Känner mig duktig:)

Shit, sanslöst vad produktiv jag va idag då, har hunnit nästan helt färdigt me psykologi uppgiften, det trodde jag aldrig!! Men gud så skönt, har verkligen kämpat. Är ju lite genomläsning och kontroll kvar så jag inte missat nåt viktigt, men på det stora hela är den färdig:) Nu kan jag ägna mig åt flytt i helgen. Ska köra genomläsning o det på fredag förmiddag, o kanske lite i morron så det är klart, sen bara skicka in på söndag kväll när jag kommer hem efter påskfirandet.

Imorrn drar jag och hämtar nycklar och ett litet paket fr. Lindex me strumpbyxor. Sen blir det hem o äta och sen ner till nya lgh me vovvar o lite bra grejer, typ handdukar o toapapper, lite tvål o sånt hehe, nån lampa helst.
Efter det så drar jag till en kompis o dricker lite vin o snackar. Ska bli najs.

Nu ska jag kolla på arga snickaren på webb tv och packa skor samtidigt!

Godmorgon

Jaha, då var den dagen här, dagen då vi ska få del två på psykologikursen. Har inte fått nåt än. Fan blir stressad, måste ju typ göra färdigt den jäkla uppgiften idag. I värsta fall kan jag använda mig av måndag, om jag inte ska jobba...usch stressen ligger som en tung klump i bröstet!!

Min hy är oxå "stressad". Jag har psoriasis och när jag bli stressad är det lätt att det bryter ut. I går hade jag fullt me små små röda eksem i ansiktet. Gjorde en rengörningsmask och sen smörjde jag in mig me fet salva och kortison, ser lite bättre ut idag. Har även eksem på knän och armbågar, måste försöka smörja bort dem nu till sommaren. ser ju inte så fräscht ut.

Packade som en tok igår, massa kläder och shit. Nu ser det ännu värre ut här inne, fattar inte hur jag ska kunna koncentrera mig och fokusera med detta kaos omkring mig!!! Kommer bli jätte tufft, men snart är det över.

Tygskor

Här är de nya tygskorna jag fick på posten idag:) Riktigt fina, sköna me! Jag gillar verkligen färgerna. Jag brukar ofta fega ur o bara köpa vitt o svart, men är glad att jag inte gjorde det nu!

Usch, har packat massa kläder. Får sån sjuk ångest när jag måste bestämma flera dagar i förväg vad jag ska ha på mig!! Kan inte komma på nåt bra, har massa fina kläder, men känner liksom inte för något och hjärnan bara står still och vill inte komma på en enda vettig kombination!! Så frustrerande. Nu är jag skittrött, men måste fixa lite till, imorron borde jag liksom plugga hela dagen... så det finns inte mycket tid kvar till att fixa mer nu.

Har nån väldig flytt-ångest, känns som att jag inte har koll, känns inte kul. Allt är bara kaos här i lgh asså. Ligger skit överallt och inte kommer jag fram o jag har inga fler väskor att packa i, men massa kläder kvar. Sen måste jag ju packa för Tranås-trippen i påsk me, ojoj, inte lätt.

För övrigt har jag pluggat, ätit lite ost o honungs mackor me te till kvällsmat, läst lite i sofies mode. Men nu måste jag bara göra färdigt så jag kan sova sen. Hoppas alla har en bra kväll:)


Lat-middag

Sitter och äter en lat-middag, liten paj fr. godegården me svamp o broccoli, säkert inte nyttig för fem öre. Men det är så jävla jobbigt att laga mat här nu eftersom typ 75 % av köket är nerpackat!! Så det fick bli såhär idag.

Har vart borta o hämtat mina nya tygisar, är nöjd:) Ska lägga upp bilder sen! Har packat en massa, typ allt i badrummet jag inte behöver de närmaste dagarna, mer kläder och väskor typ. Ska packa garderoben i kväll. efter maten bli det hundpromenad, sedan plugg ett par timmar!

Gårdagen



Lite bilder fr. gårdagen. Översta visar hur förskräckligt det ser ut hemma hos mig för tillfället, massa kartonger o skit överallt!!
Andra bilden är kvällens fika, med hembakat bröd, ost, marmelad och te! Mycket mysigt och gott:)

Sen morgon

Usch idag blev det en väldigt sen morgon, i allafall på ett sätt. Chillen bestämde sig för att det inte va en bra idé att sova i natt så jag har typ blivit väckt hundra gånger. Tvingade mig ut me vovvisarna vid typ åtta, sen la  jag mig igen och kom inte upp förrän tjugo i elva, och jag är fortfarande jätte trött asså. Kan det vara tidsomställningen?hmmm

Idag har jag dock hunnit fixa lite telesamtal till hyresvärder och grejat lite. Snart ska jag väl ta och börja plugga till provet. Ska träna hundarna på ensamhet me och passa på och hämta ett paket fr. La redoute me mina nya tygskor:)
Tog fram de gamla tygskorna me idag, är soligt och känns väldigt vårigt!! Så andra hundpromenaden blev med tygskor, första gången i år, känns riktigt bra:)
Ska nog ta o packa ner vinterskorna idag, tvätta av dem lite först.
Ohhh flytten närmar sig verkligen om två dar har jag nycklarna i min hand. Så idag ska jag verkligen försöka hinna packa kläder me, måste bara fundera ut vad jag ska ha på mig på påskafton först så jag inte packar fel grejer!!

Inte Arg

Guud vad skönt, min ex-hundvakt ringde och bad om ursäkt, det känns så himla bra. Nu har jag återfått min respekt för henne:) Det känns jätte bra, nu förstår jag med hur det ligger till och känner mig inte heller så besviken längre. Det va ju mest det där me sms:et som gjorde mig så ledsen och arg, jag fick ju panik och typ började skaka när jag fick det, men, men jag är ingen ond människa (även om inlägget här kanske gjorde att det lät så) inte långsint heller. Nu har jag förlåtit henne, nu ska jag bara gå vidare med mitt liv och hoppas på det bästa. Lite sorgligt ändå, känns som att ett kapitel i mitt liv är avslutat liksom och aldrig kommer åter. Skrämmande men ska även bli spännande att se hur det kommer att te sig i framtiden. För många låter nog detta lite töntigt, men har man levt i snart fyra år med en hund som inte kan vara ensam hemma så blir hundvakt en STOR och nödvändig del av livet, man vill ju inte förlora sin lilla älskling (nu älsklingar) Den stora frustrationen och ilskan är nu borta, en stor tyngd försvann, usch är ju liksom skitjobbigt o va arg, hehe.
Så förlåt för allt dumt jag slängde ur mig i förra inläggen, man blir ju lite het ibland helt enkelt.

Så nu är det faktiskt duschen som gäller för mig, är välbehövligt kan jag säga!

Kaffe och plugg

Tvätten är avklarad även för denna gång, nu blir det inte förrän efter flytten nästa gång tänkte jag. Ska tvätta en omgång här när jag flyttstädar, är så jäklans bra tvättstuga här:)

Har fått reda på att jag fick MVG i kursen i pedagogiskt ledarskap, känns bra:) Och sen fixade jag modulen bra som jag lämnade in förra veckan, tur att något ilivet flyter som det ska allafall!!

Inga svar på hundvaktsannonserna idag dock:( trist. Men men bara att kämpa på. Va inne på apotekets sida och klickade hem lugnande feromoner till hundar förut, skulle va bra vid flytt och ensamhemma träning, så de känner sig tryggare. Hoppas det har en bra effekt!

Nu har jag precis gjort lite färsk kaffe och ska ta tag i plugget. Vill verkligen få bra på det provet med, snart färdig, snart färdig går som ett mantra i mitt huvud och får mig att orka vidare!

Nu får man ju se hur allt artar sig, men en hel del ska jag väl förhoppnignsvis kunna jobba i sommar ändå tackvare min underbara familj som alltid ställer upp när de behöver:) Vad skulle jag ta mig till utan dem? Ingen aning. Men allafall så en del kosing ska man väl kunna spara, funderar på att kolla upp hunddagis på halvtid till hösten, skulle kännas tryggt och då vet man ju att man klarar skolan allafall:) Ska försöka fixa det, känner att jag kommer ha lite trust issues med privatpersoner i framtiden, kommer  kännas risky att ge en ny person detta förtroende, nu när man blivit så sviken. Eftersom jag är så beroende av att det funkar så måste det ju kännas tryggt, annars blir jag ett nervvrak. MEN förhoppningsvis kommer de ju snart lära sig vara ensamma även lite längre stunder, typ 1-3 timmar hoppas jag, då kan jag ju fixa vardagen. Hoppas hoppas.
Nepp dags för plugg och Coffe.

Back on track

Idag har man återhämtat sig lite, hehe. Är fortfarande arg men försöker att inte tänka på det och göra det bästa av situationen istället.

Så idag har jag fortsatt med packning och lämnat in psykologi arbetet. Nu håller jag på och tvättar och lagar lite mat. Ost-tortellini, wokgrönsaker och röda linser va vad köket hade att erbjuda idag! I eftermiddag blir det nog lite provplugg och mer packning.

Lille chillen har nog fått ögoninflammation:( Varar sig i ögonen, Veterinären sa jag ska prova me koksaltlösning, blir det inte bättre måste vi dra dit o kasnke få lite antibiotika. Hoppas hon blir bättre utan det...
Så det har vi grejat me också, va verkligen inte poppis kan jag meddela! For runt som en mask i knät på mig. Stackaren...

Nepp nu kokar det på spisen!

Piss-dag

Herregud, vilken hemsk dag. Får ett sms(!) av min numera ex-hundvakt som meddelar att hon inte kan va hundvakt längre, fy fan för henne. Jag har sagt att hon skulle säga till i tid, men icke, ef. att jag skickat o frågat varför hon inte svarar DÅ skickar hon tebax detta, asså jag fattar inte. snacka om noll förståelse och empati för andra människor.Jag är såå jävla förbannad på henne nu att jag bara darrar i hela kroppen, vill både gråta, slåss, skrika och ligga apatisk i sängen samtidgit typ. Vad ska jag nu ta mig till, skitsvårt att hitta en ny med såhär kort varsel liksom.
Ahhh inget att göra åt heller, det gr mig sååå frustrerad. Har satt in tre annonser, hoppas jag får nåt svar från nån vettig person denna gången.
.
Så denna dagen har det inte blivit mycket av, känner mig bedövad. Ingen matlust eller nåt.
Har vart ute en sväng me doggsen, träffade en kompis, men nu sitter man här ensam med sin frustration och ilska. Vet inte hur jag ska få ut den, vill inte göra nåt.

Snopet

Usch, vad klumpig jag är, glömde ställa om klockan igår, så nu blir det inget slälktkalas, hinner inte med tåget. Kommer gräma mig för det hela dagen! Fattar inte hur jag kunde missa det. Men inget att göra åt nu, men känns surt. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på istället. Borde nog utnyttja tiden till att plugga på kommande provet eller nåt...speciellt eftersom jag inte gjorde ett skit me det i går.
Tog dock ner gardinerna i går kväll, så nu ser det riktigt kalt ut här inne. Så här precis innan man ska flytta känns det ofta olidligt att bo i "den gamla" lgh det ser ju så förjävligt ut liksom när nästan allt är nerpackat!
Nu ska jag rasta mini-vovven en gång till, hon fick för sig att hon inte skulle "göra tvåan" hehe, förut när vi va ute, så bäst att ta en runda till!


Vad ska man hitta på nu...

Borde väl sova, men känner mig inte mogen för det, trots att jag är trött som fan rent ut sagt, konstigt. Måste bädda rent igen me, Chillan tyckte det va en bra idé att kissa i sängen förut idag, så jag fick riva upp allt, puhh, jobbigt. fattar inte hon kissar nästan aldrig inne längre, o sen när hon väl gör det väljer hon sängen...

Har kollat på Millenium, har sett första innan, men kanske ska man se hela serien nu då. Verkar ju aldrig bli av att jag läser böckerna ändå.
Blev även prenumerant på Modeflickan förut, webmagazine, den va faktiskt bra. Jag älskar streetstyle, typ bästa modereportage enligt mig.
Inget packat, måste börja me linneskåp o kläder nu iveckan, kläder lär ju ta lite tid me tanke på mängden!

Fortfarande segt

Ja, denna dagen blev det inte mycket av. Beställde en pizza, har druckit juice i mängder, pratat telefonen. Blev typ det. Får se om det blir tv:n i kväll kanske. Vovvarna är fortfarande sjukt trötta de också, så det är lugnt i stugan, hehe. Ska försöka orka plocka ner gardinerna i rummet, har taigt dem i kokvrån redan. Började packa lite smycken och skruvade ner lite saker igår. Men känns som att jag kört fast me packandet asså. Kommer inte längre förrän precis innan typ. I går hängde jag undan alla vinterjackor utom en igår och tog fram vårjackorna. det kändes sjukt bra:) Nu är det vår, oavsett väder har jag bestämt.
Är sugen på att köpa ett par vardags dojjor me halv hög klack, skulle va kul, känner mycket för klackar nu!! Men har inte hittat några bra än, jag vill inte det ska va sandaler utan skor man kan ha redan nu liksom, men inte vinter skor, svårt.
Köpte en till soffa idag, likadan som den förra. Känns som att det får plats, hoppas det. Men eftersom det va på loppis va jag ju tvungen att chansa, annars finns det väl inte kvar.
Är så himla sugen på att dra runt på en liten secondhand/loppis tur, sen ef. jag flyttat, både se efter fina saker till hemmet och kläder o sånt. Får se när tid och pengar finns till det!
Ne, dags att ta gardinerna kanske, och sen göra ett försök till att slänga sopor, dörren till soprummet gick inte få upp förut, otroligt frustrerande att bära tebax soppåsen in igen!!!

Seeeeg

Usch. Är bakis idag asså. Hundarna och jag åkte Taxi hem efter klockan tre inatt. Shit asså, haha de har fortfarande inte gått upp o kl. är elva, de sover som stockar. Idag ska jag bara ta det lugnt, hade tänkt packa men asså vet inte om jag pallar. Får bli i kväll i så fall. Sitter i pyjamasen, tror jag ska dra på mig jackan över och gå över till Statoil, jag bara måste ha juice eller nåt håller på o törsta ihjäl och vatten är hemskt när man är bakis tycker jag.

Gårdagens



Detta hade jag på mig i går kväll. Leggings fr. ellos, kjol fr.hm, Topp fr. Cubus, Väst fr. ellos. Skor fr. Monki.

Senare i kväll...

Efter lyxfällan ska jag ta o lägga mig o läsa lite i dessa, kom på att jag helt missat o läsa senaste numret av Elle, så det får bli i kväll:)

Lyxfällan





Dagens i bilder, sötisarna, chillen i knät när jag sitter vid datorn. Och Våfflor, det är ju våffeldagen i dag. Så på eftermiddagen gjorde jag två våfflor och åt med hallonsylt och grädde. Gott:)

Nu kollar jag på Lyxfällan, mitt favvo-program! Idag har jag gjort lite av varje, hundpromenad, plugg och packning och slängande av skräp o lite annat. Känns som jag packar o packar men det är fortfarande massa kvar, hur får så mycket plats i denna lilla lägenhet!!
Pplaydaten me vovvarna blir i morgon, sen på kvällen blir det lite film och vin, hundarna ska följa med. va ju egentligen bjuden på födelsedags fest men hittade ingen hundvakt, så då får det bli en hund-vänlig aktivitet istället! Mysigt det me:)

Verkar inte bli något jobb i helgen så att då blir det nog släktkalas istället på söndag. På lördag funderar jag på att gå på påskmarknad i Gamla linköping, Chillan behöver träna på att va i folksamling! Får se hur det blir.


Otur!

Shit, vilken osis, har aldrig blivit fel me lönen förut, men självklart denna månad då jag är typ utfattig för at jag har dubbla hyror, så fattas det 4 timmar, 4 timmar=400 ca efter skatt= min mat denna månad. Fan asså, undrar om jag kan få dem snart eller om det kommer me nästa lön. Går itne få tag på chefen på telefon heller så jag fick maila. Hoppas hoppas jag kan få dem.

Ska ta tag i ångesten och skicka in alla räkningar nu, se om det blir nån slant över! Kanske blir det playdate me en kompis o hennes labrador valp i eftermiddag:)
För övrigt ska jag mest slö plugga till kommande prov, läsa igenom arbetet i psykologin och slänga skräp som aldrig blev gjort igår. Borde egentligen gå till affären och handla hundgodis me, är typ slut, men får se om jag orkar det och om jag har råd!

Onsdag



Så här er jag ut idag. Blir ju mycket hemmaplugg nu för tiden, så då ser jag oftast ut såhär, trist. Men men gammla leggings och topp fr. monki.

Chillan ville gå upp vid kvart i nio idag, verkar som hon vill gå upp tidigare och tidigare. Är nog att det blir ljusare. Är ju ganska bra, då kommer jag upp i tid me:) Lätt att sova för länge annars!
På dagens schema står att skriva färdigt uppgiften i omvårdnadskursen Människa socialt och kulturellt, ganska bra kurs faktistk. Bygger på socialantropologi, då får jag repetera mina gamla kunskaper fr. den uni kursen jag läste i detta 2006. Sedan ska jag typ slänga massor av återvinningsskräp och träna vovvarna på att va ensamma samtidgt! Sen blir det flytt gerjande, kanske lite förberedelser inför prov den 9 april. måste ju börjas i tid, tjänar man alltid på!

Försökte gå in på skatteverket o se om man kunde se om man skulle få tebax nåt, men hmm fattade inte va det stod så jag får väl vänta tills deklarationen kommer i brevlådan. Måste säga att jag är både spänd och nervig inför detta. Skulle ju vara underbart att få en liten summa tebax, men en katastrof om jag måste betala in!! usch fick göra det för ett par årsen, det kändes jäkligt surt.
Får aldrig veta om jag klarat de två proven jag gjort denna termin, dåligt att de inte rättar tycker jag!
Nepp nu ska jag komma igång med dagen!

Orange



Lite suddigt, kameran börjar verkligen bli kass. Men allafall har målat naglarna i orange i kväll, ganska dint blev det. Men stor mig på att alla "orangea" jag har köpt, detta är nog tredje, ändå ser röda ut för det mesta. Konstigt o trist. Vill ju liksom ha ORANGE.

Har i kväll även hunnit skriva färdigt sista på omvårdnadsuppgiften för hand, så nu är det bara till att knappa in det på datorn i morgon så är det färdigt sen:)
Är inte trött, men borde kanske lägga mig snart. Ligga o läsa lite, eller ska jag packa ett par lådor först kanske. Känns skönt att va lite produktiv innan läggdags.

Nagellack

Sitter här och har fixerat mig vid att jag måste köpa lite nya nagellack, ett krämigt brunt, ett ljust biege ( her ett mörkare), ett i mint + nån mer pastellfärg. Vill köpa nu nu nu. Shit. Jag kan verkligen snöa in på saker.

Igår beställde jag två super billiga textilskor fr. la redoute, ett par cerisa och ett par biega. Blir toppen nu när våren snart är här (hoppas jag). Sen blev det även en beställning från Lindex, men jag vet inte om det funkade, blev fel o när jag skulle ändra vet jag inte om det funkade eller om ordern försvann? hmm får se om det kommer något. Men hursom helst beställde strumpbyxor, kände att jag typ inte har några hela alls. Bleb ett par vita me prickar, ett par svarta me svarta hjärtan. Och sen ett fem pack 20 den, svarta. Hoppas det blir bra.

Vill ut på shopping tur, men hmm egentligen har jag inga pengar kvar, och sen är det ju tiden me. Och hundvakt...mycket måste klaffa, o jag borde ju egentligen verkligen inte köpa nåt alls. Har ju knappt mat hemma.

Flytt, flytt, flytt, massa tankar snurrar i huvudet. Snart dax. Fick ytterligare 4 kartonger packade igår. Känns bra, men trots rensing och att jag har en jätte liten lgh så har jag så himla mycket grejer asså, blir tokig. Hoppas kartongerna räcker. Känns inte så nu. Vill börja packa kläder me, men det är ju i tidigaste laget...hehe.
Regnar ute, men jag måste väl feed the doggarna och ge mig ut en sväng. Sen ska jag skriva på en inlämningsuppgift och sen göra nåt annat nyttigt. I kväll blir bok och slappande tänkte jag!

Shoes!!

Rea, HM.comFr. HMNelly.seFr. Nelly.se

Två översta fr. HM.com, de två nedre fr. Nelly.se. Är så jäkla nöjd me de här inköpen, att de sammanlagt gått på en tusenlapp gör ju inte det hela sämre!!:)
Nu väntar jag bara på att slasket ska försvinna så man kan börja använda dem mer! Ankelbootsen hade jag när jag va på tjej-festen för drygt 1 vecka sen, men det va riktigt isigt då så det är väl ett under att jag inte bröt benen asså, hala sulor! Men jag älskar dem, sååå snygga.

Sitter me lite kaffe, hann me massa igår med, fan va produktiv jag har blivit nu då:) Känns bra, lika bra att passa på o göra så mycket som möjligt nu när man verkar va inne i en sån "fas". Skrev ju typ färdigt psykologin igår, är lite finslipning kvar, men jag ska låta texten vila et par dagar, man läer igenom mycket bättre då med "nya ögon". Så idag ska jag försöka hinna färdigt me en annan uppgift, eller senast i morron. Sen ska jag ta nån dag ledigt fr. plugget denna veckan och typ bara packa och flyttförbereda. Måste fixa så mycket som möjligt denna vecka, nästa vecka kommer bli HELT CRAZY.
Vilket gråväder det är idag, känns långt till sandaler och bara ben asså. Men jag skulle nöja mig om jag kunde ha tygskor, leggings och vårjacka utan att frysa, eller bli helt nersmutsad som det är nu.

Måndag

Ja, då var det måndag. På dagens schema står psykologi plugg och definitivt en lång promenad då vädret verkligen är super!!! Blå himmel och sol, inte så värst kallt, och ingen snö la sig igår heller, underbart! Har tänkt ut en liten runda jag inte gått förut, kul me omväxling:)

Chillan är på bus humör just nu, klänger på mig hela tiden o fjäskar me en leksak, men jag är ju ledaren så vi ska ju leka när jag vill, är ganska viktigt sånt där tror jag, nu kom frejen me, hihi, sötnosar, älskar verkligen de små liven <3

Sitter nu me det sista av morron kaffet, blev en lång morron idag, dusch, och mys frukost, härligt. Bra sätt att ladda upp inför dagen! Blev aldrig Johan Falk igår, snackade me mamma när den började o tappade lusten när jag missat början, det blev att läsa L.A Candy boken istället.

Ska försöka packa lite idag me tror jag, få ner lite mer av köksgrejerna, det går fort nu, bara 1,5 vecka tills jag får nycklarna!:) Är ju så mycket man inte måste använda ändå, har inte tänkt mig på några större mat eller bak projekt nu innan flytten, har varken råd eller tid.

Gjorde en liten beställning på HM igår, förra säsongen tyckte jag inte de hade så mycket, men nu i vår hittar jag massor av fint. Köpte en liten biege väska, nya solisar, 2 skärp, två små swettis kjolar, så bra att ha till leggings asså, sen  blev det en blommig klänning på erbjudnande, funderar på om jag ska ha den i påsk?, sen blev det en super fin naturvit lite pösig topp, den va slut i S, så det blev en M, hoppas den inte är för stor.
Fotade mina underbara skoköp jag gjort denna vår igår, ska ladda upp bilderna senare. Är så nöjd me dessa skor, men väntar fortfarande på ett par sandaler fr. HM och funderar på om jag trots allt behöver ett par nya textilskor. Jag tycker att textilskor är de perfekta vår och sommar- vardags skorna och de jag har är inte helfräscha, så kanske borde det oxå fixas!

Produktiv

Oj vad mycket jag hunnit, pluggat, dammsugit, tvättat, rensat avlopp, städat badrummet, gått me hundar. Så nu är det bara bädda rent sängen pch lägga tvätt kvar av dagens göromål. Sen ska jag kolla på Johan Falk och ha lite söndagsmys. Kan behöva vila lite inför en hård plugg vecka!

Har även hunnit sätta på lösnaglar, blev inte så bra, men jag tycker det är kul me känslan av långa naglar ibland. brukar dock tröttna efter nån dag o ta bort dem, men det är ändå lite kul:)

Ska försöka hinna nästan färdigt me psykologi  uppgiften till tisdag så det bara är lite genomläsning kvar sen. Jag behöver tid till en inlämning i en omvårdnads kurs me kände jag, herregud snart är det bara två kurser kvar på omvårdnaden, ska bli så gött när det är färdigt, är sjukt trött på det asså.

Ska snart ge vovvarna kvällsmat och gå en liten runda, är typ storm ute me nåt slags snöaktigt skit och hyperblåst, inte kul får bli en kortis-sväng känner jag, runt huset hehe.
Tänkte se om jag hinner fota lite nyshoppat i kväll, hoppas det.

Rosa

Kaka

Alla hjärtans dag kaka, jag och min mini lillebror bakade!:)

Bilder på mina sessor:)

Mina små sessor ute i solenChillan börjar bli en stor flicka!Chillan myser i soffanChillan ute på vinterpromenadFreja ute i vintervädret.Ute i snön:)

Mina små är såå fina, tittar man på nedersta bilden och de andra på chillis ser man verkligen vilken stor skillnad det är mellan 2,5 -5 månader!

Jobb

Ska snart dra tebax till jobbet, jobba 16-21, sen blir det bussen till skägget och hämta hundarna. Ska bli skönt att komma hem. Ska läsa min bok av Lauren Conrad, den är faktiskt ganska bra, tjejen skriver på ett skönt sätt. Man blir lugn av att läsa den på nåt sätt...

 I morgon ska jag tvätta, mycket välbehövligt, har för nuvarnade inget sängöverkast (chillan har bitit sönder det) så det ligger hela dagarna på sängkläderna och me detta väder blir det rätt smutsigt. Jag har även ett ton grus inne som måste dammsugas bort.

Plugg-seg

Usch, vad segt det går för mig att plugga idag då, som vanligt, hehe. Nee brukar ju ha vissa prodtuktiva timmar som tur är!:)
Har suttit och läst lite bra bloggar nån timme, fyy mig borde verkligen kämpa me detta istället. Har laddat upp me lite nygjort kaffe o vetepuffar nu, hoppas det ska hjälpa. Herregud va Chillan skäller ibland, blir tokig, lyckas inte få henne att sluta oavsett metod. Hon väcker mig typ en gång varje natt och skäller några gånger, jag fattar aldrig på vad. Hoppas det inte hörs in till grannarna.

Promenaden va faktiskt riktigt skön. Tog mig ända bort till Valla friluftsområde och Gamla Linköping, härligt att gå på lite nya ställen. Hatar att trampa runt på samma gamla gångvägar jämt.
Ikväll blir det Lyxfällan, och skriva frågor till studievägledaren som jag ska till i morgon. Ska bli intressant, hoppas jag blir lite klokare på framtiden efter det. Har tänkt stanna i Lkpg i drygt ett år till minst, sen får jag se var jag får jobb. Skulle nog helst vilja flytta till Nkpg, eller stockholm sen, eller runt Stockholm. Men jag får se hur det blir, jobbet, som jag hoppas jag får, får avgöra.

Ska verkligen ta tag i att få upp lite bilder snart, har köpt massa fina kläder o skor jag skulle vilja visa:) Och sen så har ju lilla Chillen växt massa me!!

Dax för promenad

Godmorgon!
Har precis duschat och fått i mig lite frukost. Chillan verkar ha nåt slags bakslag i rumsrenheten, fyy. Inte kul, har gått så himla bra nu några veckor, och sen igår kissade hon inne tre gånger, och en redan idag, fast jag har gjort precis som jag brukar, förstår inte. Men jag vet ju att det ofta kan bli så här, men lite trist känns det. Man tappar liksom suget lite. Men men nu ska jag ta o gå en lång promenad me dem så att de får göra av me lite energi, förhopningsvis kan jag sen få lite plugg-ro, så det blir något gjort idag! Vill bli färdig fort me en grej, så jag hinner me en till inlämning nästa vecka, sen blir det psykologin del 2 i påsk, sen ett annat prov 9 april och sen blir det flytt och förhoppningsvis lite halv ledigt fr. plugg nån vecka så jag kan koncentrera mig på att göra iordning i lägenheten:) Gillar att slita arslet av mig ett par veckor o sen få lugnt, det är det värt liksom:)!!

Vädret är ju inte det bästa idag, grå-slask, men ska väl orka mig igenom proemnaden ändå, brukar gå bra, hehe. Det bästa me promenader är att man kan gå i sina egna tankar och slippa tänka på plugg, för man kan ju ändå inget göra när man är ute!!

Asså jag måste blir bättre på att uppdatera här...

Fyy vad dålig jag är på att uppdatera, vill göra det men det blir liksom inte av. Min kamera är skit me, tycker inte det är så kul när man inte har bilder. Men ska försöka få igång den lilla saken o få in bilder fr. senaste två månaderna i datorn. Inte för att det är så många, den bara liksom stänger av sig efter typ 1 minut hela tiden, och slukar batterier på tio!! Så frustrerande.

Nu sitter jag och äter lite kvällsmat, tre knäckor me ost o tomat, en av mina favvosar. Började äta mjölkoch ägg igen för cirka två ceckor sedan eller nåt. Det känns mer rätt för mig, även om jag tycker det är jättebra att äta veganskt så kändes det inte som jag, är inte sån allt eller inget person så mycket egentligen. Nu kör jag på mycket veganskt, men en del vegetariskt och sedan största delen snälla komsmetika och hygien produkter. det känns mer rätt.

Helgen va najs, lite vin och mys-snack på fredagen, och sen party i lördags, va en riktigt kul kväll!! Dansade som en tok i mina nya platå-klackar, galet ont i fötterna vid tre-snåret men det va det värt. Älskar de där skorna asså! I söndags kom mamma o Same och lämnade tebax söt-vovvarna och tog en liten fika, me Ballerina kladdkaka kex, shit vilka goda kex, smakade som en dröm, hihi.
Ska snart ringa min mor o ha en liten diskussion om mina framtida studier, behöver någons åsikt, tror hon är den enda som orjar höra på min ångest, hehe.

Denna veckan består mest av plugg, i den kliniska psykologin, ska försöka bli färdig fort, skulle nog va skönt, kanske man kan få lite tid över nästa vecka, måste städa och packa. Snart är det flytt:)

Lördag kväll

Shit är trött. Gick upp vid fem i morse för att jobba, bussen gick vid sex. Pappa sov här och va hundvakt idag när jag jobbade. Sov så jäklans dåligt, blir typ alltid så när jag ska upp tidigt, blir så nervös att försova mig att jag vaknar hela tiden. Usch.

Har börjat packa idag, en liten kartong me böcker blev det. Känns som att jag vill slänga massa skräp egentligen innan jag packar en massa, vill få lite överblick och kontroll. Nu känns allt mest struligt!

I morgon blir det valpkurs, på måndag en jobbintervju, sen blir det prov plugg resten av nästa vecka. ska göra prov i arbetsmiljö på fredag, så skönt att bara beta av liksom. Sen blir det Klinisk psykologi plugg i två veckor- tre veckor. Sen ska jag beta av en kurs till i omvårdnaden innan flytten. Ohh massa plugg. Sen ska jag väl hinna me lite jobb me förhoppningsvis o packning. Nästa helg blir allafall nice, ska på tjejfest med goa brudar. Ska bli härligt, ska bli utgång me, ser jag verkligen fram emot. Vovvarna ska va hos mamma den helgen, likabra blir himla massa hundvakts kostnader annars.
Nu sover de små prinsessorna på sängen, söööta:)

Kollar lite halvt på filmen World Trade Center på fyran, verkar lite halv bra. Men orkar inte koncentrera mig helt. Har nån rastlös känsla i kroppen, kan inte slappna av, är väl för jag inte pluggat idag. Får ångest av det alltid, kna aldrig unna mig ledigt, känns inte som jag kan det eftersom jag läser 150 procent, och har valt det själv, aja.

Ska hämta två fina shopping paket i veckan, ett fr. HM och ett fr, Nelly.se. Båda innehåller skor, hehe. I Hm paktet finns även lite najsiga kläder o rea acessoarer. Fina armband. Har shoppat massa senaste, men fatts fortfarande en ny väska o lite solisar till sommaren tror jag. Är så himla sugen på att klä mig snyggt just nu så det är itne klokt, har blivit alldeles för mycket hemma häng me mjukisar senaste tiden!

RSS 2.0