längta till helgen då jag ska få besök av två fina tjejer, ska bli så jäkla kul!!

Nepp dax att börja göra kväll, ska upp tidigt imorrn och åka på föreläsning!

Ryckning

Håller även på med projektet att rycka Freja eller trimma eller vad det heter, hehe. Har inte råd att lämna in henne på hund-salongen i år, så det får bli att greja det själv!

Nu är hon lte halvfärdig, haha, ser för gulligt ut:)

Tufs fia <3


Hushållsarbete



Idag har jag verkligen haft fullt upp! Skrivit reflektionsrapport, gått två långpromenader, frostat ur frysen, tvättat och dammsugit! Pust, ska bara ner och hämta sista tvätten i källaren me innan det blir läggdags.

Men imorgon blir ännu värre, shit. Kommer bli så jäkla stressigt....

Tycker Chillen är så söt på nedersta bilden, liten-nyfiken, hihi:)

Baking

I veckan bakade jag en liten vegansk kladdkaka, gott!


6/3

Jobbat, ätit,rastat hundar,pluggat och dammsugit. Det är typ min dag, plus ett par avsnitt SOA:)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men sova om ett tag, har vart uppe sen fem så börjar bli lite trötter!

Imorgon väntar jobbmöte och skrivande på en reflektionsrapport, skulle helst vilja få den färdig imorrn, skulle va skönt.


Förmiddag



Har rastat hundarna och slängt in ett par nöd-tvättmaskiner, hade typ helt slut på trosor så det va ju tur att det va ledigt i tvättstugan;) Känner att jag kommit i otakt med städning och tvättning, har vart så mycket inbokat om dagarna senaste veckan!

Om tre timmar ska jag åka till jobbet, tänkte ta cykeln då det är underbart väder! Solen lyser och det känns vårigt. Ska jobba till 21 i kväll, sen börja 7 imorrn bitti så vovvarna ska sova hos hundvakten.
Ska även försöka hämta ut mitt paket med SOA säsong 2!

Ha en skön lördag så hörs vi imorrn:)


30 kr



Jag hade en värdecheck på Hm, så endast 30 kr fick jag betala för dessa båda godbitar:)
Inköptes i torsdag när jag och en vän gick en sväng på stan efter plugget! Vi åt även en sjukt god lunch på Kikkobar!


New York

Idag har varit en produktiv dag, jobbmöte, sen hem och laga god lunch, sen transkribera en intervju, sen långpromenad med ett stopp på djuraffären där det blev storhandling åt vovvarna:)

Nu ska vi ha fredagsmys med varma mackor och glass för mig oc tuggben åt hundarna!!

Ska till detta kolla på sista avsnitten av Sons of Anarchy säsong 1!!! :)


Work:)

Nu hände det något, haha. Jag har två jobb-möten inbokade och ska i helgen börja jobba på ytterligare ett ställe som min arbetsgivare har. Känns toppen bra, nu kanske man kan få lite mer timmar! :) jag är glad idag och fick massa ny energi av detta, känns ju så bra när man kämpar och något ger resultat! Så nu har jag transkriberat en intervju, dagens intervjuer gick också jättebra, så nu känns det bra med plugget också!

Nu ska jag gå med hundarna en sväng!

Intervjuer

Idag har vi varit och gjort tre intervjuer, känns skönt att detta snart är avklarat så vi kan komma igång med att skriva på själva uppsatsen. Nästa vecka är även det sista seminariumet, så sen kan vi helt änga oss åt fältstudien!


Solen skiner och jag ska snart ta och gå en promenad med hundarna, sen ska jag nog fortsätta en del med att läsa kurslitteratur. Nånting måste man ju göra med sin tid. Skulle ju hellre vara ledig, men iof vet jag nog inte vad jag riktigt ska hitta på då heller!


Lasagne

Håller på och lagar lasagne, med squash och tomatsås och hemmagjord vitsås, och OST. I helgen köpte vi massa färska lasagneplattor som jag måste göra slut på, så nu har jag snart lasagne så det räcker till matlådor hela våren! Haha.

Ska nog försöka plugga lite, förbereda för morgondagens och torsdagens intervjuer. Sen gå med hundarna en längre sväng. Sen kolla på Sons of Anarchy. Det blir min dag det.

Innan idag har jag varit på Uni. skrivit ut papper och suttit för mig själv och pluggat i Key-fiket med kaffe och chokladboll med strössel. Hmmm ganska bra dag trots allt:) Hittade lite tips på extrajobb man kan söka på Uni i Metro student tidningen. Kanske värt att prova för att försöka få lite annan typ av erfarenhet. För övrigt inga jobbpass alls inbokade i Mars, känns riktigt nervöst och jobbigt. Hur ska jag klara Maj månad om jag inte får ngn lön i april asså. En timvikaries helvete.

RSS 2.0