Kärleksmuma

Ledig dag som resulterat i:

Tvättstuga
Städning
...hembakade kärleksmums:)

Och nu bara kvar att invänta en Ikea leverans!


Ny läsning!

Ny bok, men av samma författare! Älskar att ha tid att läsa skönlitteratur :)


Solen

Visst känns en morgon tio gånger bättre när solen skiner?? :)

Ska snart gå ut med hundarna i frosten, kallt idag!

Tänkte visa lite bilder på hur bra mina orkidéer trivs i den här lgh! :) allihopa blommar för fullt!


Godmorgon

På bussen igen då;-) hade en superskön ledig fredagkväll och lördag! I fredags hyrde vi film, Little red ridinghood, igår blev det rusta, Ikea och en fika på ikano huset. På kvällen gjordes det hemlagad pizza sen gick vi en lång promenad med vovvarna :) härlig ledighet!!

Idag ska man jobba igen, men känns bra det med! I kväll ska jag nog städa lite sen gå med hundarna. Jobbar ju kväll i morgon så att man kan ju ta det lugnt i kväll :) ha en fin söndag vänner!


Om My way again...

Sitter på bussen på väg till jobbet, lite seg men inte sååå trött. Hade tvättstugan igår då, med trasig torktumlare:( fy blöt tvätt i hela lgh!!

Så det blir lite jobb att ta tag i i kväll när man kommer hem. Är ledig i morgon, sen jobbar jag 7-16 igen på söndag, sen kväll måndag, ledig tisdag och 7.30-16 på onsdag, så nu vet man ju några dagar framåt hur det ser ut:)

Har planer på att åka iväg till rusta i morgon med älsklingen, vi behöver lite smågrejer till hemmet, som dock kommer göra stor praktisk skillnad:)


Tröttast

Shit vad trött jag blev ikväll, helt slut! Har typ gjort ingenting förutom lite mat sen jag kom hem...känns lite trist men men nya tag i morgon, då blir det tvättstugan hela kvällen, hehe.


Igår färgade jag i allafall håret, det va på tiden! Såg förskräckligt ut. Blev riktigt mörkt igen, men det är ju bättre än utväxt :)

Nej, ska förbereda lite för morgondagens jobb, blir spännande att se vad den dagen kommer innehålla!


Snö

Har precis varit ute med hundarna, det snöar lite ute! Börjar jobba vid fem idag så skönt att kunna va hemma och ta det lite lugnt på dagen:)

Sitter och äter frukost, igår målade jag naglarna med färgen på bilden, hmm inte helt nöjd, den är finare i flaskan!

Igår kväll träffade jag en kompis och vi va i en stor hundrastgård i johannelund med våra hundar:) va trevligt!


Jobbet

Sitter på jobbet! Håller på med massa tvätt, annars lugnt:) snart får man åka hem med!! Blir fint att komma hem till vovvarna och gå en promenad, sen ta det lugnt en stund;) sen ska jag laga mat till R. när han kommer hem i kväll!

Sen blir det nog tidigt i säng för i morgon så är det dax igen för en heldag på jobbet ;-)

Haha Freja har en lite stor mössa på sig, hihi


Ledig lördag

Idag är jag ledig, ska jobba söndag-fredag i skägget så kände att jag behövde en vilodag emellan! R. har precis stuckit till jobbet så jag ska vara hemma själv hela dagen, men tänkte att det va lika bra att gå upp, oxå på grund av att jag ska upp vid fem i morgon!

Känner mig glad över att jag fått så mycket jobb inbokat, skönt att veta lite i förväg ju!! :)

Idag ska jag mest slappa och städa lite, o läsa massa i min bok:)

I går kväll hade vi myskväll. Jag lagade vegansk middag vilket blev hasselbacks potatis (med mjölkfritt margarin), panerad aubergine och vegansk hemmagjord bearnaisesås! Till efterrätt vegansk äppel o päron paj med havre vanilj glass! Sen blev det film och ett glas vin med;) fin kväll!


Drömfångaren

Nepp får nog bli en stunds läsning och sen en promenad innan jobbet idag!


Onsdag

Usch för dålig ekonomi! Tar upp nästan all min tankeverksamhet!! Kan liksom inte få bort det ur huvudet, trots att jag vet att det enda jag kan göra är att jobba, jobba, jobba så man kan komma i fatt igen...ska jobba i kväll sen vet jag inte mer, som vanligt börjar det kännas som.

Sökte tre chefsjobb igår, önskar att man åtminstone kunde få komma på intervju, vore ett framsteg. Har även sökt lite andra jobb, får se om nåt går vägen.

Nu sitter jag och äter frukost och känner mig seg, vet inte vad jag ska hitta på innan det är dax för jobbet.

Igår blev det ju tvätt och städ dag, skönt att få det fixat! Men är ju så mycket grus ute att jag tror jag måste dra ett varv med dammsugaren även idag...

Freja ser lika seg ut som mig, hehe


Bullar!

Hembakta bullar :)


Ledigt

En ledig kväll och även en ledig dag i morgon, sköönt. Kände att jag verkligen behövde det nu efter att ha jobbat tio dagar i rad! Men hoppas ju såklart på att få jobba resten av veckan dock, får se hur det blir! I kväll ska jag baka bullar, imorgon blir det tvätt, städ och skicka massa jobbansökningar som gäller....längtar efter ett schemalagt jobb. För övrigt händer inte så mycket i livet just nu, men jobbgrejer som gäller och sen lite fritid som mest ägnas åt hundarna och till att försöka vila. Men njuter varje dag av att slippa plugga, underbart avslappnande. Nee nu ska jag börja med bullarna :)

Tidigt!

Sitter och äter havregrynsgröt med russin, kanel och sojamjölk. En gammal vegan favorit:) ska jobba 7-16 lördag, söndag och måndag, sen på tisdag har jag faktiskt tagit ledigt! Måste ha en sovmorgon plus ha tid att göra lite grejer hemma.

Ikväll ska jag va ensam hemma, ska passa på att få lite mer sömn än vanligt tror jag!

Igår va en kompis här och umgicks några timmar, va trevligt. Tog ett par glas vin med, va gott :)

Nee dax att fortsätta, måste ut o gå med de små innan jobbet med.
Ha en fin helg:)


Sjunde dagen

I morgon blir min sjunde arbetsdag på raken, men jag klagar inte! Är så glaaaad att jag får jobba :) men idag har jag ledig eftermiddag och kväll, men det är sånt himla ruskväder så jag tror att det får bli att vara inne och städa och plocka i ordning:)

Sen ska jag hinna med lite handling och slappande i soffan med ;)


Working

Sitter på jobbet och har lite frukost rast:)

Ska även jobba i morgon på dagen, får se om det blir mer i veckan!

Efter jobbet idag ska jag och hjärtat åka till Ikea :)


Vardag

Nu är helgerna över, känns som vanligt ganska skönt, även om min vardag nu ser lite annorlunda ut än vad den tidigare gjort!

Har jobbat delade turer hela helgen, ska jobba i kväll, i morgon kväll och sen onsdag dag! Sen får jag se vad det blir mer...

Idag har jag varit ute och gått en skön promenad med hundarna, sen nu ska jag åka och handla innan det är dax för jobbet :)


Hmmm...

Ja då har man tagit studieuppehåll då, efter mycket grubbel, vånda och stress insåg jag tillslut att det va lönlöst för mig att fortsätta plugga, får liksom ändå inget gjort, mår bara dåligt över att jag inte klarar av att prestera! Så nu är jag beroende av mitt osäkra timvikarie jobb för att klara mig ekonomiskt, kommer bli tufft.

Sen så försöker jag att söka så många jobb som möjligt, som då matchar min utbildning, har ju pluggat i 5,5 år och har ju en kandidat examen så något borde man ju kunna få om man söker ordentligt! Bara se till att överleva ekonomiskt tills dess då.

Går runt med nån slags blandad känsla av lättnad och ångest/stress hela tiden. Är så himla rastlös går runt här hemma som en osalig ande... Vet inte riktigt hyr jag ska komma ur det här tillståndet, enda tiden det känns bättre är när jag jobbar, sååå tur att man ska jobba hela helgen då!

Ikväll ska jag dock försöka koppla bort detta lite och gå iväg o umgås med lite vänner, tror det kan hjälpa lite :)
Innan dess ska jag försöka göra lite vettiga saker som promenad med vovvarna i det ( faktiskt) fina vädret och städa lite.

Synd att man har en sån ältar och grubblar personlighet bara, hade vart skönt att slippa nu!

Nee nu ska jag sluta prata om detta kände bara att jag behövde göra ETT inlägg om detta sen får det va nog!


RSS 2.0