Kaffekoppar:)

Sitter och väntar på en vän som ska komma över på besök! :) ska prata o dricka lite vin! Passar på att visa en bild på fina kaffekoppar som var en del av min beställning fr. Dollybird retro webbshopen.


Frukost på balkongen:)


Hylla!

Bild på en liten fin hylla med några av vårens loppisfynd på, hyllan sitter nu i matsalsdelen i köket:)


Bok

Lite ny läsning inköpt under dagen på Erikshjälpen:) va kul att va där idag med! Massa fint fanns det fast jag kunde ju inte fynda så mycket, massa folk så stod i kassan nästan hela tiden :)

Ikväll har vi flyttstädat lite till så nu är det inte mycket kvar tills i morgon!


Jobbdax.

Efter tre lediga dagar är det nu dax att jobba igen, börjar klockan 16. Har varit uppe ganska länge men haft svårt att göra så mycket, har mest blivit frukost, diskning och lite småfix här i nya lgh som jag trivs ypperligt i! :)
Älskar att ha så här mycket plats och utrymmen att inreda, även om det inte är helt färdigt än och det kommer nog ta en tid eftersom det är en del som måste inköpas och fixas, så känns det väldigt bra och jag tycker att jag får till det som jag vill ha det! Men ska ta det lugnt och låta inredningen växa fram lite långsamt så det verkligen blir bra! Mycket av det som ska köpas är ju oxå loppis/secondhand grejer så då tar det ju lite tid att hitta rätt saker ;)

Gjorde en liten fin secondhand beställning från internet häromdagen, ska bli kul när den kommer! Lite tyger och porslin.

Denna veckan är hundarna på "semester" hos min mamma som är ledig, skönt för dem att kunna ha sällskap hela tiden! Jag ska jobba måndag och tisdag, sen blir det erikshjälpen och flyttstäd på onsdagen, torsdagen är jag oxå ledig, vad det blir då beror på om flyttstädet är färdigt eller inte!

Sen blir det en lång jobbhelg igen och R. börjar jobba natt så det blir ensamtid om kvällarna när man kommer hem, ska nog mest ägna mig åt att slappa då! Sommarväder verkar det ju bli dåligt av, men om så ska jag nog förska att njuta av våran STORA balkong oxå ;)

Snart kommer lite bilder på vårens loppisfynd och nya boendet!

Paus i flyttstädet!

Tar mig en välförtjänt paus i städandet med denna goding;) vet att det varit dåligt med bloggandet nu, men jag lovar bättring när hela flytten är över! ;)


Snart...

Nu är det inte så långt kvar tills det värsta med flytten är klar!! Nu sitter jag på tåget och ska lämna sessorna hos " mormor" så de får va där ett par dagar! Grymt osmidigt att flytta med två små nervösa donnor runt benen!

Ska köra grejer hela kvällen idag med och sen möblerna i morgon, och sen efterarbete på söndag! Har tagit semester idag, tur det, hade aldrig hunnit jobba med!!


Sommar

Längtar efter sommar väder igen!! Ska tydligen enligt vädret i min mobil regna typ hela tiden fram till torsdag :-/ många genomblöta jobb kvällar kommer det att bli!!! Fyyy

Idag kommer mamma med sin bil som jag ska låna :) snällt av henne att köra upp den hit! Vilken service man får:))

Har varit uppe sen kl. Sex, är redan trött igen! Min dator (mini-pc:n) krånglar, så nu måste jag snart köpa en ny! Inte kul alls, finns mycket annat jag hellre lägger pengarna på!


Packa

Packar och packar och grejar, massa att göra! Va ledig igår så då blev det en del gjort i allafall.

Ska snart hoppa in i duschen för att fara i väg till jobbet igen, börjar kl. 14. Sen ska jag fortsätta så lördag,söndag och måndag. På tisdag är jag ledig och ska iväg en sväng till Erikshjälpen för att jobba lite som volontär, sen blir det flyttning som gäller på eftermiddagen och kvällen, och invänta en ikea leverans som ska komma till nya lgh med ett bord och en säng :)


Stora flyttlasset går nästa helg så det är då vi ska börja sova i den nya lgh, det ser jag fram emot!


R. är iväg och gör tenta om han hinner komma hem innan jag åker tänkte jag bjuda honom på lite fika :) Biskvi och kaffe!


Ha en fin helg så hörs vi nog nästa vecka!

Flyttkaos

Usch känner mig jätte stressad inför flytten nästa vecka och denna vecka är min hårda jobb vecka på schemat igen!! Känner mig trött och sliten!

Hämtade nycklarna och började greja en del i helgen som var, men denna veckan känns det som att jag inte kommer kunna göra något alls...

Snart dax att åka till jobbet, börjar 12 idag!

Men lite glad blir man allt av att se på en sån här söt bild som innehåller två av de finaste som finns i världen <3


RSS 2.0