Frukost

Sitter och äter frukost, har varit uppe ett men gått med hundarna innan! Idag står ett besök på vårdcentralen, plugg och personal möte på mitt hemtjänst jobb på schemat. Får se vad det blir mer:)

Måste snart försöka fixa julklappar! Om två veckor åker vi på semester och det bästa vore ju om det va klart tills dess:)


Sugen liten herre!? ;-)

Ville bara visa en bild på chillans lilla friare;-) den lilla busen till hanhund som rymde och satt utanför stugan förra veckan:)


Hemma :)

Nu är man hemma sen ett par timmar efter helgens sista jobbpass och det va faktiskt det sista passet helt för mig på det jobbet. Ska ligga lågt med nya jobb ett tag och mest jobba på mitt " gamla" jobb igen som jag har haft ett par år!

Sitter och tar det lite lugnt och dricker kaffe:) ska snart gå en långpromenad med hundarna i solen! Sen plugga lite innan R. kommer hem!

Har gjort om lite i lgh:) tar med en bild på nya sofföverdraget.


1:a Advent

Idag har jag haft en fin dag, sovmorgon med älsklingen och sen Ikea, rusta och adventsfika med mamma :)

Nu är det dax att dra i väg till jobbet igen om en stund!


Aj!!

Shit har bränt mig som sjutton på tungan av morgon kaffet :/

Sitter på tåget, på väg till ett seminarium i nkpg! Efter det ska jag till biblioteket och fixa lite grejer, tog med en matlåda me så det blir lunch i skolan idag! Lite trist att äta själv men det får gå bra:)

Denna helgen är det mest jobb som gäller, men ska även klämma in ett besök av mamma och då en liten tur till Ikea :)


Fel och fel!

Asså nu blir jag lite trött på detta!! Inläggen vill inte publiceras med bilder och sen kommer bilderna med fast i fel ordning och grejer! Aja... Förra inlägget skulle ha kommit i tisdags!


Igår var jag på jobbmöte, sen blev det en tur på stan. Idag har jag varit på möte med min handledare för master uppsatsen, känns bra:) men mycket möten nu!

I eftermiddag ska jag tvätta och plugga! Håller även på och julpyntar lite grann :)


Home again!

Nu är vi hemma igen efter några sköna dagar på landet:) avslappnande med mörker, slappande och skogspromenader :)

Igår kväll fick vi även en oväntat liten gäst:) hihi, en sugen liten hanhund som nog ville haft lite kul med lilla fröken Chillan som löper, hehe. Ingen ägare kom på kvällen så jan fick bo i duschen tills polisen kunde komma och hämta honom!


Lördag

Förra inlägget skulle egentligen ha publicerats igår och med bilder men det ville inte funka!!

Idag ska vi fara ut på landet, så det blir inte mer bloggande i helgen. Ha det fint så hörs vi på måndag:)


Pappahjälp:)

Nu har min kära far varit här och satt upp vägghyllor :) en gick tyvärr inte sätta upp, men jag har en reserv plan för att liva upp den väggen med! Vad får ni se längre fram:) efter arbetet bjöd jag pappa på kaffe och hembakad rulltårta!

Nu har jag rastat hundarna och håller på med tvätten! Ikväll ska jag laga bakpotatis med räk och kräftstjärts röra till :)


Tidigt

Sitter nu på tåget igen! Alldeles för tidigt, men känns ändå rätt okej...

Som sagt kommer min pappa idag och sätter upp vägghyllor :) för övrigt blir det tvättstugan i eftermiddag :/


Kaffe

Fick bli en kopp kaffe hemma istället :/ fick sån hemsk huvudvärk att jag va tvungen att dra hem efter seminariumet! Men det va riktigt bra och inspirerande:) söta vovvar med!

Ska försöka vila och plugga en stund, sen laga maten! Imorgon ska jag iväg super tidigt till skolan, sen hem och äta lunch, vid ett kommer pappa hit och ska sätta upp de sista hyllorna i lgh :)


Vårdhund :)

Ska åka till skolan och delta i ett seminarium om vårdhundar i äldreomsorgen :) kommer att komma en riktig vårdhund och hälsa på !! Kul, skulle va mitt drömjobb typ, att få jobba inom äldreomsorgen och vara vårdhundsförare! Jobba med både människor och hundar , skulle va perfekt! Ska kolla upp hur man jan bli det kanske :)

Sen blir det en liten fika på stan i Lkpg innan jag åker hem till mina små hundar, går en promenad med dem sen laga broccoli och purjolökspaj tills R. kommer hem från jobbet:) bra dag!


Filmnostalgi

Har precis ätit lite kvällsmat:) nu är det dax för familjefilm;-)



Plugg

Sitter och pluggar såhär på förmiddagen! Massa att göra, måste komma i gång mer med uppsatsen oxå!

Igår va jag mest hemma, pluggade lite då med och sådär. Vi va även Svensson och åkte till ekholmens centrum och storhandlade igår, hehe:) älskar att göra det så skönt med massa varor hemma!

Funderar på att åka ner till stan en sväng, men kan inte bestämma mig, får se hur det blir :)


Tåg

Sitter på tåget på väg till universitet på föreläsning! Slutade jobbet vid 11 i förmiddags och en ledig eftermiddag hade ju varit att föredra, men men inget att göra åt!

Ikväll blir det hemgjord pizza till middag:) gott, sen ska vi kolla på film. Jag är troligtvis ledig fr. Jobb resten av denna vecka, skönt:)


En dag

Uppe tidigt, R. Skulle till jobbet så jag gick med upp, är dock lite trött så tänkte bara ta mig ut med hundarna en sväng sen lägga mig och läsa ut boken jag håller på med, En dag av David Nicholls. Superbra bok, läs den om ni inte gjort det :)

Senare idag ska jag handla lite, sen åka till pappa på farsdags firande! Ska även beställa lite ny kurslitteratur som jag behöver tänkte jag, ligger lite efter med det denna kurs.

Ikväll blir det matlagning så jag och R. hinner äta tillsammans innan jag ska dra iväg till jobbet igen!

Hittade förresten en jättebra app fr. Djurens rätt idag, med listor på djurvänliga företag och produkter:) smidigt!

Dax att dra sig ut i kylan och gråvädret nu då, även om damerna verkar rätt nöjda med att ligga i soffan o sova just nu ;)

Ha en skön söndag!


Väntar!

Sitter och väntar på att mannen ska komma hem! Vill inte lägga mig innan för då hinner vi inte ses alls denna helg... Så är det när man jobbar olika tider. Puhh vad trött jag är dock och har en sjuk värk i höger axel!! Jobbigt, men lite bättre nu dock efter ett varmt bad:) måste kanske ringa till vc, detta kommer tillbaka i vågor med nån veckas mellanrum och blir värre varje gång :( aja ska smörja in med lite sånt där värk gel ikväll så jag förhoppningsvis slipper vakna av det onda i natt!

Nepp ska äta lite honungsrostade jordnötter nu o slappa:)


Snart jobbet!

Om ett par timmar ska jag åka i väg till jobbet, sen kommer jag inte hem förräns i morgon vid samma tid, pust. Långt pass men men får hoppas det går bra, brukar ju ordna sig med sånt där!

På söndag ska jag åka till min lilla far på farsdags fika, sen blir det jobb söndag kväll till måndag förmiddag igen! Nästa helg är jag ledig, skönt:)

Ha en fin helg hörrni :)


Skolan

Sitter utanför skolan och väntar på R. Vi ska gå och äta lunch innan vi åker hem till hundarna:)


Böda camping!

Sitter och kollar på tv och väntar på att maten ska bli klar! Bra man har det:)

Man blir ju sugen på sommar och semester när man ser på böda camping! Fast just nu känns ändå sköna höst promenader, mys och tända ljus rätt fint också;)


Fika:)

Har hunnit med mycket idag! Pluggat, handlat och gått skön långpromenad med hundarna! Nu blir det lite eftermiddags fika :)


Tidig hundpromenad!

Är ute på en ganska tidig morgonrunda med hundarna vid tinnerbäcken:)

Idag är plugg på schemat! Har seminarium i morgon, sen blir det kanske bio i kväll om vi har lust!


Våran lägenhet:)

Här kommer lite bilder på nya hemmet, är dock inte 100% färdigt! Två kartonger ska upp på vinden och tre vägghyllor ska sättas upp:)

Bilderna är lite blandade från vardagsrum, sovrum/kontor, kokvrå och balkong:)


Solig dag:)

Idag står mycket på schemat, tvätta, städa, plugga, gå promenad med hundar och handla! Är ensam hemma idag då R. kom på i går att han anmält sig till en konferens det inte va helt lätt att skippa! Så han blev tvungen att åka dit! Så då när jag är ensam passar jag på att ha fixar-dag;)

Härligt väder idag med:) känns lite uppfriskande efter alla gråa dagar den senaste tiden!


Hösten

Min höst har varit bra:) har pluggat, lyckats med en kurs och skitit sig med en men det är sånt som händer när man har mycket på gång, ska försöka fixa den förr eller senare!

Har blivit sambo med världens bästa kille :) har även förlovat mig med samma fina <3 vi har även varit på semester i Paris, vilket jag ska försöka komma i håg att lägga upp lite bilder i från!

Jag trivs bra i lgh, men speciellt i området!! Nära stan, men ändå så mycket fin natur och bra promenad vägar att gå med hundarna:)

Jobbar ganska mycket, men försöker va ledig varannan helg ungefär, så man kan göra lite roliga grejer.

I december ska jag och hjärtat åka till Teneriffa och vila upp oss:) det är det jag ser fram emot mest just nu!


Frukost!

Sitter och äter frukost, kanske i senaste laget ;) gick upp vid elva och gick ut på en långpromenad med vovvarna:) skönt! Ska nog försöka plugga lite sen ska jag jobba 16-21 ikväll.


Jippie:)

Verkar som att det nu äntligen funkar för mig att uppdatera fr. Mobilen! Kul, kanske man kan bli lite bättre på att uppdatera nu då! :)

Just nu har jag precis rastat hundarna, blev lång sovmorgon idag, ska till skolan i eftermiddag, på en föreläsning.

Såg att det önskades lite bilder fr. Nya lgh, ska försöka fixa det! Tyvärr är den nog lite väl ostädad idag, haha!

Helgen som var senast var toppen! Middag med hjärtat o hans föräldrar i fredags och fest i lördags:) perfekt!

Ska försöka mig på nån slags lite kortfattad sammanfattning av livet i höst för mig ganska snart!

Tar med en liten bild på bästis-tjejerna som lever gott o har det bra i vår nya bostad! Här ligger de och sover tillsammans bredvid min del av sängen:)


Testar!

Försöker få det att fungera att uppdatera bloggen fr. Telefonen, men det verkar inte bli så lyckat!? Får se om det funkar nu...


RSS 2.0