Today

Är sjukt trött idag, ögonen vill falla ihop! Ska nog ta en tupplur sen efter maten som jag håller på att laga.
Har varit på Uni, skrivit ut och läst essäer och sen tog jag mig in till stan en sväng köpte lite nödvändigheter.
Sen blev det till att hämta vovvar och promenera en sväng i det fina vädret:) Verkligen underbart höstväder med en skön luft ute idag!

Så imorron kommer domen ang. essän, kommer bli jobbigt att åka dit och försöka stå för något man är missnöjd med och osäker på, men jag tänker ta tjuren vid hornen och stå ut helt enkelt, är väl lika bra så är det färdigt sen! Får man ju se om man blir godkänd, men just nu känns det som ett senare problem.

I kväll ska jag slappa och kolla på tv. Undrar om det inte är arga snickaren? Tror det, fint i så fall, gillar det programmet:)


28/9 -10

Idag:
Gör: Skickar in essä, tvättar, städar, går promenad
Äter: Filmjölk, ostsmörgås, pesto-rossi med eko-feta och pasta, blåbärssoppa!
Dricker: Kaffe, vatten
Inköp: En rosa kamera:)
Ser: Lyxfällan repris.
Läser: Inte mycket
Tänker på: Framtiden, plugget.
Längtar till: Torsdag kl. 12=ledig fr. plugg ända till tisdag nästa vecka


Ska lägga mig snart, har tagit ett avslappningsbad, ska bara rasta dogsen en liten sväng till!

Ny liten enkel kamera beställd:) Jippie, snart kommer det komma bilder i bloggen igen, har massa att fota då!

27/9-10

Idag:
Gör: Pluggar, går lång promenad, bakar kaka.
Äter: Blåbärssoppa, Filmjölk, ostknäcker. Potatisklyftor med grönsaksbiff o kryddsmör till middag.
Dricker: Kaffe, kaffe och kaffe.
Inköp: 100 kr påfyllning till mobilens kontantkort.
Ser: Hmm inget.
Läser: Giddens - Constitution of Society. Kul, inte.
Tänker på: Essä, Essä och Essä.
Längtar till: Att essän ska bli färdig.

Snubbla på mållinjen

Okej, nu börjar jag liksom ha producerat en text, den är inte bra, men det är något. Tror tyvärr jag tolkat teorierna lite fel o så, hehe. Men det får va, ingen kan säga att jag inte har försökt iallafall. Problemet är nu att jag har ne liten del kvar att skriva och har helt kört fast...asså fan, nästan klar men fastnar nu, asså jag pallar inte.

Ska göra ett tappert försök till, eller två. Men sen ger jag fan upp. Skickar in skiten, det får gå som det går, orkar inte mer.

Biblioteket

Har tillbringat morgonen i telefonen:) Bra start på veckan!

Nu har jag gjort mig iordning lite och ska dra till bibblan på Uni och hämta ut en bok, som förhoppningsvis ska kunna få mig att kunna färdigställa essän ikväll.

Så när jag kommer hem blir det hundrastning och sen massa, massa plugg. Mitt mål är att bli i stort sett färdig i kväll/natt för att sedan kunna läsa igeom om skicka in fanskapet imorron. Är inte alls nöjd med och mycket osäker på det jag har lyckats åstadkomma, men man förlorar ju inget på att skicka in det man har och sen hoppas att man får lite bra kommentarer.

Dax att påbörja D-dagen!

Love, love, love


Study ´til you drop...

 ...blir kvällens motto.

Idag:
Gör: Jobbar och pluggar.

Äter: Blåbärssoppa och ostknäcke till frukost, soja/morots tomatsås med pasta till middag.

Dricker: Vatten, mjölk och kaffe.

Inköp: Rengörings mjölk fr. body-shop, eko och djurvänligt:)

Ser: Lanet runt

Läser: Foucault och Giddens

Tänker på: Att jag hatar den här essän, men även på att hundarna har funnit en ny liten kompis hos hundvakten i  form av en super söt liten hundkille vid namn Nelson:)

Längtar till: Att essän ska bli färdig och till att köpa en ny kamera.

Plugg-helvetet

Asså seriöst?? Ska jag ge upp nu eller? Detta kanske inte är något för mig, eller så är jag dum. Kan bara inte få till den här essän, fattar inte, blir så fel så fel. Fan, känner för att hoppa av skiten och sen bara jobba o jobba eller nåt, slippa pressa mig själv hela tiden, bara slippa tänka så jävla mycket på sånt här, lägga energin på att tänka på sådant som känns meningsfullt och viktigt istället!

Jaja, jag är en fegis, skulle aldrig ge upp liksom, sliter livet ur mig och egentligen känns det i hjärtat som att hela denna grejen med masterprogrammet inte passar mig, vill ju kanske ändå inte ha de jobben, vill ju ha ett skönt, lugn liv inte massa stress och karriär. Men fyy pessimistiska kvällen detta, trist man är. Men nu ska jag trots all skepticism sätta mig med essän ett par timmar innan läggdags. Imorgon är det jobb igen, har jobbat 7-15 idag, ska jobba 7.30-13.30 imorgon. Sen blir det slutspurt med detta hemska söndag kväll och måndag.

Kamera-skit!

Hatar att min kamera är trasig, har idag inhandlat kål och gjort om lite med blommorna ute och inne, men nu kan jag inte visa det:(
Har även fått hem ekologisk hårfärg och eko-nattkräm jag ville visa!!! Fan. Måste köpa en ny kamera omgående alltså, blir galen utan den känner jag. Har hittat en billig som verkar bra på elgiganten, ska se hur mycket slantar det blir kvar efter månadens räkningar och hundvaktskostnader, förhoppningsvis kan jag köpa den redan nästa vecka....

Jaja, har även varit en sväng till djurmagazinet och inhandlat lite nytt godis och små födelsedags presenter till vovvarna, de fyller ju båda år under oktober månad, ska bli så kul att ge dem lite extra gottis, även om de inte fattar varför haha, men goda märgben och tuggben lär de nog uppskatta ändå!


Nu blir det plugg resten av dagen, har ett ganska högt mål att uppnå idag, hoppas jag lyckas!!


Study-Day

Idag har jag studerat större delen av dagen, förmiddagen på biblioteket, resten av dagen hemma.
Tog en paus mitt på dagen för att handla mat, lyckades handla typ 95 % ekologiskt. Nästan hela korgen fylld av ekovaror:) Kändes mycket bra, och att jag lyckades med detta på Willys som inte direkt har ett överflöd av ekologiska varor gjorde mig ännu nöjdare!! Ska verkligen anstränga mig för att leva mer miljövänligt  och djurvänligt nu. Känns bra och jag anser det vara väldigt viktigt, det "lilla jag" konsumerar, återvinner, skippar bilen osv har BETYDELSE! Många bäckar små, om alla bara tänker att det ändå inte spelar någon roll kommer det ju aldrig bli någon bättring.

Nu ska jag rasta min monster-hundar, de attackerade en igelkott igår, stackarn, fasen vad arg jag blev på dem!! Satt o grät inne på toan, tänk om de skadade den illa??? Men jag vet inte vad man ska göra om en kotte är skadad?? hemskt, hoppas att det inte händer igen, problemet är att det är så sjukt mycket trasiga gatlampor här i området så jag ser ju inte de små liven!! Usch o fy så sorgligt. men men måste ju gå ut liksom...inge att göra åt mer än att vara uppmärksam.
När jag kommer in ska jag göra lite kvällsmat, kolla lite på tv. Sen ska jag ha ännu ett kvällpass med essän.

Imorgon blir det mera plugg, såklart. Ska även cykla iväg och sälja tre böcker! Fint att få in en liten slant.

Förresten har min kamera typ lagt av, trist. fick en bild tagen i morse ska försöka ladda in den...

Gult ljus

Underbart fint väder idag, har varit ute på två långpromenader, en på förmiddagen och en nu, måste rensa ur huvudet med jämna mellanrum för att överhuvudtaget orka med den här essän. Usch kryper i min kropp av hur svårt jag tycker detta är...fyy vet inte riktigt vad jag ska ta mig till faktiskt, kan inte få ihop det.


Jaja, idag tar jag ett stort steg för mig, för djuren, för miljön. Vad det är är en hemlis, kanske kommer jag avslöja det nån gång i framtiden. Men ville mest dokumentera det här för mig själv.


Cookies



Köpte denna förra veckan, ganska god, MEN den med karamelliserade mandlar och havssalt är tusen gånger godare:)

Rutigt



Rutig skjorta, leggings och kängor fr. Hm. Kängorna är fr. förra året. Tub-sjal, två år gammal fr. ellos.
Va regnigt och jäkligt i dag, fyy, men tog mig till nkpg och en ganska värdelös föreläsning, resten av veckan ska jag dock stanna i lkpg och jobba med essän, känner att jag inte hinner dra iväg mer, måste anävnda all tid jag har för att försöka tvinga min hjärna att producera ngt vettigt.

Har suttit länge nu ikväll, tog en lite dator-kvällsmat-hundpromenad paus nu, men ska fortsätta ett tag till innan jag lägger mig! Ska försöka ta mig upp tidigt i morron så jag har hela dagen att plugga på!!

Saturday night



Lördagens outfit, skjorta fr. Hm, blanka leggings fr. Hm, skor fr. hm. Bälte fr. Hm, haha allt från Hm, altt dock inte nytt för i år, bälte och leggings har ett tag på nacken! Körde på helsvart, kändes bra.

Tog och värmde upp med lite tequila rose innan jag for hemifrån:)
Blev sen förfest och en tur till pither´s. Tog bussen hem och blev "följd" hem av en läskig snubbe på hans eget initiativ, men jag kom hem säker och helskinnad tillslut:) Men fasen va liten och utsatt man känner sig i sådana situationer!

Ny vecka, nya tag.

Jahopp lite sorgsen känner jag mig efter gårdagskvällen, men det är ju bara att kämpa på.

Denna veckan har jag sjukt äckligt mycket att göra med essän som ska skickas in nästa måndag, blir tufft, svårt och frustrerande känner jag på mig. Men man måste ju försöka annars kommer man ju definitivt inte att klara det liksom.

Livet är fullt av hinder som måste överstigas, emellanåt kan det komma en liten belöning som en trevlig kväll med vänner, god mat och speciellt belöningar genom att två små håriga töser visar sin kärlek till mig genom lite gos och kel, eller helt enkelt bara får mig att skratta, de är bra på det mina flickor. Utan dem vore livet inte mycket att ha för mig, dagar då jag känner mig nere och uppgiven och helst av allt vill ligga kvar under täcket finns dom här, får mig att gå ut och motionera, ger mig lite livsglädje tillbaka. Utan mina flickor vet jag inte vad jag skulle ta mig till, tror jag skulle ha svårt att motivera mig till att ta tag i dagar som denna utan dom, men när lille chillen lite kärleksfullt buffar en i ansiktet och trampar lite i håret är det helt enkelt bara att kliva upp och starta dagen, gå promenad, fixa frukost. Och sen brukar man vakna till och känna att det är bäst att kämpa på, om inte för min egen skull så för deras. Hur skulle jag kunna försörja dem utan lön eller csn, nej det funkar inte, jag bara måste fixa mitt liv, dag för dag, vecka för vecka för  mina älsklingars skull.

Blandade känslor...

Okej, verkar ju ganska klart nu.

Känner mig glad över att det gått så bra för miljöpartiet, att de får lite större makt att jobba för miljö, en snällare samhälle på alla sätt och min hjärtefråga DJUREN.

Känner mig ledsen över att alliansen vann, trots att det var väntat. De bryr sig enligt min mening inte om miljön eller de svaga i samhället. Konkurrenskraft och ekonomi är det  viktigaste. Välfärden kommer falla samman lite ytterligare nu, känns otäckt. Ska dock tilläggas att jag inte ser "höger-sidan" som några onda eller dåliga människor, de har bara en så annorlunda syn än mig på hur detta ska bli ett bra samhälle och vad som är viktigt.

Mest ledsen är jag över att SD kom in i riksdagen, även detta var ju väntat men jag hoppades in i det sista...kan inte fatta hur man i detta upplysta globala samhälle kan ha så hemsk syn på andra människors värde, för mig är alla värda ett bra liv oavsett var man kommer ifrån. Mångfald berikar sverige, visst måste vi sköta det bättre än vi gjort, men rasism och diskriminering är INTE lösningen. Fy fan.




En sorgens dag för alla underbara små individer som kallas djur och för miljön och det hållbara samhället.
Kan inte förstå hur det kan vara såhär, hur kan så många vilja andra individer i Sverige och världen så illa? Ja, fortsätta kämpa för miljö och djurrätt ska jag verkligen göra, allas insatser är betydelsefulla, det får man inte glömma.

:)



Ja, så kan man ju också ligga, hihi. Sötisen:)

Valvaka

Har varit lite seg idag, dock hunnit med latt rösta, hämta vovvar, kolla på Sverige röstar, lagat potatisgratäng, gått långpromenad och sen dammsugit.

Skippade plugget idag, kände att jag behövde få lite lugn en dag, kanske kan det lossna lite sen då.

Valvakan ser ju ledsam ut, fattar inte att så många i Sverige har en så jäkla dålig medkänsla och fokuserar så mycket på sig själva och sina plånböcker...sorgligt. Sen att så många är främlingsfientliga är riktigt otäckt.
Fattar inte heller det här med förtroendet, att alliansen skulla ha varit så jävla duktiga på att ta ansvar för Sverige under krisen, låter typ som om socialdemokraterna typ aldrig har tagit Sverige igenom något?? Mycket lustigt.
Aja vi lever ju i en demokrati så man får ju bara acceptera det som sker...

Dark purple



Nu har jag lackat naglarna i en mörk lila färg. Känns fint nu till hösten. Ska ha en helsvart klädsel ikväll, tror det kommer bli snyggt. Bilder på det kommer imorron!

Nu ska jag försöka plugga, får lite panik över uppgiften. Är helt låst i huvudet. Hur applicerar man Foucaults och Giddens teorier på äldreomsorgen. Neee, still i huvudet. Kom igen hjärnan, du har fått kaffe, lugn och ro, sömn och frisk luft idag, börja funka nån gång då!!!!

Termosmugg



Nyinköpt termosmugg, bra att ha med sig till skolan, och även när man sitter vid datorn så kaffet inte kallnar så fort!

Eco-vin



Ekologiskt vin, det nedersta har jag inte provat. Ska bli spännande. Ikväll blir det dock vitt vin, blir så trött av rött.
Ska iväg till en kompis, festa lite och sen utgång:)

Looks of the week



Lite looks från veckan. glömde dock fota någon outfit. På nedersta bilden har jag på mig ett par nya kängor, bruna. Jag älskar dem. Köpta på skopunkten, kanske inte så eco, men åtminstone djurfritt:) Och snällt mot plånboken, den är ju inte allt för fet direkt.

Kirrat

Yes, nu vet jag att båda sommarkursena är avklarade, äntligen:) Blev VG på arbetsrätten, måste bli lite stolt över mig själv där, med tanke på hur jävla sjuk jag va den dagen jag skrev!!
Yippie!

Nu en sväng med vovvar och sen tebax till denna termins pluggande!

Höst promenad

Har varit ute på promenad, träffade en söt liten hanhund, som flickorna fick busa med:) Freja blir som en ungdom på nytt, busar o skäller, hihi. Chillan kom med igång lite, nu sover de dock som stockar och jag ska ta tag i dagens plugg-uppgifter.

Senare i eftermiddag ska jag sticka till systemet en sväng och handla lite vin och sen fixa ett nytt busskort!
Hörs lite senare, ska lägga upp ett par av veckans outfit!

Mörkret faller redan

Har tillbringat dagen i skolan, ett seeegt seminarium där ingen verkade ha något att säga. Stackars läraren, skämdes för att jag inte kunde komma på några vettiga reflektioner, inte kunde svara på om jag lärt mig något eller nåt. Men fasen, den där texten va bland det tristaste jag läst, önskar att jag inte hade känt så, men va omöjligt att tvinga fram några tankar om den...tyvärr.

I eftermiddag har jag varit trött, sovit en stund. Ska promenera lite med hundarna, sen kolla på debatten vid nio på fyran. Imorron fortsätter pluggandet.


Viktigt

http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html


Läs detta så jävla hemskt! Regeringskifte.

Orange

Nu börjar naturen bli orange/gul/röd utanför mitt fönster. Färgerna på hösten är så härliga tycker jag.
Håller på och funderar lite över hur jag ska fixa lite höst-fint på min balkong, köpte två pryndaspumpor igår, så med dem ska jag arrangera något.

Sen ska jag plocka in och plantera om ett par av uteblommorna, se om de överlever vintern här inne, tänkte även försöka mig på att ta sticklingar eller vad det heter på mina pelargoner. Få bli veckans projekt när jag har tid över:)

Nu ska jag dock hälla upp lite nybryggt kaffe och sätta mig och läsa lite tvärvetenskap, sen i kväll blir det förberedelser för morgondagens seminarium!

Årets skörd



Liten skörd från min lilla tomatplanta på balkongen. Finns några till hoppas de hinner mogna innan det blir för kallt!
Väldigt smakrika små saker!

Fina



Chillan bebis och Frejatant. Såååå fina älsklingar har jag:) Skulle kunna pussa på dom hela dagen lång om det gick, hihi.

Idag har jag varit på biblioteket och pluggat, sen kommit hem ätit och pluggat mera. Ikväll blev det en skön långpromenad! Älskar att gå och gå på höstkvällar, så mysigt när det börjar bli gula blad och lyser i fönstren.

Nu ska det bli kvällsmat och sen lite mera läsning. Om jag hinner ska jag även läsa Sofis mode som jag just köpte:)

Närodlat



Som jag sa handlade jag i Tranås i söndags. Hittade dessa ekologiska zucchinis, från Älmås gård utanför Tranås. Jätte bra när de märker upp så bra så man vet vad man köper:) Har idag ätit den gula, stekte den tillsammans med färska chaminjoner, salt, peppar och olivolja, Blandade detta med pasta. Till det lite turkisk yoghurt, himlans gott blev det!!

Ladies World



NU blir det te och läsning;)

Imorrn ska jag dra till biblioteket en sväng, plugga me en kompis. Sen blir det ännu mera plugg på eftermiddagen. Mycket att stå i!

Goodstore



Massa mumsigt från Goodstore. Ekologiskt och vegetariskt:) Kul med påfyllning hemma, ska bli spännande att testa allt.

Har varit i skolan idag, mycket att ta in, men idag va det mest repetition, det behövdes! Tror jag fått lite mer klarhet i examinationsuppgiften nu, så det känns ju bra!

Blev sen middag, sen har jag kollat på Ullared.

Fredagsmys



Sött, hemma hos mamma i fredags:)

Good Morning!

Sitter med kaffet och kollar lite mail och sådant. Gick upp ganska vettig tid idag för att vara mig, trött som stryk, har sovit sjukt oroligt hela natten, vaknat hela tiden. Inte bra, känner mig jätte trött och seg nu, men hoppas kaffet hjälper lite!

Nu ska jag läsa nån timme, sen blir det duschen, ska iväg till Nkpg i eftermiddag på föreläsning i samhällsteori. Shit börjar dra ihop sig nu, seminarium på torsdag som jag måste förbereda mig på, har även bestämt mig föra t börja med ex-uppgiften nu på fredag så jag har en dryg vecka på mig me den. Blir mycket läsa denna vecka med andra ord.


Fint regn

Regnar lite nu, men det gör mig inget, lite mysigt när man kan sitta inne och kura:) Har gjort en stor kanna kaffe ska sätta mig och plugga.

Hade en väldigt trevlig kväll igår på födelsedagsfest för två vänner i Tranås, fick super god tårta! Blev en ganska tidig hemgång, tog mammas cykel hem vid 01, kände mig såå trött så hade jag gått på efterfest skulle jag ändå bara somnat, man ska ju sluta när man fortfarande har roligt:)

Så idag har jag varit ganska pigg ändå, handlade i tranås innan mamma skjutsade hem mig, skönt att ha det gjort. När jag kom hem lagade jag pastagratäng med vego korv, mumsigt.

I fredags fick jag även hem mitt paket fr. goodstore, ska visa innehållet lite senare!
Nepp dax att ta tag i plugget, mycket att göra denna vecka som kommer...

Evening

Sitter hos mamma, har ätit hemlagad pizza, sen hjälpt mamma färga håret. Blev lite äppelkaka me vaniljsås till kvällsmys, kollade på offside, fasen den va bra:)

Imorrn ska det bli lite plugg och sen födelsedagsfest på kvällen!


Tvättstugan

Fyyyy för tvättstugan, först funkar inte låset till torkrummet, så jag kommer inte in där, aja tänker jag hänger väl dessa två maskiner i lgh, de andra fyra är sådant som går in i torktumlaren. Men ja vad händer, jo inte heller torktumlaren vill funka. Stannar efter typ 30 sek oavsett vad jag gör!! Graflunds kontor är stängt, all min tvätt får hänga på de mest lustiga ställen i lgh. Mycket är fortfarande inte torrt!!! INTE KUL.

Nu ska jag dricka te o läsa lite. Drar till Tranås imorrn, tror inte jag kommer att ha så mycket tid att blogga i helgen, så antar att vi hörs på söndag!


Tvärvetenskap



Håller på och tvättar, tiden jag har över ska idag anvädas till att läsa dessa två böcker i tvärvetenskap (inte hela,hehe) Hoppas att det när jag kommit igång med dessa kommer att klarna lite angående examinationsuppgiften. Just nu känns det väldigt svårt asså.


BTW

Vego paketet kom från Veganlife´s webshop. Upptäckte denna då för ett par dar sen. Bra grejer, men fina förklaringar om alla varumärken och produkter, typ innehåll, om det är eko, vegan osv. Super:)

Tråkmånsen.



Yes, blev en trist outfit i kväll. Klänning fr. Gina.

EkoVego



Följande var innehållet i mitt första ekologiska och veganska matpaket:) Överst Vegansk "salami" korv, typ. God till pålägg, sedan vego korvar, Buljong och super vegan vitaminer. Är ju vegetarian nu, men skadar nog inte me lite extra tillskott ändå. Ska återgå till mer vegansk kost igen. Inte bli helt vegan men äta mer sådana varor, helt enkelt. Hihi, Chillan ser ut att va sugen på vego-korven, är det ett bra betyg?? haha.

Valet...

Har läst igenom Djurens rätts lilla guide till riksdagsvalet, Mp är de som bryr sig mest om djuren, så är det. V är oxå ganska bra. Djurrätt är det som ligger mig närmast hjärtat, därför blir det Miljöpartiet som kommer att få min röst.

Har haft en trevlig kväll med fint besök och lite halv kollat på Kära medborgare. Nu ska jag sätta mig me lite te och smörgås och läsa igenom Djurensrätts tidning. Bra skit.

Chillans nya vana...

...är att väcka sin matte kl 6 varje morgon för att vilja gå ut i trädgården...sen springer hon förnöjt runt en 10 minuter INNAN hon sätter sig för att kissa, medans jag står och fryser och skäms i min fula morronrock. Mindre kul. Fasen hon brukade ju gladeligen sova till nio-tio för bara en vecka sen?? vad kan ha hänt, måste ha med löpet att göra, hoppas det går över sen, är ingen morgon människa. Till grejen hör att när jag sedan stupar i säng igen får jag inte va i fred, lite vovve klättrar  runt på mig ända till jag går upp. pust, förlorar mycket härlig sömn på detta, vilket innebär att jag blir sur o trött. Jaja, så är det väl när man har hund antar jag...men hoppas det går över snart igen.

Sitter me kaffe och värmer upp inför dagen, ska göra lite ärenden, bla. hämta ut tre skol-böcker och sen slänga massa återvinningsskräp, sen ska jag hem och LÄSA i böckerna.

Liten som blivit stor.

Chillan börjar bli en stor flicka!



På översta bilden är chillan typ 4 mån, de undre är tagna igår, när hon är 11 mån. Hon är sig lik, men har nu blivit mattes stora flicka. Total kärlek.

Klädsel



Dagens kläder. Leggings och Linne fr. Hm. Cardigan fr. Halens, gammal jeans jacka i biker modell. Svart sjal fr. Hm.

Ska snart hoppa i säng, har varit trötter hela kvällen. Har varit ute o vallat runt hundarna, såg två igelkottar, tyvärr gjorde Chillan de me och va helt super uppspelt hela promenaden.
Imorrn ska jag PLUGGA massor och göra lite ärenden.

Lång

Hemma efter en lång dag, har precis lagat till en rotsaksgratäng, mums!

Hundarna hade haft det fint hos hundvakten:) Så nu är de trötta och söta här hemma, hmmm men tror chillan håller på nåt bus i köket, bäst att kolla!!
Lägger upp en dagens outfit senare ikväll!

Butter



Älskar Body butter, underbart för torrisar som mig. Jordgubb och clementin kommer fr.ÖB, doftar underbart, kostar 30 spänn och är inte testade på djur, perfekt. Papayan kommer fr. Apoteket.

Har senaste dagarna beställt två paket med veganska och ekologiska matvaror, ska bli kul och gott att få hem dem, ska visa innehållet när det kommit:)

C

Leggings fr. Gina, Jeans skjorta och gammal topp fr. Gina, Kavaj fr. Bikbok, Boot fr. Skopunkten. Leo-sjal fyndad på Hm för 30 kr (!). Detta va dagens outfit. Har varit i Nkpg på föreläsning om Socialt arbete. Jäkla campusbussar, 3 stycken körde förbi hållplatsen där jag stod då de va fulla. En fjärde kommer, dubbel-däckare, lyckas smita på i bakdelen och får åka hela vägen till Nkpg sittandes med en halvskinka i en liten trapp inte kul. Kom försent och hade en avdomnat bakdel efter det kan jag säga.

Kollade betyget på sommar-kursen i ungdomssociologi C=Godkänd. Härligt.

Kom hem vid femsnåret, lagade pasta sallad, slöade, pluggade lite. Kollade på Ullared, fasen va kul det är, får mys-känslor av det programmet, skulle verkligen vilja åka dit!! Blev sen en 40 min promenad med hundarna, disk och dusch. Ska nu snart dricka lite te och läsa lite till.

Imorgon ska jag va i skolan HELA dagen, borta mellan 8- halv sju, blir en jobbig dag, så bäst att få sin skönhetssömn.


Home from work

Hemma efter en ganska körig dag på jobbet, är nu uppe i varv men känner att tröttheten kan komma smygande när som helst. Bäst att hålla i gång lite så man kan mana fram den till kvällen!
Ska försöka plugga en del, vovvarna är super trötta, så de ligger lugnt nu, sööööta. Hade gått jätte bra hos hundvakten idag, känns såå himla bra. Nu kan mamma få lite mer avlastning:)

Ska väl förska komma på nåt trevligt att äta me, är ju ändå helg:)

Trött-Dag

Hade en trevlig kväll igår med två fina vänner:) Kom dock hem väldigt sent. Chillan började väcka mig vid typ 6 idag, inte kul. Så därför är jag mycket trött idag, har pluggat en del, tagit en skogspromenad och lagat god tomatsås till middag och en matlåda tills imorron.
Ska jobba imorgon 7.30-13.45. Sen blir det hem och plugga en del till och sen slappa lite tror jag. Måndag och tisdag är det föreläsningar som gäller.

Usch, har en konstig ÅNGEST känsla i kroppen, liksom kryper i hela mig, men jag vet inte riktigt varför jag känner så, kan inte slappna och än mindre koncentrera mig på plugget. Varmt i lgh me till råga på allt, fy.
Vill bara bli kvitt denna hemska känsla, hatar den.

Ska försöka med att dricka lite kaffe och läsa ett par timmar, sen blir det en dusch och lite lördags mys!

Fredag

Sov länge idag, va lite seg efter gårdagens vin, hehe. Sen blev det hundrastning och lite slappande.
Drog och hämtade ut en skolbok och sen tog en fika på Ikano huset med en vän:) Trevligt, nu ska jag laga middag och sen läsa ett par timmar i boken jag hämtade. Ikväll ska jag dra iväg på lite umgänge:)

Imorron blir det plugga och skogpromenad tror jag!

KLÄDÅNGEST!!



Testat både dessa outift inför kvällen, får sån ångest inget ser bra ut!! Fyyy. Sitter nu något helt annat och trist.

Campus Nkpg



Terminens andra dag avklarad. Nu hittar vi till lite fler hus på campuset i norrköping, känns bra:) På lunchen så "hittade" vi även ICA nära, som sålde billig, god mat. Idag hade jag matlåda, men ibland kan det vara bra att köpa där istället!!

Nu har jag varit o handlat lite o dammsugit, snart kommer sällkap och sen blir det lite vin-drickande!

Glans

Nya blusen/skjortan fr. Åhléns, tycker den är mycket fin:)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen dricka lite te och läsa måste varva ner efter denna dagen, lugna nerverna.

Imorgon är en ny dag med nya tag!


Första skoldagen...


 
Dagens kläder. Jeans fr. Gina, kofta fr. Monki, topp fr. hm. Världens äldsta slitna sjal, men jag älskar den:)



Idag har jag varit i skolan för första gången på mycket läääänge. Kändes ganska okej, men hmm. Är lite tveksam till om detta är rätt för mig, sen känner jag att detta med att pendla till en annan stad när man har två små hundar att helt själv ansvara för är mindre lyckat...inte bra alls kommer det bli...hoppas det löser sig. Day by day...

Sedan blir jag jättestressad. Högt tempo, massa litteratur, känns att det är en helt annan nivå, plus att jag då inte har någon litteratur, fyyyy vill ju komma igång nu ju. Om jag har tur kommer en bok imorron, hoppas, hoppas.

Så nej, jag är inte världens mest positiva idag, brukar jag väl i och för sig aldrig va, hehe. Är ju lite ( eller mycket) pessimist så, tror ju alltid det värsta. Vet ju om detta, men kan inte komma ifrån det...

RSS 2.0