<3

Saknar otroligt mycket, önskar att det såg ut såhär i min säng just nu, men det dröjer tyvärr några dagar tills dess...ska försöka göra massa saker så att tiden går riktigt fort!
Idag står plugg, städ, tvätt och lämna hundar till mor på schemat!

Liljor

Känns så vårigt och fint med påskliljor! Älskar min balkong, typ det bästa med hela lgh!!!

Påsk...lite sent

Mitt lilla påskpynt, :) Mer blev det inte i år heller! Firade ju påsk i Tranås och sen här hemma med Fin.
Fick ett påskägg(godiset i det åts dock upp av ngn annan, hehe), latade mig för mycket med plugget vilket gjorde att tisdagskvällen blev kvällen från helvetet med super stress inför onsdagens seminarium, men va fan, haha är ju bara påsk en gång om året:)

Sommarvärme

Såå underbart väder det har varit dessa dagar, är ju sommarvärme så otroligt härligt !!
Idag har jag slappat och pluggat och nu ikväll gått en promenad med hundarna! Skönt :)
Imorgon ska jag åka till Nkpg igen gruppmöte och sen handledning, fullt upp, sen blir det hem och plugga igen!

Vegan Tips!

Jag är ju inte vegan längre men köper ju ändå fortfarande en del sådana produkter, jag tyckte detta va lite spännande att testa, alprosoya smörgåsmargarin, smakar riktigt bra! :)

Kan inte sova

Jag har varit uppe sen 8, kan inte sova, inte ovanligt i och för sig när jag är bakis...
Så nu borde man  ju göra något vettigt av den här dagen kanske, men det känner jag inte för haha.
Har varit inne på netonnet och suktat efter lite nya teknikgrejer, vill ha tv, dator och mini-pc!! Skulle va så jävla najs asså, men hmm, blir ju en del pengar så jag måste nog fundera lite på det...men snart måste det ske, har världens äldsta tv, hehe och datorn vill ju inte riktigt vara med längre den heller alltid.
Nepp kanske ska man ta och äta lite frukost eller nåt, Mamma kommer upp med hundarna senare idag, funderar på om man ska bjuda på lite fika, sen i kväll kommer R. det ser jag verkligen fram emot :)

Fynd

Köpte även dessa två saker på Ikea, skrivbordslampan hittade jag i fyndhörnan för endast 69 kr :)
De små lamporna ska jag ha ute på balkongen sen när det blir säsong för det!

Tidig Lördagsmorgon

Är uppe tidigt idag trots att jag är ledig, fin skulle till jobbet så jag gick också upp, lika bra det!
Tänkte mig att hinna med en hundpromenad nu på förmiddagen och hämta ut ett litet paket med apoteksgrejer jag har beställt!
Är sjukt peppad på fest ikväll :) Ska bli såå kul, har längtat efter att festa flera veckor nu, och att jag även är ledig denna helg är ju underbart, va länge sen jag hade en hel-ledig helg!
Hmmm vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, alltid en utmaning och komma på det, men funderar på finbyxor med hög midja och nåt snyggt linne kanske?
Ska nog försöka plugga nån timme med nu på morgonen innan jag hoppar in i duschen!

Städ och tvättdag

Idag håller jag på och storstädar och tvättar, haha, känns som att jag skriver det jämt, och trots det så är det alltid skitigt och  tvättkorgen är alltid full, hur kan det gå ihop sig?? Fattar inte, haha
Ska försöka mig på att hinna plugga också idag, sen blir det till att göra sig iordning, kväll kommer R. hit och vi ska ha det lite mysigt, imorgon blir det ju fest för min del och det ska också bli jäkligt najs!

Ugglor

Nya tavlan från ikea :) Tycker den gör sig väldigt fint i köket!!

IKEA

Har precis kommit hem från en tur på IKEA, gjorde en del fynd, bla en fin tavla jag ska i köket! Ska visa bild på den när den kommit upp på väggen!
Solen skiner grymt härligt just nu, jag har städat lite på balkongen nu, tvättat av lite, när det är så här fina dagar kan man ju redan sitta därute, dax att börja fundera på lite blommor tror jag, kul :)
Ska ta mig en långpromenad med hundarna om en stund, ikväll blir det nog ganska lugnt, ska inte göra mycket annars, kanske plugga lite om jag kommer på vad jag ska göra, hehe. Borde nog läsa på lite om vårat projekt vi ska ha till grupparbetet. Måste verkligen skärpa mig med pluggandet asså!

Pluggkväll

Nu är det pluggkväll som gäller! Måste verkligen slutföra den här seminarieuppgiften ikväll imorgon är ju seminariumet så nu är det inte så mycket att välja på, hehe.
Ska ta och göra lite kaffe och sätta i gång!
Idag har vi varit och pluggat i nkpg, vi satt på ett jättemysigt kaffe med second hand möbler och femitals inredning! Köpte en jättegod vanniljbulle :) Blev även en hel del grupparbete gjort så det kändes ju bra!

Lååång jobbkväll

Äntligen hemma och fått i mig lite mat, kändes som att denna kvällen aldrig skulle ta slut!!! Nu ska jag nog snart sova, borde gå upp tidigt imorrn, har massa att hinna innan morgondagens jobbpass mellan 16-21. Borde hinna åka till systemet och plugga massor!
Längtar ihjäl mig tills imorrn kväll när världens bästa kommer hit, har väntat sjukt många dagar nu, blir tokig!!
Hörs imorrn!

3.5 timme

Ja, jobbat natten sen sov jag 3,5 timme, sen drog jag ner på stan tog en fika och sen ett par öl i solen underbar lördag:)

Nu är man ju super upplagd för några timmars plugg, haha. Men det ska nog gå bra känner mig ganska övertrött och speedad just nu, hehe. Ska börja skriva på seminarieuppgiften till nästa vecka, kanske kan bli riktigt bra reflektioner när man är lite lullig :)

Ha en fin lördag folket!!


Helgen

Helgen kommer att tillbringas med jobb och dessa böcker, måste plugga super mycket denna helg!! Stressigt, har ett seminarie nästa vecka dit en reflektionsrapport ska skrivas om utvärdering, jag är inte alls inläst, pust.
Ska dra till jobbet om en halvtimme och jobba natt 21-07. Kommer bli en lång natt men med förhoppningsvis mycket läsning!
Denna veckan har jag fått ganska mycket gjort, inte plugg dock, hehe. Men fixat en hel del i hemmet och jobbat massa. Känner att jag behöver ha lite ledigt snart, har blivit VÄLDIGT mycket jobb senaste veckorna och även om jag gillar jobbet så blir det tungt när man måste försöka hinna plugga oxå!
Så glest har det blivit här inne, dels på grund av jobb och internet strul, och dels för att jag har lite annat underbart att tänka på istället:)
Men jag ska försöka bättra mig, hehe. Älskar ju den här bloggen, min lilla vän, så jag har inte tänkt att ge upp!
Kram på er! :)

EarthWise

Idag var jag och hämtade ett litet paket fr. Jordklok.se, ekologiska tvålar och ekologiska plastpåsar!!

Let me in

Nu ska jag snart dra till skolan, föreläsning om projektledning och utvärdering står på schemat idag! Är värsta skitvädret, regnar och är super grått! Fy blir inte härligt att cykla i det!
I kväll blir det bio med en väldigt fin person, vi ska se let me in, jag har inte sett den svenska versionen, jag kommer säkert bli livrädd!!! Får väl hoppas att man kan få lite stöd, haha.
Nya kursen vi läser verkar väldigt bra:) Läraren är super engagerad och intresserad av att undervisa och lära ut så jag tror detta kommer bli riktigt bra!!

Delad tur

Är hemma på timmar (som det kallas) mellan mina delade turer på jobbet, ska åka tillbaka snart. Har ätit god baguette med mimosa-sallad, avocado och fetaost till middag, sen sovit nån timme, så nu är det jobb som gäller i 5 timmar till!

Ska jobba förmiddagen imorrn med, sen åka till mamma och äta middag och hämta hem mina små vovvar! Ska även försöka hinna städa imorgon kväll, hoppas jag orkar det. Måste bli gjort, hundhår och damm överallt igen, shit vad hundarna fäller just nu, helt sanslöst!!

Nästa vecka ska jag med jobba en del, 2 kvällspass och en natt, blir bra med pengar!

Är så himla festsugen!! Satt igår kväll och drack ett glas vin och lyssnade på musik, brukar sällan dricka vin ensam, men hade en öppnad flaska så jag slog på stort, hehe. Då blev jag ju ännu mer festsugen, haha. Men men om snart bli väl det av med tror jag, vet allfall att jag ska på inflyttningsfest om två veckor, det blir ju nice :)

Nepp, dax att göra sig iordning för nästa jobbpass!

RSS 2.0