Regn...

Okej nu har det dåliga vädret verkligen kommit tillbaka, men kanske är bra när man ändå bara ska vara inne och packa mest av tiden! Ska sticka i väg en snabbis till affären sen försöka få ihop ett par flyttlådor!

Mina små muffsar håller mig sällskap;)


Paj!

Bakade denna rabarberpaj i helgen:) mums!! Idag har jag packat lite, sen jobbat kvällen. I morgon blir det nog ungefär samma tror jag!


Tisdag

Idag  har jag varit ute på Återvinningen med Sofia, det va ett rikitigt secondhand paradis och jag gjorde flea fynd :) Ska visa alla senvårens fynd sen efter flytten, då de nu  packas ner direkt! Va även en sväng på stan i förmiddags och fixade massa presenter, många som fyller år nu!

I kväll har jag fått lite mer packat av alla tusen grejer här i lgh, puuhh vad det är jobbigt att flytta!


Har även idag varit på ett möte för en annan rolig grej som ska börja med :) Kul men det berättar jag lite mer om längre fram.


I morgon ska jag jobba igen, börjar vid fyra så lite ska man väl hinna innan med imorrn.

Landet

Tillbringade några härliga lediga dagar på landet i veckan:) massa mys, sol, läsning, slappande och grill! Hundarna och R. Fick även bada, jag vågade mig inte riktigt i än;)

 

image descriptionimage descriptionimage description


Balkong morgon!

Tillbringar min morgon och förmiddag på balkongen blandat med lite tvättstuga:) har även varit ute på långpromenad med hundarna i det underbara sommarvädret!!


Åbacka café

Perfekt söndags nöje:)

image descriptionimage descriptionimage description


Odla

Ska försöka mig på att odla lite egna blommor i år ;) har blötlagt frön som ska ner i jorden i morgon!

I kväll blir det en tidig bio och sen hem o laga bakpotatis till middag! Har precis varit ute i det härliga vädret och gått med Freja medan Chillan och R. Är ute och springer i skogen:) älskar lediga helger!!


Ming palace

Igår va vi ute och åt på ming palace och avslutade sen kvällen med kaffedrink på steve's coffe :)


Lugnt.

Sitter på jobbet, men är lite dåligt att göra idag så jag vet inte vad jag ska hitta på! Men men efter att jag slutat vid nio i kväll är jag ledig till och med måndag kväll :) !! Underbart!

Har massa planer för helgen! Tvätta, städa, packa, mysa med älskling:) gå långpromenader med vovvarna och kanske plantera blommor! Kul med massa tid till såna här grejer. Hade även tänkt hinna med att gå ut och äta och fika i solen! Längtar sååå tills jag är hemma ikväll, då ska jag dricka vin och äta snask i sann helganda! :)

Första flyttlådan är även packad idag!


Tisdag kväll!

Jobbade dag idag och slutade vid 14, jäkligt skönt :) slappade hela eftermiddagen och sen ikväll blev det en 2 timmars promenad med Freja och Fia. Chillan fick hänga med husse på promenad i stället :)

Nu ska vi äta lite middag och ta det lugnt, börjar jobba vid 14 i morgon, blir först lagträff med fika så det blir ju en skön början på arbetspasset!




Kaka

Kakan jag bakade igår:)


Frukost favorit!

Nya standard frukosten när man typ alltid har sovmorgon:)

Idag är det tebax till jobb som gäller efter en skööön ledig helg!


Sunny Sunday

Soligt och härligt väder idag, även om det var lite kall blåst till och från! Har varit med Chrisse och Sofia i trädgårdsföreningen i eftermiddag :) Mysigt, vovvarna var oxå med! Skönt att vara utomhus!


Nu ska jag slappa ett tag läsa lite bok eller nåt, sen måste jag nog dra ett varv med damsugaren också!


I kväll ska jag laga lasagne och sen baka en kladdkaka till efterrätt!  :) Mumsigt...


Lördag morgon!

Har varit uppe ganska länge, sen kl. 6 när R. gick upp för att gå till jobbet! Har grejat lite hemma, pratat i telefonen och rastat och matat vovvarna. Om ett tag ska vi ge oss iväg på promenad, men funderar på om jag ska ta och äta lite frukost och städa först :) Fick ett sug efter att få massa gjort nu på morgonen, får se om det blir av, haha ibland känns det mest lockande att göra saker när man tänker på det, inte när man väl måste sätta igång, hehe



Supergrått och mulet ute idag, trist. Men man får ägna sig åt inomhus aktiviteter då istället! Satt igår och kollade på massa tyger jag vill ha till nya lgh, åhh vad kul det ska bli att inreda så många rum :) Har man drömt om ett tag liksom. Vill ha massa färg och mönster känner jag, tyger går ju lätt att byta ut om man tröttnar så man måste ju inte vara så försiktig med det.

Igår beställde jag nya skor till jobbet och sen ett par träningsskor som jag ska ha när jag tränar på min iväg crosstrainer jag ska få hem från pappa när vi flyttat och om jag kommer iväg och fixar ett träningskort på friskis som jag funderat på ett tag nu :) Hittade även ett par super snygga löpartights på rea!

I kväll blir det ungänge med Fia och Chrisse, ska bli mycket trevligt :) Ska dricka lite vin och slappna av lite efter jobbveckan! Imorgon har jag tänkt mig att mest fixa i hemmet, sen laga en god middag tills älsklingen  kommer hem från jobbet;)

Ledig helg!

NU börjar den lediga helgen! Gud så sknönt, känns som att jag verkligen behöver den, har varit ganska stressiga kvällar den här veckan... men men hoppas nästa vecka blir bättre. Dax för lite mat och sömn sen
hoppas på att man har ny energi imorgon! Ska en sväng till systemet på dagen och sen kanske en sväng till nån loppis om jag känner för det!



En lite finare dag...

Såhär såg det ut en annan solig dag när jag o hundarna va på promenad:)

Nu: tid för jobb igen!


Torsdag

Sitter och drömmer mig bort till sol, värme och semester!! Vill bara boka en resa snart så jag har något att se fram emot :) Dagarna flyter på och ser ganska lika ut, blir ju lite trist i längden!

Men men, så idag är det snart dax för den dagliga hundpromenaden och sen göra sig iordning för jobbet som börjar vid fyra...hoppas på en lugn kväll.

Sen är det bara i morgon kvar och sen är det en ledig helg som väntar :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men R. jobbar så jag ska umgås med lite vänner hade jag tänkt :) Sen blir det väl det vanliga med städning och såna grejer förstås. Nästa vecka ska jag börja packa har jag tänkt, bära ner lite kartonger från vinden och köra i gång, flytten börjar verkligen kännas nära nu! Längtar tills den är färdig...


Måste sätta mig och beställa nya skor att ha på jobbet, såna som är bra för fötterna, känns att att mina fötter håller på att bli helt utslitna av allt spring i dåliga skor! Inte alls bra, hade ju tänkt mig att de skulle hålla ett bra tag till, hehe.

Jag har skrivit en lista på roliga små utflykter man kan göra nu under vår och sommar, eftersom både jag och R. ska jobba så får man ju försöka göra lite kortare små utflykter när man är ledig så att man får lite roligt i allafall :) Sen får man väl försöka att njuta lite hemma med, sitta på balkongen och läsa och äta frukost och sådär när man har tid :) Hmm jag har svårt att njuta av enkla småsaker, vill verkligen lära mig at göra det, uppskatta lite mer av vardagen liksom. Vet inte varför jag har så svårt för det, har jag alltid haft. Vill alltid vara någon annanstans och göra något annat i livet än vad jag gör nu! Konstigt det där...jaja nee ska väl gå ut nu då och försöka njuta lite av att jag har tid att gå på långpromenad med hudarna på dagstid ;)


Regn

Idag är det regningt ute, lite deppigt, men men ska ägna mig åt lite inomhus grejer nu på dagen, sen blir det jobb ikväll!

Igår hade jag en trevligt dag i Norrköping med Fia, vi åt lunch och fikade på bagarstugan och sen gick på myrorna, det är sååå mycket bättre i Nkpg än vad det är i Lkpg! Hittade fem fina sommarklänningar och en orange håltagare och sen en Vereco skål :) Hoppade även in en snabbis på HM och köpte en tränings-bh och sen ett par löparshorts. Ska försöka börja träna lite mer utöver långpromenaderna med hundarna hade jag tänkt mig, vill komma i lite mer fast form! :)


Men nu hade jag tänkt baka blåbärsmuffins, haha, måste ju ha en balans liksom! Hehe!

Ska jobba tre kvällar nu och sen blir det en ledig helg som väntar!


Måste nog snart börja fundera på att packa med inför flytten, pust, lika trist och jobbigt varje gång!

Längtar efter värme, sol och sommar! Vill grilla, åka på utflykter, ta ett glas på en uteservering, ha picknick, äta glass!! Hoppas att det blir en fin sommar och att jag har tid att göra lite roliga grejer!

Tvättstugan

Är uppe tidigt, som vanligt känns det som, i dag har jag tvättstugan men annars brukar jag ändå bli väckt av chillan som tycker att det är dax att stiga upp runt sjutiden!! Aja så är det att vara hundägare...

Veckan som gått har mestadels varit fylld av jobbkvällar, har börjat 12 eller 14 de flesta dagar och då hinner jag tyvärr inte med så mycket annat! I torsdags var jag dock ledig och fick lite tid att njuta av det fina vädret tillsammans med en vän och vovvarna :) Det va mysigt! Nu är det ju lite kallare, men solen tittar fram en del även idag :) Ska snart gå ner till tvätten igen och under tiden maskinerna går ska jag gå ut på en långpromenad med hundarna!

Börjar jobba vid 14 idag med, så efter tvätten blir det nog mest att förbereda sig för det.


Flytten börjar närma sig, börjar känna mig lite stressad över allt som måste göras, fasen vad det är jobbigt att flytta, är så trött på det nu, hoppas hoppas att vi kommer att trivas i nästa lgh så vi kan bo kvar det ett par år allafall ;)

RSS 2.0