Morning

Tidig morgon, sitter och lyssnar på Eliza Doolittle, är galen i henne just nu!!! Bara älskar typ alla hennes låtar, sällan jag blir så inne i nån artist, men tycker man mår så bra av henns musik:) Perfekt att lyssna på när man just gått upp!
Låg och drömde massa mardrömmar i natt, inte alls kul. Vaknade hela tiden och va jätterädd, och varje gång jag somnade om bara fortsatte det! Till slut var det nästan som att jag tänkte gå upp, bara för att slippa drömma vidare! Fy, men men jag somnade om lugnare till sist. Fasen vad maktlös man kan känna sig när det gäller såna där grejer liksom.
Men nu är det iallafall morgon :) Jag ska ta på mig träningskläderna och powerwalka ut till Universitete i ruskvädret med hundarna och lämna igen försenade böcker, bäst att få det gjort nu på morgonen :)
Sen ska jag plugga en del och försöka städa av lite, åka och handla lite grann, ikväll blir det mest att ta det lugnt och mysa lite, imorgon ska vi till skolan på handledning på eftermiddagen, men lite sovmorron får man ju allafall !!

23 Maj

Är dödens trött, fattar inte varför har sovit massa timmar!! Tror det kan bero på att jag har lite pollenallergi faktiskt, har hört att man kan bli trött på det här sättet då! Men men, bara att köra på ändå ju :)
Sitter nu med kaffe och ett par knäckebröd, på schemat idag står plugg, hundpromenad en sväng till systemet och sen lite grillning i kväll för att fira ett födelsedags barn :) Ska bli trevligt!
I morgon är det oxå mest plugg som gäller, sen på onsdag så blir det att fara till skolan och gå på handledning.
Synd att det blåser som sjutton ute idag, för det är så fint annars, solen skiner och det är friskt och skönt.
Nepp dax att dra iväg med cykeln en sväng till tornby och uträtta lite ärenden :)

Hjärtan

Har så mycket att älska, ska försöka att inte glömma bort det igen, inte många som har så många att älska som jag har :) Känner nån slags sjuk tacksamhet just nu över alla fina människor och hundar ( :) ) som jag har omkring mig i mitt liv!

Städar,tvättar, fixar och donar

Har varit uppe sen sju och grejat med hushållsarbete :) Känns bra, har även hunnit med en längre promenad med hundarna och ska nu snart sätta igång med dagens plugg, ska sammanfatta färdigt en bok till vår litteraturgenomgång i uppsatsen. Sen är denna veckas plugg uppgifter färdiga och jag ska ta helg, blir dock en jobbhelg men ändå, hehe. Blir till att jobba heldagar både lördag och söndag, sen så ska jag nog lyckas klämma in ett bio-besök med R. oxå på lördag kväll:)
Nästa vecka blir det plugg och lite jobb, min älskade vän som varit i Indonesien 4 månader kommer även hem nästa vecka så då ska vi ha en riktigt lååååång teledejt hoppas jag:) Ser fram emot det sååå grymt mycket :)
Ska sen även mån-tis veckan efter dra till Tranås och umgås med henne ( och andra fina vänner) ett par dagar, det kommer bli härligt!
Mår så grymt bra just nu, satt och tänkte härom dagen och insåg hur jävla pissigt jag har mått de senaste åren, det var som att jag hade glömt att man faktiskt kan må såhär!! Att man kan vara pigg, ha energi, vara glad och inte uppleva minsta små grej som världens undergång, just nu känner jag mig stark och lyckligt lottad över allt fint jag har i livet och de negativa sakerna liksom faller bort ur min hjärna, visst jag tar fortfarande tag i sakerna som är fel och gör något åt det, men med ett mycket lättare sinne, såååå jävla skönt. Hoppas att jag slipper hamna i det där gråa hålet igen på väldigt länge :)

Stockholm

Nu håller jag på och packar inför helgen, ska bli kul :) Alltid svårt att packa dock, fattar inte får sån jättebeslutsångest när jag måste välja ut kläder att ha på mig i förväg!! Fyyy.
Men det är bara att försöka tänka till lite, måste snart ge mig iväg på en promenad med hundarna oxå! Vid 12.15 ska jag möta min mamma vid resecentrum och lämna över hundarna till henne, de ska va där i helgen medan matte är på äventyr, haha. Ska hämta dem igen på måndag.
Måste försöka hinna plugga lite idag med, iallafall en grej till en workshop på tisdag nästa vecka....
Ha en fiiiin helg :)

23.30

Sent börjar det bli, har precis varit ute på en långrunda med hundarna, hjärtat åkte precis hem vid tio så då tog jag och gick iväg på promenad. Går ju inte gå med hundarna på dagtid när det är såhär varmt! Men gud vad underbart för övrigt, verkligen sommarväder, totalt super skönt! :)
Har varit i skolan idag, och sen bara slappat och myst resten av dagen, sov nån timme med på eftermiddagen, så sjukligt trött, tror det är lite pollen allergi eller nåt, blir snuvig och känner mig sjuk när jag varit ute en längre stund, sen blir det liksom bättre igen när jag varit inne nån timme...måste va det, svullnar i ögonen med, hmmm. Men, men det är inte så farligt dock.
Imorgon blir det fika med en vän och sådär, sen lite plugg kanske och sen jobb mellan 16-21. På fredag måste jag packa och dona, bär ju av till sthlm med tåg vid 17, ska bli så kul! Hoppas att vädret blir lite vettigt med så man kan sitta ute en massa och njuta :)

1 timme

Om en en timme händer det jag väntat på sen onsdag, just nu känns livet perfekt!
Har gjort mig själv och lägenheten fin, nu är det bara att se till att laga lite mat med, sen är jag  redo. hahaha, låter som en hemmafru! Aja, lite vill man ju anstränga sig :)
SOLEN skiner med och har gjort denna dagen ännu bättre! Har hunnit med att jobba ett pass med, som faktiskt gick riktigt lätt och va trevligt! Inte för att jag brukar otrivas på jobbet, men vissa dagar är ju bättre än andra!

Massor

Idag har jag hunnit massor av saker, jobbat, tvättat, transkriberat fyra intervjuer, gått promenad med hundarna och aktiverat dem i hundgården, lagat mat (såklart, hehe). Nu sitter jag och väntar på dagens höjdpunkt, ett telefon samtal från fin, bara två dygn kvar nu, längtar ihjäl mig!
I morgon blir det till att transkribera de två sista intervjuerna och klippa ihop ett dokument med lite material till vår kursansvarige inför onsdagens handledning, sen ska jag försöka hinna färga håret med tänkte jag och fixa naglarna!
På måndag blir det jobb igen, sen blir det till att städa och sen göra mig vacker inför kvällen, haha.
Godnatt på er!

Transkriberar

Transkriberar så mina fingrar blir blödiga, mina axlar stela och mina öron ömma! Shit kämpigt det här, jävla struliga teknik som alltid ska sätta käppar ytterligare i hjulen, så att allt ska bli såååå jobbigt som det bara är möjligt, hehe.
Aja, det ordnar sig, tror att jag hinner, ska fixa det här nu i helgen, bara är så. Positivt är ju allafall att tiden går sjukt fort när man transkriberar, men hur jag kommer att må på söndag kväll det är en annan fråga!
Nu ska jag snart dra till jobbet och jobba ett kvällspass innan plugg helgen väntar!
Ha en fin helg :)

Tulpaner

Tulpaner plockade ifrån min egen trädgård :)

Ugglor nr 2

Är mycket för ugglor just nu. Detta är nya sängkläder.

:(

Kommer sakna den här fina killen sjukligt mycket, vill bara att det ska bli måndagkväll NU! Inget annat spelar någon roll längre...

Nkpg

Dax att hoppa in i duschen för att åka på föreläsning i nkpg idag, shit vad mycket plugg vi har att göra just nu!
Men idag är jag glad, för om 2 timmar sitter jag tillsammans med älsklingen på tåget!! Spelar ingen roll hur mycket jag har att göra, bara jag får umgås med honom så pallar jag nog allt känns det som :)
I kväll blir det mys och vila upp sig, hela morgondagen kommer att spenderas på annan ort för att göra massa intervjuer till våran rapport om projekt. Helgen kommer nog att spenderas med att transkribera som det ser ut nu, förhoppningsvis några jobbpass med, måste få ihop till Junis inkomst!
Ha en fin dag vänner! :)

Soldyrkaren

Lilla tanten älskar att ligga och sola på balkongen :) Total kärlek känner jag till denna lilla varelse!

Klockren

Asså jag bara älskar den här bilden, den minen är bara för bra, vet inte vad den betyder dock, hehe

Projekt

Idag ska jag sätta mig och knappa in/ skriva rent en massa text jag författat ihop om projekt till vår rapport, måste även gå på hundpromenad och fixa lite ärenden innan det blir hem för att äta lunch och sen dra till jobbet igen i kväll. Har jobbat hela helgen, känner mig trött, men tiden går ju iallafall fortare på nåt sätt när man jobbar!
I morgon så ska jag till skolan och äntligen få träffa min hjärtevän igen, känns som att det va hundra år sen sist! Ska bli sååå mysigt, synd bara att han åker igen på torsdag morgon, men men, det går nog bra och hoppas att han får det himla bra nästa helg med! :)
Fick ett gläjande besked igår, en vän som varit ute på resa sen innan nyår kommer hem till Sverige nästa vecka!! Och troligen är han kvar i sthlm när jag drar dit helgen 13-15 maj, ska bli sjukt kul att träffa honom igen med!! :)
Nej, dax att dra sig ur morgon koman och sätta igång!

RSS 2.0