Stress

Ohhh denna ständiga stress, tycker dock jag klarar mig ganska bra numera, va värre förr. Men men idag ska jag snabb-plugga, möta mamma o Same i Gamla linköping, sen åka till tranås.
Inte världens roligaste dag kanske men, det är ju bara att göra det som ska göras.

Training



Träningbyxor/löpar tights. Beställda fr. ellos. Hade glömt bort att jag beställt dem, me tanke på att beställningen gjordes i våras är det ju inte så konstigt! Men fina allafall, sååå nu får det bli en riktig motions höst.

Sleepy

Nu är man trött, har suttit större delen av dagen och tragglat med arbetsrätten, kämpigt, är dock intressant önskar bara jag hade mer tid!! Som vanligt hehe. Dammsugningen fick dock prioriteras bort, men en långpromenad med vovvarna hanns såklart me (i spöregn).
I morrn kommer mamma o lillebror och hämtar mig, de skulle till Fenomen magasinet först i Gamla Linköping, tror jag ska traska dit me hundarna och möta upp dem:)
Sen blir det färd till Tranås, McDonalds och sen jobb på kvällen mellan 15.30-20.30. Ska verkligen fösöka hinna plugga me!! Nu ska jag börja läsa en bok till hemtenta, av Fanny Ambjörnsson. Handlar om gymnasietjejer, har redan läst den en gång, men bara att köra en gång till, har glömt det mesta.
Aja, fortsättning på paketen kommer imorrn!

Sko-kärlek.



Men dessa innebär dock riktig skokärlek!!! Underbara. Fr. Love Label/Halens

Converse



Första paketet var fr. La redoute och innehöll dessa! Finns det nåt fräschare än nya converse??:)
Svart blir toppen till hösten...

Rainy Day

Gårdagen blev riktigt effektiv. Hann med följande:

Göra en onlinetenta i ungdomssociologi
Klippa grästet
Baka muffins
Hämta fiiiina paket
Söka ett jobb (jag verkligen vill ha)
Gå skogspromenad me hundarna.

Idag ska jag plugga arbetsrätt, sen försöka städa lite och gå med vovvarna. Blir hektiska dagar när man kommer hem såhär lite grann bara. Känner att jag längtar till när sommarjobbet är över så jag kan va hemma, även om jag inte (tyvärr) trivs så himla bra i det här området jag flyttat till, så är ju ändå min lilla lgh min borg, där jag känner mig skyddad!
Ska nog kanske flytta, vet inte om jag står ut me omgivningarna. Men innan några sådana beslut tas måste jag se hur det går me plugg och jobb, sen vill jag ju spara kö-poäng ett tag till så jag kan få en fin lgh. Så ett tag till blir jag kvar här, ska försöka göra det supermysigt inomhus, kanske jag inte tänker så mycket på hur det är utanför!!
Nej dax att sticka näsan i böcker, lagar och juridiska-case!

(Ska fota det fina innehållet i paketen senare idag)

CV

Pust, sitter och kämpar med mitt cv och personliga brev, tänk att det ska va så svårt, får en grym prestationsångest. Vill ju såå gärna att det ska bli bra så jag kan få jobbet/jobben jag ska söka!
Men men nu får det vila tills imorrn. Måste nog plugga lite me innan sängdags.

Kom hem för ca tre timmar sen, hade så tung väska så min ena axel dog lite...fyyy klarar inte av att bära för tungt asså.
Veckan har börjat ganska bra. Igår va det jobb mellan 7.30-16.30, sen åkte jag till Farmor och fikade lite, fick pengar i födelsedagspresent. Idag blev det jobb 8-15 sen va jag, pappa och mina två stora bröder ute och åt middag på en reaturang i Tranås som heter Golden Thai, jag åt super goda wokade grönsaker!! Fick även då ett presentkort på Åhléns i present:) Ska bli kul att använda, men ska nog spara på det lite till hösten!

I morrn blir det plugg och lite ärenden, ska hämta två fina paket,yippie:) Sen ska jag väl gå med hundarna och försöka njuta lite av ensamtiden här hemma, bäst att passa på, blir ganska intensivt hos mamma!
Nu ska jag läsa lite sociologi och sen krypa till kojs, ska bli toppen att sova i sin egen säng!
Godnatt på er!

Outfits



Lite outfits jag lyckats fota senaste tiden, har varit dålig på att komma ihåg det, hehe. Men ska försöka bättra mig!!

Gifts



Fina presenter jag än så länge fått i:) Översta fr. mamma de andra fr. Anette och Addi!
Får se vad man får i veckan me:)

Min helg.

Helgen har varit toppen bra, började med en mysig förfest ute i Cajsas föräldrars stuga på fredag kvällen, blev firat med tårta och vin:) Sen drog vi in till stan och gick på en pub (typ) och festade, kom hem till mamma vid halv fem på morgonen efter en efterfest. Stack hem till Lkpg på dagen, fixade med nödvändigheter hemma, blommor och sånt, sen gick jag iväg till Anette och Addi där mer födelsedags firande väntade!! Riktigt trevlig helg:)

Idag sov jag ända till tjugo över tolv, har sen betalt räkningar, lagat mat och pluggat. Varit ute me hundarna i regnet.
I veckan som kommer väntar mer firande av pappa, bröder och farmor:) Blev långt firande i år, delar upp det, är ju inte fel att fira födelsedag flera dagar i rad!!

Ska snart duscha, packa lite snabbt och sen ta tåget till tranås, imorrn ska jag jobba igen hela dagen, på tisdag blir det en kortare dag, sen är jag ledig i två dagar, ska bli skönt, försöka komma ifatt med pluggat lite!

Hallå!

Usch såå trött jag är. Jobbade till 16.30, hämtade hundarna, drog till stan o mötte mamma, gjorde ärenden. Bla hämtade ut en ny bankdosa, en gamla pajade i morse. Gick lite i affärer, köpte lite grejer, ska visa dem en annan dag. Sen kom vi hem, beställde pizza och sen har jag pluggat större delen av kvällen.

Igår blev jag firad av mamma, fick boken Vårlik och pengar i present:) Ska nog börja läsa den nu snart i sängen!!
I morrn ska jag jobba kl. 7-16, sen ska jag nog umgås med några vänner på kvällen, dricka lite vin o så.
Är bäst att hoppa i sängen nu, vovvarna har redan lagt sig...söööta.

Ska verkligen försöka få in lite bilder snart, helst imorgon...annars i helgen.
Ne hörrni, godnatt och sussa sött!

Födelsedagsbarn:)

Idag fyller jag hela 23 år, shit åren går. Men det är ju det som är meningen haha:)

Sorry för riktigt kass uppdatering, är så svårt att få det gjort här hemma hos mamma på nåt sätt. Idag har jag sovit ifatt och tagit en riktigt skön sovmorgon, ikväll ska jag jobba 14.15-21.15. Såå det blir ju inte en toppen rolig födelsedag, men tror att jag ikväll när jag kommer hem ska få en liten marängbakelse och firning av mamma:)

Sitter nu och dricker lite kaffe, har fixat matlådor tills idag och imorrn, har även kollat upp lite info om mina studier, måste man ju göra minst en gågn per vecka, kommer nytt hela tiden. Hmm ska slappa, lite sen duscha sen vandra iväg, känns som att denna kvällen kommer kännas lång.


Gottis!



Mmmm, skulle vilja ha lite sånt här gottis nu!! Men nej har inget hemma, och orkar verkligen inte fara iväg o köpa nåt heller!

Har faktiskt lyckats plugga ganska bra nu ikväll efter jobbet, känns bra. Är ganska intressant när man komer in i det:)
Har även packat lite inför veckan, fixat lite här hemma och fått i mig lite kvällsmat. Ska snart hoppa in i duschen.
Har de senaste två dagarna gjort två fiiiina beställnignar. Ska bli kul att visa vad när det kommer! Dels lite till hösten, shoes! Sen har jag även beställt välbehövliga hissgardiner till sovrummet, ska bli skönt me insynsskydd till hösten. Om ett par veckor landar grejerna här hemma. Ser fram emot det. För övrigt ska jag nu ta det lugnt på shopping fronten tänkte jag, förutom om jag kanske får nåt roligt i födelsedags present, kanske lite pengar eller presentkort:) Älskar presentkort!!

Regnet och åskan är fasen en välsignelse både för mig o naturen, älskar när det efteråt blir svalt och friskt!
Ska försöka ta lite outfits bilder hos mor under veckan, hon har ingen toppen spegel, men kanske kan jag fixa det ändå. Trots mycket jobb o plugg ser ja fram emot veckan, ska umgås me gamla goda vänner, festa lite och sådär. Nästa helg väntar en liten födelsedags firning här i Linkan:)
Gonatt på er!


Hemma

Sitter nu hemma i min lgh, va hos mamma över dagen o drog mig hemåt i världens fulaste mjukisar med kvart i sju tåget. Hade somnat vid typ fyra o sovit ett par timmar, sååå seg.
Men lite plugg har jag idag hunnit me allafall, va uppe tidigt me och åt frukost och gick en lång skön promenad med hundarna. Tranås kan faktiskt va väldigt fint att promenara i, särskilt på morgonen, inte mycket slår i och för sig en solig morgon promenad.
Nu ska jag duscha, och sen äta en liten kaka. Imorgon är det jobbet här i Lkpg som gäller mellan 7-15!

 

Just nu soooover mina bebisar i tryggt förvar hemma hos "mormor":) Pussisar på dom!


Sorry...

..men glömde kameran igår kväll så blir tyvärr inga bilder från fest-natten in Tranås...synd. Men inget att göra åt!

Fläktar

Luften är ju så grymt mycket skönare nu än innan åskan. Sjukt skönt:)

Igår blev det då jobb en heldag och sen party på kvällen. Blev Sommar-Statt. Va kul, men svettigt! Dansade en hel del, sen blev det en pommes me kebabsås och en skoskavs-promenad hem. De andra stack o badade men kände att jag ville skippa det då jag skulle upp me hundarna idag på morgonen.

Idag har jag bara slappat än så länge och lagat matlåda, ska hoppa in i duschen nu och dra till ännu ett jobbpass! Slutar vid 21.15 i kväll och då ska jag och mamma gå på en hundpromenad!

By the way...

Kollade nu, har kommit in på masterprogrammet jag sökte till hösten, sååå nu är det bara at bestämma sig om man vill eller om man ska läsa nån kurs bara och söka jobb, hmmmmm. Jaja, får se det bästa vpre ju självklart att FÅ ETT JOBB.

Nybadade



Slänge in hundarna för en kalldusch i badkaret igår, belv shamponering me när jag ändå va igång. De behövde verkligen svalkas i värmen. Efteråt var de såhär söta och blöta, chillan va oxå rejält rufsig, har inte sett hur mycket päls hon faktiskt har tidigare!!

Snart ska jag in i duschen, svalka mig innan mor min kommer. Men först ska jag ut en liten liten tur me vovvarna så de får rasta sig. promenad får jag försöka me i kväll om vi hinner!

Titta!!!



Se vilka små söta tomater som har börjat komma på min planta!! :)

Gårdagens



Gårdagens svettiga klädsel. usch spelar ju ingen roll vad man har på sig. Hur som helst, shorts fr. Hm. Jättegammal topp o bikini.

Rinner bort.

Ja, jag kan inte sluta beklaga mig, jag lider. Värmeutslag har jag fått me nu, verkar inte vara gjord för det här vädret. Och visst hade jag kunnat bada eller så skulle det kanske kännas mer okej, men nej, jag har ingen bil, så jag kommer ingenstans, allafall ingenstans dit hundarna kan följa med. Jag lämnar inte dem hemma i den här värmen...är ju lika varmt inne som ute liksom, plågsamt för dem...

Aja, har tvättat lite golv idag, druckit kaffe rastat hundarna. Nu ska jag snart ta o ställa mig och stryka mina jobb-skjortor. Sen plugga sen packa färdigt.

Muffins:)

Bakade äppelmuffins en dag förra veckan:)


Värme.Svettigt.Klibbigt.

Asså jag har bara en sak att säga idag. Är helt förstörd på grund av värmen, pallar inte...hundarna är oxå helt förstörda.
(Hihi Chillan står o kollar i fönstret förresten, söötisen!)
Aja, hursom helst måste va vaken till det svalnar lite. Går inte sova nu. har precis tagit en kalldusch. men är lika varm igen. neee nu vill jag ha lite kalla brisar. Typ +20-23 skulle va lagom.

Tuggben är gott



Lägger in ett par bilder fr. veckan när vovvarna fick stora tuggben, låter dem dock inte äta hela på en gång, utan delar ut dem en stund då och då! De blir sååå glada då:)

Är hemma på "lunch" mellan passen, ett par timmar. Ska tebax vid tre, sen blir det jobb till 21 ikväll, sen ska jag hämta mina små hos hundvakten och sen blir det hem och ta det lugnt och vila mig.
Imorron väntar tonvis med plugg, herregud vad mycket det blev me sommarkurserna, jag missbedömer fasen alltid!
Sen ska jag även börja packa till min Tranås vistelse, kommer ju åka hem emllanåt, men ändå skönt att ha lite kläder och annat hos mamma så jag slipper dra det fram och tebax!

Neee, om man ska lägga ner huvudet en stund innan det är dax att fara tebax i den hemska,klibbiga värmen!

Lördagsmys

Såhär såg gårdagens lördags mys ut:) Vegetarisk pizza fr. ikea, mmm. Ska jag köpa fler gågner, perfekt att ha i frysen!


Dagen

Jobb, lite plugg, duschat, haft lite lördagsmys för mig själv. Har en liten överaktiv vovve som samtidigt är jätte varm!
Nu ta ut hundarna och sen försöka soooova. Imorron är det delad tur på jobbet som gäller.

Glömsk

Glömde helt bort lilla bloggen idag, har haft fullt upp. skrivit på mitt CV, pluggat massor av arbetsrätt, tvättat och tagit hand om mina små vovvar. Inte mycket att komma med me andra ord.
Har nu tagit en skön dusch, blir till att diska och sen låta en sociologi-bok söva mig. Imorrn är det jobb mellan 7.30-16 som gäller! Sen ska jag försöka få in lite mer plugg oxå imorrn kväll, fulla dagar helt enkelt.

Gonatt hörrni och hörs imorrn kväll!

Något nytt!!



Utsikten från min dator. Där stor del av dagen har tillbringats, har mest pluggat idag men även surfat runt lite på Ams, vill.ha.ett.jobb.nu. Är såå sjukt sugen på att börja jobba, min hjrna skriker efter lite nytt att sätta tänderna i, plugget börjar kännas så invant. Vill ha nya utmaningar liksom. Göra nåt helt annat, eller ja inte helt får gärna va teoretiskt och kontorsjobb, hehe, men ändå:)
Är inte trött funderar på vad dygnets sista tid ska tillbringas med, plugg? surfande? tv? Svårt val, faktiskt.

Försök nummer 2



Så lite nytt i balkong-lådan, får hoppas att det håller bättre den här gången!

Sitter med mitt morron kaffe, blev sent idag. Så svårt att sova i värmen, så det är skönt att ligga kvar på förmiddagen och halv-sova när man kan ha öppen balkongdörr!
Lite mulet idag, ska vara tråkig o säga att jag tycker det är lite skönt, slipper jag förhoppningsvis att svetten riner om mig härinne i eftermiddag!
Dagen:
Plugg
Ensamträna vovvar
Långpromenad
Ringa viktiga samtal.

Världens bästa hundleksak!



Kongar +fyllning

Har precis storstädat lgh, riktigt nice att ha det rent och fint igen:) Ska nu ta och kolla på ett par föreläsningar i arbetsrätt och sen blir det kvällsmat och en långpromenad med hundarna!!

Etno



Hämtade ett litet Hm-paket med etno viddar i förrgår!

Vaknat....

...till ännu en plugg-dag. Tänk om ett år är jag nog färdig med mina studier, ska bli såå sjukt skööönt. Då kan man liksom va ledig när man är ledig, kanske sommaren 2012 kommer jag ha betald semester, underbart. Längtar!!

Jaja, lev i nuet heter det ju, så ska snart ta tag i alla måsten den här dagen bjuder på me, blåser lite friskt ute idag, skönt faktiskt. Kanske ska man sitta ute o plugga? Kanske blir det inne medans lgh fortfarande är möjlig att va i, hursomhelst, mycket mer blir det inte idag!

My cup of thea



Fick den här fina te-servisen i födelsedagspresent av Ida i helgen. Såå Fin:)
Passar perfekt i mitt kök!!

Idag har jag vart och shoppat lite hundgrejer. Nya kongar, världens bästa hund-leksak, som de kallas. Även kyckling smakande kräm att fylla dem me. Behöver jag ens säga hur mycket vovvarna älskar dem!? :)

Har även inköpt lite hygien produkter på Rusta, älskar rusta asså. Billigt billigt, underbart. Hann även me ikea och köpte lite nya blommor till balkonglådan, ska plantera dem i kväll! Efter allt det där blev det en snabblunch och en fika på stan me kompisar:) Bra dag helt enkelt och lagom varmt ute!!

I kväll när solen har blivit lite mildare blir det plugget igen!


Varmt som en bastu

Asså pallar snart inte min lgh, shit sjukt varm. Inte klokt, över +30 konstant typ, blir tokig, bara svettas, känns som att jag kokar. Har inga persienner, eller inga som funkar rättare sagt, måste fixa nåt, pallar inte detta. Blir ju typ världens sämsta sömn me!!!

Nepp, nu ska jag ta o sova, eller försöka, kanske se om jag orkar plugga lite i sängen.
Imorrn ska jag göra ärenden, plus ta en fika nere i stan me vänner:)

Lördag 3/7



Super nice födelsedags fest i det sköna vädret på campus i Växjö. Va fina-ida och hennes shyssta vän Karin som höll i kalaset!!

Som sagt en väldigt trevlig helg:)

Min fredag kväll:)



Grill och sedan utgång me sjukt sköna personer:)

Kläder Fredag 2/7



Outfits för fredagen. Överst va dagens shorts fr. röda korset i borgholm, topp fr, hm + typ tre år gamla sandaler
Understa kvällens, fr. Hm

Sommardagar

Vilket väder vi har, varje morron vaknar man till solsken och värme, Fint:) Har suttit ute på gräsmattan och organiserat mina papper till arbetsrätten och läst igenom lite introduktion. I eftermiddag ska jag försöka läsa ett par kapitel i böckerna och även sticka en sväng till affären. I kväll när solen har slutat steka in i mina fönster blr det till att kolla på nån föreläsning tänkte jag!

Ska ladda in lite bilder från helgen oxå ikväll:) Nu blir det pasta-pesto till lunch och sen en liten runda me mina varma små tjejer! De är nog tyvärr inte fullt så glada över sommar-värmen som jag!


Home sweet home

Nu är jag och hundisarna hemma, har panik-skickat i väg lite viktiga mail jag glömde i fredags.
Men har verkligen haft en super helg!! Först jätte trevlig grillning, me utgång på Pithers  här i Lkpg, sen födelsedags fest i växjö och häng me fin vän resten av helgen. Blev en himla massa PARTY, men det va jag värd, hehe. Ibland måste man släppa loss!
Har massa bilder, ska försöka ladda upp dem imorrn!
Nattis alla:)

Senare än tänkt

Va tydligen lite seg idag, har inte kommit iväg ännu, men snart så. Ska skriva ut en väldans massa papper på Uni, sen ner på stan och leta present och gå till systemet en snabbis.

I eftermiddag ska jag plugga och packa, sen blir det till att gå iväg på lite fest, hoppas vi hittar något bra ställe att sitta utomhus bara!

Förresten...

Lilla Chillan verkar mycket bättre idag, haltar bara lite och verkar ganska pigg. Underbart:)

Fixar och donar

Har hunnit med ganska mycket idag, färgat håret, klippt gräset och handtvättat lite. Ska i eftermiddag sticka iväg en stund och fixa me nytt pendelkort, sen blir det att åka o lämna vovvsingarna till mor ikväll. Ska även läsa igenom och skicka in inlämningsuppgiften, den är i stort sett färdig nu, men tyckte den va svår då det va väldigt begränsat hur mycket man fick skriva, jag är en sån som använder mycket ord när jag skriver så då blir det svårt, men men får chansa på att det duger nu!

Ska nog försöka hinna se en föreläsning i arbetsrätt me på internet tror jag!

RSS 2.0