Jobb och en liten haltande vovve:(

Usch, är nåt fel på Chillen, hon kan inte stödja ordentligt på frambenen, vill bara ligga ner, den lilla stackaren...känns olustigt. Är det fortfarande kvar i morgon får jag väl ringa veterinären igen...hon er verkligen ut att ha ont...

Ska dock försöka koncentrera mig och göra färdigt veckans plugg i form av inlämningsuppgift, skulle va skönt att ha den gjord allafall. I morrn o fredag borde jag verkligen(!) börja kolla på arbetsrätten, känns som att jag ligger efter. Får inget gjort, borde städa, färga håret, göra BUS, klippa gräset plugga en hel massa. Men känner mig förlamad av värmen här inne, huden är kokhet och mitt huvud känns som en luddig boll, svetten bokstavligt talat rinner...fyyy fan. Borde köpa persinenner elle nåt.

Ny friserad:)



Söt va! :)

Nu är frejen kortklippt o fin, men vi båda saknar Chillen, freja har vart orolig hela dagen, kollat efter chillan, sött...ska bli skönt att få hem henne imorrn igen!

Men innan dess blir det jobb imorrn 8-13, så bäst att sova snart!

Nattis me er!


På mig idag!


Klänning fr. Hm.

Idag hann jag me en riktig mat-storhandling, sköönt me fylla skåp igen:) Köpte bara massa nyttigheter, lätt att nyttigt på sommaren, alltid mer sugen på frukt grönt och lätt då, så bäst att passa på,hihi.


Morgon på balkongen

Va uppe tidigt och lämnade lilla Chillan hos hundvakten...lite tomt här hemma men hon kommer ju tebax i morrn!

Tog och åt frukost på balkongen, himla mysigt:) Förmiddagen är den enda tiden man kan va på balkongen nu när det är så varmt. Har pluggat större delen av dagen hittils, ska kanske sätta mig lite ute på "trädgården" och fortsätta så man får lite sol samtidigt! Sen blir det lunch, dusch och cykla iväg me frejan till vovve-frisören!


Kvällsmat!


Mumsig kvällsmat!

Idag har jag spenderat dagen med jobb, plugg, tvättstugan och ikväll även en långis me vovvarna! Va alldeles för varmt för dem tidigare idag, shit chillan va helt förstörd efter bara en liten tur ute!

Imorrn ska Chillan åka på utflykt till Gbg me hundvakten, så kan jag bara rå om Frejsan lite. Ska ta henne till frisören så hon blir fin (finare, hihi). Ska även försöka hinna med att handla mat och plugga en massa!

Nu ska jag tebax till tv:n och program om kvinnor i porrindustrin.
Hörs imorron:)

SOLEN steker.

Ojoj vilken sol och värme det är idag, synd att jag har soleksem bara, vågar itne sola direkt idag.
Sov ända till halv tolv, behövdes verkligen kände jag, nu känner jag mig lite piggare. Har suttit och läst i stort sett hela eftermiddagen, ska fortsätta snart. Tog lite mat-paus bara, hundarna är såå varma så promenaden får vänta till kvällen. Imorrn blir det jobb 8-12, sen plugg igen på eftermiddagen!

Ikväll ska jag duscha och kanske göra lite bus nu när jag inte kan sola, är nog bäst att vara rädd om huden!
Borde även försöka fixa lite i trädgården idag om jag hinner, får se om jag orkar ikväll kanske. Skulle vilja börja skriva lite på inlämningsuppgiften redan idag, skulle va skönt att komma igån, vill ju börja med arbetsrätten emd denna veckan!

Blev så suuugen här om dan är jag va inne och kollade på sista-minuten resor i augusti, skulle ju inte va fel att dra iväg en veckan innan en lång höst väntar med regn,rusk, plugg och jobb! Men men, vet inte om jag har råd, och inte heller om det är nån som vill åka me mig...får se hur det blir, men härligt skulle det va!

Hemåt!



Bilden är taget vid en mysigt wärdshus utanför Västervik som vi stannade vid på hemvägen!

Vaknade tidigt i morse, packade och städade stugan. Sen bar det iväg hemåt, blev en lång och varm resa. Stannade även ett par timmat i kalmar, vandrade runt och tog en glass!

Nu är jag hemma, har packat upp en del, men har lite kvar att fixa med det. Har ätit lite kvällsmat och faktistk smuttat på lite vin. Är trött men glad att vara hemma, alltid lika skönt. Är även glad att nästan alla blommor klarat en vecka utan vatten!
Nu ska jag njuta av mitt hem, ta det lugnt. Imorgon är det MASSA plugg som gäller!

Midsommar

Midsommar blev rätt bra trots allt! Åkte och tittade på raukar, vädret va underbart, sen blev det midsommar mat och en fin jordgubbsbakelse till fikat!


Vovvarna!



Lite bilder på mina änglar, i och utanför stugan.

Öland Stranden:)



Lite bilder från den härliga stranden på Böda Sand. Fanns ju hundstrand me:) Vovvarna va inte så glada i att bada, men som sagt ändå himla söta när de simmade runt lite, hihi:)
Försökte få en bild på min leo-bikini, mycket nöjd me den! Fr. HM.

Hmmm

Har sjuk hemlängtan. Vill va i min lilla lägenhet och husera runt. Sitta på balkongen, gå me vovvar och bara liksom greja. Saknar grejandet när jag är borta, plus att jag har ångest över hur lite jag har pluggat denna veckan, och jag kan inte förstå varför det har blivit så heller.
Campingen har förvandlats till värsta party-helvetet. Folk överallt, dålig musik dånar, runt oss bor cirka 5-6 famlijer som alla känner varandra, springer precis utanför oss för jämnan, sjukt jobbigt. När man inte själv ska festa överhuvudtaget känns det bara surt.
Hade velat va i Tranås i kväll på Midsommar fest känner jag...men inget att göra åt. I morgon får jag allafall komma hem.
Söndag ska ägnas åt plugg och sen blir det en del jobb i veckan som kommer!
Min hud skriker, för mycket sol och myggbett!! Fyy soleksem, klåda och solsveda. Inte alls kul, får försöka hålla mig i skuggan nu.


Jaja, ska lägga upp lite bilder från när vi har varit på stranden de senaste dagarna:) Tvångsbadat vovvarna, hihi:)
Såå söta när de börjar veva simtag me tassarna redan innan i luften!!

Vackert väder

Idag är det för första gången varmt och soligt sen vi kom hit. Så ska väl försöka utnyttja det och dra ner till stranden lite eller nåt. Mamma och Samuel har åkt iväg till Ölands djurkpark, jag ville inte följa med så jag är kvar på campingen. Ska verkligen försöka få massa plugg gjort då jag verkligen börjar känna att jag ligger efter...inte bra. Men men det är ju bara att kämpa på. Ska kolla lite grejer på internet först sen ska jag nog läsa en bok på stranden, måste ju försöka få lite färg också nu när det är väder för det:)

Kommer vara själv här hela dagen, lite trist men det funkar väl, skönt me lite ensamtid med. Är ju trevligt att umgås me familjen,men nu börjar det nog nå bristningsgränsen ändå. Är ju mysigt på många sätt, men jag tror jag kommer att vara ganska glad när jag kommer hem på lördag kväll!


Grått väder...

Hmmm ja vädret är inte det bästa här på Öland, ganska grått och trist. Sitter i stugan, något bad har det inte blivit än så läge och jag känner mig väldigt blek asså, hade verkligen hoppats på lite fint väder och värme, men den svenska sommaren är ju inget att lita på det har man väl i och för sig lärt sig vid det här laget.
Igår va vi dock i Borgholm, fyndade ev svart långkjol och ett par jeans jag ska klippa av på röda korset. Men tyvärr var det blåsigt och kallt så vi va inte där så länge.

Igår kväll blev det sen en härlig lång promenad längs stranden, det va sjukt härligt, där kan man snacka om livskvalité. Älskar vatten, borde flytta till något vatten kan jag känna, mår på nåt sätt alltid bättre då:)
Fick även jordgubbar me grädda till kvällsmat!! Lite sommarkänsla:)

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, kanske kan jag få en stund för mig själv och då plugga lite, det skulle iallafall verkligen behövas!
Sen ska vi kanske åka till nåt ställe på utflykt, har inte riktigt bestämt oss än...

Öland dag 1-2.



Blandat med Trollskogen, Stugan, Långe Erik och dess omgivningar:) Vovvarna trivs riktigt bra här, nya upptäcksfärder hela tiden. Va länge sen jag såg freja så glad som när vi kom ner till stranden igår, hihi. Sötis:)

I kväll har vi även gått en runda i skogen och blivit bitna av typ tusen myggor, inte så kul, men skönt me motion!
I morrn ska vi dra till Borgholm!!
Gonatt me er!

Armband



Söta me små snäckor.

På mig 20/6



Idag har jag haft på mig följande! Haremsbyxor fr. Hm, topp fr. Monki. Har varit soligt och fint idag dock lite kyligt, men det är inte så man kan klaga.
Sitter ni i vår lilla lilla stuga, de andra sover. Snart ska jag rasta vovvarna och sen göra det samma.
Dagen idag har mest bestått av lite utflykter i de närmaste omgivnignarna, här på Norra Öland. Eftermiddagen va vi på ett super billigt "sommar-varuhus" Gjorde små fynd, bla två små söta armband:)

Vilken DAG!!!!!

Shit, upp tidigt i morse, lämnade vovvar och drog till Tornby, inhandlade det jag skulle ha. Stod 40 min eller nåt inne på Maxis nyöppnade apotek, de hade verkligen noll koll, allt blev fel, inget funkade!! Kommer nog inte gå tebax dit på ett tag!
Gick hem grejade lite hämtade hundarna. Ser efter ett tag att Chillans mage är svullen, kollar närmare, den är som en BOLL!!! Och jättehård, blir orolig och kollar me hundvakten om hon ätit ngt. konstigt, hmmm ja hon åt ben fr. något djur, det hade hon glömt säga. Shit jag blev asorolig, ringde veterinären, gick dit, men då har det plötsligt blivit bättre. Så fick gå hem igen, ska ha koll på henne och ge henne sparris till maten, ska tydligen snurra in sig runt benen och ta med dem ut!!
Så nu ska det väl va lugnt, om inte annat ska det finnas dygnet runt öppet djursjukhus i Kalmar.

Nu har jag stressat packat och duschat, ska fixa det sista innan mamma kommer och hämtar upp mig!

Låång dag



Såhär såg jag ut idag när jag reste runt vättern med tåg. blev en riktig lång resa av det hela. Började dagen mindre bra med inställda tåg och förseningar, men det ordnade sig till slut. Kom hem ikväll vid halv nio, köpte mig en pizza och sen har jag ägnat kvällen åt att packa till ölands-resan! Usch svårt att packa, får alltid sån ångest över vad jag ska ta med!
Nee, nu ska jag duscha och fixa bus och naglar, kommer jag inte hinna imorron.
Ska iväg och springa lite ärenden på dagen imorrn, sen hem och äta o packa färdigt, sen kommer mamma o hämtar mig och hundarna framåt kvällen, känner att det kommer bi en stressig dag!
Ett plus idag va dock att arbetsrääten verkar väldigt bra och ganska kul, läraren verkar toppen, väldigt villig att hjälpa en o lära så mycket som möjligt, sa att hon nästan alltid svarar på övningsuppgifter o frågor samma dag, det kallar jag seriös lärare!

Hjärngympa

Liten aktiveringslek för hundarna. Stoppa godis i gamla petflaskor och låta dem få ut det själva! Fick tipset på en kompis blogg, hon brukar ge sin lilla vovve en sån när hon behöver tid till plugget:) Perfekt grej måste jag säga, får de använda sina små hjärnor!! Svårt dock att fota godis-desperata små vovvar!


Slappis



Skönt och bekvämt när jag vandrade ner mot stationen och sen tog tåget för att lämna hundarna. Älksar dessa harems byxor fr. Hm såå skööna, passar till allt! Blir ett favvo plagg i sommar känner jag. Vita toppen är ett par år gammal fr. Gina tricot.

Dresses!



Fyndade även dessa super fina små klänningar igår på HM när jag va på Ikano huset. Tyckte de va sååå fina och ett underbart pris,hehe.

Ska försöka bli trött, imorron blir det uppgång vid fyra för att kl. sex ta tåget mot Skövde. Shit blir en riktigt lång dag, därför kommer jag verkligen behöva sömn inatt. Trots att det känns jobbigt ska det nog ändå bli lite spännande att se Skövde tycker jag. Alltid kul att se lite mer av Sverige, har sett väldigt lite känns det som!

Ska nog läsa lite eller nåt så man blir trötter.
Gonatt och hörs imorron kväll!

Morning


Fina blommor jag fick till Examen:)

Idag känner jag mig ytterligare lite bättre, fortfarande lite förskyld och slemmig, men inte så farligt. Skööönt då jag imorron ska åka till Skövde för en introduktion i Arbetsrätten. Känns sjukt egentligen, borta hela dagen för att vara i skolan under ca 1,5 timme, usch. Tänk att man får betala massa pengar och lägga massa tid för att få ut så lite. Konstigt hur de kan lägga det så asså, som obligatoriskt! Men men bara att härda ut, kan ju valite kul att se hur skövde ser ut, har aldrig varit där innan:)

Idag är vädret himlans fint än så länge, tror det blir mestadels plugg på balkongen eller i soffan. Sen en skön långpromemnad, vid sex måste jag fara iväg me hundarna till Tranås, min bror ska ta hand om dem imorrn när jag är borta.

Ska nog även försöka hämta min resväska och börja packa lite, på lördag åker jag på semester till Öland, ska bli mys, hoppas bara det är fint väder. Ska stanna där en vecka, det blir mamma, Samuel (min lillebror på 8 år), jag och vovvarna så klart:) Vi ska bo i en stuga på Böda Sands Camping, bara ta det lugnt, ha det skönt och kanske åka runt och turista oss lite!! Blir ju även till att fira midsommar där då, hoppas bara vi får tag på färskpotatis och jordgubbar, det enda som krävs för att min midsommar ska bli bra känner jag!!:)

Nytt till Chillis:)



Lite söta saker jag köpt till Chillan, hennes lilla koppel lager ligger nog fortfarande rejält i lä jämfört me Frejas men hon kommer nog ifatt, hehe. Älskar att köpa koppel:)

Sommarstudier



Några av det böcker jag ska läsa i sommar, det kan nog bli intressant!
Känner mig lite sämre igen, trötter. Så nu ska jag ta´t lugnt i kväll, svårt val blir dock skolbok eller nöjesbok??

Dagens kläder



Dagens kläder blev detta. Topp fr. Hm, gamla shorts fr. Lindex, uppvikta.

Shopping



Lite fint inköpt till hemmet idag! Ser det som mina examenspresenter:)

Ett Under!

På något mirakulöst sätt lyckades sömnen inatt göra mig mycket bättre, idag är febern borta och även om snorigheten fortfarande är hemsk så känns det väldigt mycket bättre, ärjust febern och ont i kroppen som som är det värsta, det andra kan jag stå ut med!

Orkade inte sticka till stan så det blev tornby istället, har handlat lite för pengar och presentkort jag fick i examens present:) Ska ta lite bilder och visa sen!
Snart ska jag äta pastasallad med qounfilé och sedan dricka ett glas me c-vitamin, inbillar mig att jag blir friskare av det!!

Fan

Herregud, blir bara mer o mer sjuk, hade trott och hoppats på att det skulle vända, brukar sällan känna mig såhär riktigt sjuk länge, är helt slut nu, måste sova, men måste först försöka komma på vad jag ska ha på mig imorgon, svårt med inspirationen när man mår piss och tanken på att klä på mig nåt annat än de mjukaste mjuka mjukis kläderna känns övervinnerligt. Allt gör såå ont på huden, jeans är ju inte att tänka på. Borde väl stanna hemma imorrn egentligen, men då kommer jag sen inte kunna komma iväg nån mer gång kanske på hela veckan...fyy, får ta en värktablett imorrnbitti och hoppas på det bästa helt enkelt. Neee nu ska jag sluta klaga, ska snart krypa ner och läsa, men först ska jag nog ta lite te mer honung:)
Natti natt!

Jätte risig

Usch idag är jag verkligen jätte risig, känner mig febrig, täppt, har tappat smaken och har ont överallt. Ingen som helst ork till nåt. Har släpat mig runt lite me hundarna, känner mig som jag går i en dvala eller nåt. Lyckades hämta ut lite skolböcker jag beställt, så nu är det väl bara att försöka orka läsa me.

Tänkte dra till stan imorrn, hoppas verkligen jag känner mig bättre då.

Toppenhelg

Har verkligen varit en väldigt fin och trevlig helg. Har haft så roligt, ätit årets första färskpotatis och jordgubbar, nu är det alltså verkligen SOMMAR. Vädret till trots.
Har tyvärr dock under kvällen blivit genom förkyld, typsikt. Hals, öron och näsa kliar och jag är helt igen täppt. Usch, jobbigt, va jätte längesen jag va sjuk, så antar att det va min tur nu. Imorgon blir det en hemma dag, ska hämta ut lite skolböcker och försöka börja plugga lite och kurera mig!

Colours!



Sommar-lack. Har provat det orangea ikväll, hmm som vanligt dock lite besciken på att färgen mer ser röd ut.

Monki rea!



Nyinköpt idag fr. Monkis rea.

Examensfest



Fina gäster och fina presenter:) Tack igen hörrni för en super trevlig kväll och jättefina gåvor!!

Outfit



Outfit för gårdags kvällen! Linne och byxkjol fr. Indiska. Skor fr. nelly.com.

Familje-Fika:)



Tårtan och kläderna. Klänning och bälte fr. HM!

Festlig dag!!

Har just avslutat familje fikan! Fick fina blommor o pengar, känns toppen:) Ska handla mig nåt fint för dem, något som kan bli ett minne!
Nu är jag i full gång me att fixa mat o förbereda kvällen! Ska bli sååå jäkla kul! Bilder och mer update om dagen kommer imorgon!!:)
Hoppas alla har en lika trevlig dag som jag:) !!!

Gult är fult?



Tycker inte jag. Shit gillar denna färgen, känns verkligen sommar!!

Examenspresent



Mina examenspresenter till mig själv:)
De två översta sååå sjukt häftiga, super bra inspriration!

Älskar Mons Kallentoft, skriver såå bra, kul att det handlar om Linköping me:)
Ska sätta mig o börja läsa den nu+äta lite choklad o dricka te!

Slitit som ett djur

Ojoj, vad jag har kämpat idag, storstädat och tvättat, tog HELA dagen. Det enda övriga jag fick in va såklart en promenad me hundarna och då jag även passade på att hämta ut ett litet paket me examenspresenter till mig själv:) Ska visa dem senare i kväll. NU blir det en snabbdusch, sen ska jag fixa naglar och försöka fundera ut vad jag ska ha på mig i morgon!! Både fika me familjen och sen EXAMENSFEST!!! Ska bli så jäkla kul, men massa fix me, måste laga massa mat, hämta tårta och styra!
Men jag tycker om att ha fest, blir så glad av att få bjuda andra på mat o grejer, hmmm en likhet med min mormor, vi hade samma födelsedag, båda kräftor. Eller kanske mest ett tecken på att man faktistk har blivit vuxen??

Hällregn och tvättstuga

Ohhh vilken underbar dag, inte. Regnet häller ner utanför, jag ska tvätta och storstäda. Hundarna kommer bli så jäkla smutsiga när de vart ute och förstöra städningen igen!!:( Hmmm tänk om jag kunde komma på nåt sätt att komma undan det!
Neee lite bråttom nu måste soretera tvätten....

BUS och papaya



Va borta en sväng i skäggets Centrum. Inköpte detta på apoteket. Har provat BUSet i kväll, ska bli spännande att de resultatet imorgon. Har hört fr. både vänner och även en recension i en tidning att denna ska vara riktigt bra. Har förstås peelat och smörjt in mig först!!

Balkongfint:)



Det nya till balkongen!! Fint me mina fingrar me oxå, haha. I bakgrunden kan man skymt min lilla "trädgård" som jag slitit i idag!

Ogräs

Usch, måste släpa mig ut och rensa massa ogräs och sen försöak hinna klippa gräset innan det börjar regna känna som att det hänger i luften!!
Sen ska jag ta o kolla upp lite mer inför somar kurserna tror jag, logga in och söka info o sånt shit. Känner att jag msåte komma igång me det så man inte halkar efter redan från början!!
Sen vet i sjutton vad det blir resten av dagen, träna vovvarna på att va ensamma, sticka en snabbis till affären tror jag är ett måste, kaffet snart slut och hundpåsar. Mycket viktiga saker i mitt hushåll, hehe.
Nepp, nu jäklar måste jag samla kraft o komma igång!!!


Lång kväll

Denna kväll har känts väldigt låång! Har hunnit med ganska mycket, kollat arga snickarn, pratat me mor i telefon, städat av alla skåpsluckor i hela lgh, fixat naglar, diskat, ätit mat...ja mycket helt enkelt. Känner mig inte så trött, ska ta lite te och sen lägga mig o läsa!
Godnatt på er hörs imorgon!


KÄRLEK <3


Lite nya jobbgrejer!



Detta kommer jag känna mig fin i när jag jobbar framöver! Hehe, dock ska ju mjukisar o linne bytas ut då!

På mig

Byxor fr. Hm, gammalt linne och sandaler!


Pust!

Ojoj, rensa ogräs är fan jobbigt, ganska slut nu, efter att bara hunnit igenom typ 1 fjärddel av skiten. Ska fortsätta imorgon.
Köpte massa fint på plantagen, ska försöka ta lite bilder sen om det slutar regna, så jag har även hållt på med lite plantering i eftermiddag sen pappa åkte. Nu har jag precis matat vovvar och vart ute på en liten tur i regnet. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska tillbringa resten av kvällen, men blir väl arga snickaren vid 20!

Skön morgon!

Sitter me mitt lilla kaffe o ostmacka! Najs sätt att värma upp inför dagen, idag har jag inget jag ska iväg på på förmiddagen så då kan man ta det lite lugnt! Fick precis reda på att jag slipper gå på deligeringsmötena, är bara att förnya mina från förra året känns riktigt bra, hade inte orkat stressa iväg på det imorron asså.
Om ca 3 timmar kommer pappa så drar vi till plantagen:) Ska bli kul att få lite fixat på balkongen!

Kurragömma:)



Hihi, var är frejsen?? Puss-ungen min:)

Ledsen ros



Fick en ros på avlsutningen, dock blev den ledsen o hängig precis efter vi kommit hem, synd!

Skolavslutning:)



Idag har jag vart på skolavslutning, i följande, gamla shorts fr. hm. linne fr. ellos.
Blev en liten miss då jag missuppfattat var vi skulle va, fick super stressa men hann me en buss ut till Gamla Linköping och Ragnar Dahlbergs café. Blev mys me kaffe och tårta:)
Vandrade sen ner till stan igen och stångån o hämtade hundarna. Sen blev det en lång promenad hem, i eftermiddag har jag slappat och sen skrivit färdigt o skickat in sista uppgiften till psykologin, nu är det bara  vänta o hoppas att man bli godkänd, isåfall är denna terminen helt avklarad!!
I morrn kommer pappa, vi ska handla lite saker till min balkong jag ska få i examens present:)

På mig



Hade på mig följande när jag åkte till stan idag. Klänning fr. Gina, leggings och jenasjacka fr. hm. Gamla sandaler.
Blev en liten runda på stan, inköpte två kollegieblock så nu är jag redo för sommar-studierna!
Fick mail om att jg måste gå på deligeringsmöte på jobbet, usch alltid massa man måste fixa asså. Orkar inte, måste få lite tid att bara göra hemmafix ibland me!! Regnar massa ute nu, men snart borde jag ändå dra ut på en promenad me hundarna, sen kanske det blir plugg eller nåt i kväll, får se. Winter är ju slut så det är nog inget roligt på tv. Somnade en stund i soffan förut, inte bra man bli sååå seeeg. Försökte få ltie energi me kaffe o mammas hembakta bullar, men det gav tyvärr ingen jätte effekt. Har en såndär trist rastlöshets känsla i kroppen nu i kväll, vill liksom göra massa men kommer mig inte för.
Har lämnat studieförsäkran, så nu inväntar jag pengar denna vecka både i form av csn och sen den underbara skatteåterbäringen!!

Dra till stan

Ska fördriva min tid en stund nere i stan, tycker dock sådant är ganska trist när man inte har pengar!! Men men, måste ju komma iväg lite tycker jag. Vädret är ju inte toppen kul idag så då känns ju stan som ett bra alternativ. Ska se om jag kan skrapa ihop kosing till ett par kollegie block, behöver det till sommarkurserna. Ska nog surfa in på csn o lämna studieföräskring oxå, är ju registrerad så det borde funka.

Kvällen



Jahopp då var det söndag kväll igen, efter en ganska intensiv men underbart solig helg:) Jobbet igår gick bra, sen god mat och mys i uterummet hos mamma på kvällen. Idag blev det solning och sen släktkalas för lillebror! Skön dag, imorgon ska jag dra o handla lite, funderar även på en sväng in till stan på förmiddagen, sen får jag nog veta vem jag ska kommentera på psykologi uppgiften. Ska försöka gör den så fort som möjligt så man kan bli lite ledig sen! Har massa att fixa me inför helgen lilla examens fika och fest. Ska fixa uteplatsen lite, klippa gräs o rensa lite ogräs, Sen ska en riktig sotr städning helst hinnas med oxå! Blir det sol vill jag även jobba lite på brännan:)
Men nu ska jag göra kväll här hemma, fixa lite inför imorron o så, sen soooova. Sov inte super inatt, chillan låg o små skällde o gjorde freja orolig, så jag måste försöka sova ifatt inatt!
Gonattt alla!


Solbada



Har tillbringat stor del av eftermiddagen på denna fina plats, min balkong. Sola,sola sola. Najs, läst lite bok o så!
Sen blev det städning av hela lgh och nu har jag precis tagit en dusch! Ska sticka iväg o lämna hundarna me tåget om en stund. I morgon blir det jobb 7-15.30, sen åker även jag till Tranås, på söndag ska jag fira lillebror så ska sova över där!

Ikano



Drog till Ikano i följande kläder. Shorts,sandaler och topp fr. hm. Väst fr. ellos.

På mig



Kvällens kläder. Linne fr. monki, harems byxor fr. hm, tre år gamla favvo-sandaler fr. dinsko:)

Lasange



Den super goda lasagnen jag lagade i kväll! Belv middag och matlådor. Gjord på soja-färssås, bechamel sås och ost på toppen, självklart lasagne plattor haha:)

Dagen/bikini



Min soltur, varma vovvar och den gula bikinin! Hemsk bild jag vet! Men syns ju lite hur den ser ut allafall.
Lite najs lektyr nu när man va färdig me skolarbetet!

Små lätta moln...lala

Glad är jag nu, skickade in uppgiften för ett par timmar sen! Himlans skönt att det är ur världen, ska bli intressant att se hur det gick dock. Nu är det bara kvar att skriva en kommentar till ett annat arbete sen är denna termin oxå avklarad (förhoppningsvis:) )

Jaja, har nu vart ute en stund och solat, blåser en del men va skönt ändå. Hittade en gammal gul bikini i en låda, tog den. Kändes rätt fint, kul när man hittar "gamla" fynd bland allt man samlat på sig under åren!

Ska snart hoppa in i duschen, ska iväg o möta en ev. hundvakt, Känner jag behöver ha två för att täcka upp behovet i sommar o ev. hösten!

I kväll tänkte jag mig att laga en lasagne, gott och bra att sedan lägga i ett par matlådor! I morgon ska jag dra o handla en sväng, lite till festen o så. Kanske tar jag mig en sväng på stan eller tornby me!

Snack

Har snackat i telefonen sen jag gick upp ,hehe. Trevligt sätt att vakna till på:)
Nu ska jag dock ta tag i den där jäklans uppgiften och sen hoppas på att jag hinner sola lite idag me!!

Sol-dyrkarna:)


Sovdags:)



Söta små bollar i min säng, de tycker verkligen det är dags att nana nu! <3

Drar ut i solen!



Kunde inte hålla mig utan drog ut i soooolen, gick rätt bra ändå, kunde plugga en hel del me hjälp av bara boken och ett skrivblock. Tror nästan jag brände mig lite, inte bra, men aja inget att göra åt nu.

När jah kom in åt jag ägg-mackor till lunch, sen har jag mestadels suttit framför datorn och pluggat och pluggat. Fyy asså denna uppgiften gör mig tokig, fastnar hela tiden, noll-koll. Ska dock ändå försöka att slutställa den imorrn, sen läsa igenom och skicka in på fredag. I helgen ska jag ha ledigt fr. plugg. Nästa vecka är det verkligen dax att kolla upp o fixa det sista inför sommarkurserna!

Sommar,sommar, sommar...:)

Gud så härligt det är ute!! Och så måste man sitta inne o plugga surt. Ska försöka kämpa på så man kan få njuta lite sen. Funderar på att gå ut o sätta mig o plugga problemet är bara att det mesta som jag ska arbeta med idag finns på datorn och mitt batteri är helt kasst, håller i typ 20 min eller nåt, så det funkar ju inte att ta me den!
Får nog sitta lite ute i "trädgårn" och sen växla mellan skrivning i block och sen datorn, lite sol måste jag bara ha idag, man ska ju passa på!

Syrén



I förmiddags på hundpromenaden gick jag och plockade hem dessa fina:) Skulle haft dem inne men det va massa insekter på så de får stå på trappan istället.

Har pluggat som en tok idag, blir inte bra, fattar liksom inte helt. Blir svårt att skriva då...Är helt slut nu, måste sova snart. Ska bara äta lite först...inte bra att äta på natten men känner att jag får göra ett undantag.


USK:a!

Japp, idag va jag inne o kollade betyg på omvårdnaden, provet jag gjorde i fredags va rättat, MVG:) Jippie, betyder att jag nu är färdig som undersköterska:)

Blir ju dock inget firande, sitter med en jättesvår uppgift till psykologin, metaanalys + redogöra för en krånglig debatt. Fyyy....jobbigt. Men ska kämpa på desto fortare desto bättre! Ska nu ta en liten paus, träna hundarna på att va ensamma o sticka till affären o köpa lite förnödenheter!

RSS 2.0