Monki

Har varit i skolan idag, och det blir det imorgon med. Ska fixa lite grejer och sen läsa en bok om utvärdering.

Nu ska jag krypa ner i sängen och inspireras av den här godingen till tidning!


Finbyxor



Nya finbyxor fr. Indiska:) Midjan ser ju lite konstig ut på bilden, den är liksom rak inte utåt längst upp, hehe. Hittade ingen annan galje som passade! Dessa tänker jag ha som gå-ut-byxor i vår! Tror de blir riktigt najs med en snygg topp eller linne. De är i ett tunt lite silkigt tyg så jag tycker de känns party!

27 Feb.

Har haft en jätte trevlig helg, prat, mys, god mat, vin och utång:)

Nu håller jag på och kollar på Wallander och ska försöka att förbereda lite inför imorgon, då ska jag till skolan!
Är verkligen fullt upp med plugg denna vecka, mycket att göra varje dag, men det ska nog ordna sig!

Hoppas att jag denna vecka ska få lite svar ang. jobb grejer och sådär, är såå jobbigt att bara sitta och vänta och ingen hör av sig liksom.

Ne tebax till tv:n!
Godnatt och hörs imorrn:)

Lördagsmorgon

Har precis ätit frukost, kom upp i bra tid idag, Chillan-plutten väckte mig genom att tassetitassa runt på parkettgolvet i en evighet, varvade detta med att hoppa upp med frambenen i sängen och buffa mig i ansiktet, hehe. svårt att stå emot:)

Så nu är det nog dax för en längre promenad med hundarna, sen ska jag duscha och sen ta bussen ner till stan!

Ikväll blir det vin och utgång med med min vän!!:)

Igår löste sig även ett stort plugg-problem, vi har fått fler intervjuer, jippie! Så nu kändes det extra bra att ta helg liksom!


Dagsverket

Dagsverket är nu avklarat. Plugg, städning och långpromenad med hundarna gjord.

Men VARFÖR kryper det i kroppen!!??? Uhhh jobbig känsla, känns som att jag kan vända mig ut och in, liksom.


Jaja, ska nu göra äggmackor till kvällsmat, sen sova så det fort blir imorron då min barndomsvän kommer hit och vi ska ha så jäkla trevligt! :)

Ha en fin helg!


Nöjd:)


StädDax

Har varit i skolan och sen handlat lite mat, sen kommit hem ätit middag och kollat på tv. Nu är det dax att köra igång med en riktig storstädning så det blir fint till morgondagens besök!

Måste betala räkningar med, tråkig skit. Menmen.


Fröer!



Vårkänsla! :)

Sluta tänka

Jag inte vad jag ska skriva i kväll. Tusen och åter tusen tankar och känslor virvlar runt inom mig. Men inget jag kan sätta ord på. Snart händer något, jag bara känner det. MEN jag vet inte vad och inte heller om det blir bra eller dåligt, stort eller litet. Kanske händer något som syns och märks kanske händer bara något i mitt huvud, vem vet? Inte jag. Bara att vänta och se.

Besatthet



Okej, tvekar inte ens när jag säger det. BÄSTA SERIEN jag nånsin sett!!! Ryser bara vid tanken på hur bra den är, vill bara se nästa och nästa avsnitt hela tiden! Men försöker spara lite på den...sänds på tv11, men vid fel tider för mig så jag va tvungen att köpa första säsongen, kommer mycket snart beställa säsong två och sen vänta och vänta på att tredje ska släppas på dvd.

Jobb

Sitter här hemma, fixar och donar, söker jobb, pluggar och kollar runt på internet! Blev bara nästan färdig med den där reflektionsrapporten igår, så den måste slutföras idag.
Sen ska jag nog läsa igenom lite hemtjänstenkäter med tror jag.

Väntar på mina nya converse, längtar efter att se dem! Hoppas de kommer idag:)

Kanske borde man snart äta lite lunch med, vet inte vad dock. Solen skiner ju med så jag borde gå med hundarna innan det blir mörkt. Ahhh massa att göra med andra ord. Torsdag och fredag ska jag hemifrån för plugg, sen på fredag eftermiddag måste jag göra en ordentlig storstädning inför helg-besöket:)


Rensning

Okej, tror jag är expert på att rensa avlopp vid det här laget, har gjort det i mina tidigare lägenheter med, men nu så blev det av igen, för några veckor sen var det slasken och idag handfatet. Tröttsamt att göra men himla nödvändigt och jag hatar att ha vaktmästarn springande här inne så då gör jag det hellre själv!

Nu har jag även hunnit med en solig hundpromenad och kaffe. Så det är väl dax att sätta sig och plugga antar jag, ska skriva seminarium uppgift, helst ska den va färdig idag så jag kan ägna morgondagen åt fältarbetet istället!

HJÄLP!!

EU:s förbud mot att sälja djurtestat smink och hygienprodukter skulle träda i kraft 2013, nu riskerar det att skjutas upp (igen) !!

Ett uppskjutande av förbudet ger väldigt fel signaler och gör att arbetet med att ta fram andra testmetoder också skjuts på framtiden...

Hjälp till att stoppa att förbudet skjuts upp! Gå in på www.forskautandjurforsok.se och skicka vädjande brevet för att protestera mot att förbudet skjuts upp!

Snälla vänner där ute gör de stackars försöksdjuren en tjänst!!

Själv är jag ju som jag tidigare nämt emot djurtester, speciellt då när det gäller smink och hygienprodukter. Tycker det känns helt sjukt onödigt. Jag har hyperkänslig hud och jag köper numera endast icke-djurtestade produkter och de fungerar ypperligt, de känns faktiskt mildare och mer naturliga (kanske självklart,hehe) än de "mainstream"produkter som oftare är djurtestade som jag använt tidigare!

Pluggdag

Har återigen försökt att få tag på intervjupersoner, tyvärr utan större lycka, nu väntar jag på att en enhetschef ska ringa upp, hoppas det ger något. Men så länge ska jag ta tag i annat plugg och sätta mig i soffan och LÄSA kurslitteratur inför seminariumet! Känner mig trött och seg idag, tog jätte lång sovmorron och pga det så har jag fått spänningshuvudvärk, får ofta det när jag sover länge då jag blir så stel i ryggen...humm, inte kul, men ska nog försöka göra lite avslappningsövnignar och kanske ta ett bad senare, brukar hjälpa lite allafall! Fan, tänk om man hade någon som kunde massera en, skulle ju vara guldvärt!

Borde kolla in big brother i kväll, jag gillade det supermycket när det gick för en härrans massa år sen! Sen så har jag även ett nytt avsnitt av stylisterna att kolla in ikväll:)

Jag längtar redan till helgen då jag ska få besök av en fin vän, ser så fram emot att få umgås, mysa och prata en massa!!! :)

Myrorna-fynden



Här kommer fynden jag gjorde på myrorna i Norrköping, bättre sent än aldrig, hehe:)
Fin liten färgglad matta för 25 kr, precis vad jag har letat efter till köket!!
Rosa fat, som jag itne vet riktigt än vad jag ska ha till, men tyckte det va så sött så det fick följa med hem ändå:)
Sen den här ljusstaken, konstigt då jag dagen innan såg en sådan i en blogg och tyckte den va så fin och sen kommer jag till myrorna dagen efter och ser en precis likadan!! Kul:)

Ögonlocken faller ihop....

Åhh är såå otroligt trött just nu. Ska sova snart, måste bara fixa ett par grejer till innan dess!
Imorgon ska jag plugga, försöka va ute i lite god tid med seminarieuppgiften!

Asså jag håller på med typ tusen olika saker och planer just nu!! Kommer fasen bli spännande att se vad det blir av allt!

Marimekko

Jag blev kär och kunde inte stå emot!!! Har beställt ett par converse med marimekko tyg. Sååååå sjukt snygga, och jag älskar converse! Så check på fix av nya vårskor med andra ord! :)

Såå nu gäller det att jobba några extra timmar nästa månad så man har råd att betala för dem me, hehe. Aja, det ska nog fixa sig, är ju bara att kämpa lite extra, men måste säga att i detta fall var det VÄRT det!


Har jobbat idag, varit uppe sen kvart i fem, är sjukt trött just nu. Har ägnat kvällen åt att laga matlåda och förbereda för imorrn, nu är jag hypersupertrött och ska ta en snabb dusch och sen rasta vovvarna, sen ska jag lägga mig tidigt så jag inte är helt död imorrn när jag ska jobba delat tur (både dag och kväll)!

Godnatt finisar och ha en skön och najsig lördag kväll:)

Less

Varför kommer dessa dagar då man bara känner sig så jäkla less och ineffektiv. Får inget gjort, bara längtar bort...


Nepp, måste försöka läsa skolbok i kväll och gå med hundarna. Sen ska jag sova tidigt för jag börjar jobba vid 7 imorrn!


Kvinna i grönt



Bitterfittan är utläst och nu har jag påbörjat denna isländska deckare, den verkar vara riktigt bra! Inköptes på myrorna för några veckor sen för 5 kr!

Bakis.

Shit, snacka om bakis-dag. Inte mycket vettigt som har blivit gjort! Men får ta nya tag imorgon, då blir det föreläsning i nkpg igen, sen MÅSTE jag läsa kurslitteraturen på eftermiddagen asså...hmm.

Men hade iallafall en supertrevlig kväll igår! :) Party, party. Haha redbull-vodka är fan farligt, hehe.

Krokus



Av mina vårlökar blev det fina krokusar! :)

Idag har jag då varit på möte ang. fältarbetet, sen åt vi lunch nere i stan! Gott. Sen kom jag hem kollade internet och sen dammsög. Nu har jag precis varit ute med vovvarna och promenarat och busat i hundgården!

Nu duscha och fixa mig, om en timme ska jag lämna hundarna och sen dra iväg på party!

Sustainable Style



Mina två toppar i ekologisk bomull fr. HM sustainble style som jag nämnt tidigare. Magtoppar ska ju bli stort. Jag tror dessa bli riktigt fina till shorts med högmidja och bälte!

Choklad-Nyhet



Supergod. Behöver liksom inte säga mer.

Promenad

Som den hundägare jag är måste jag nu dra iväg på en långpromenad fast jag inte har lust, måste man så måste man liksom. Idag har jag varit i på campus i Linköping på gruppmöte och diskuterat om vår fältstudie. Imorgon ska vi på möte  ang. detta. Denna veckan är så mycket inbokat med plugg, sen väntar en jobbhelg. Bra med pengar dock!

Nee, vi hörs senare! Då ska jag försöka mig på ett roligare inlägg, hehe.

Testund



Kvällsmys med te och eko-rån:)

Hmmm klockan är för mycket, jag är trött men har plugg ångest, men ska göra kväll nu. Ingen idé att försöka göra något nu ändå!

Ska upp vid halv sju imorrn eller nåt, ska till skolan i nkpg på föreläsning. Fyyy för kommande vecka, massa att göra! Men lite kul grejer med:) Fint det så man kan stå ut med resten.

Håller även på och funderar på sommaren, där kan vi snacka om ordentlig BESLUTSÅNGEST. Usch, men men det är väl bara att bestämma sig och köra på sen, saker brukar ju ordna sig....

Solig Söndag

Söndag och sol, härligt! Har varit och hämtat hundarna och sen gick vi hem från stationen för att få en liten promenad!

Nu sussar vovvarna och jag ska ta och försöka plugga en del medans det är ljust och man fortfarande har en del energi!

Sen blir det nog en till tur med hundarna och sen och lite middag framåt kvällen. Mer blir det nog inte idag!


Brunch

Har precis ätit brunch med ägg, ostfrallor, kaffe och juice:) Mums!
Nu ska jag försöka plugga nån timme och sen göra mig redo för ett jobbpass. Efter jobbet ska jag dra till ett par kompisar och umgås lite:)


Klätterapan



Haha, mattes lilla klätterapa, nya grejen för chillan är att gå runt på soffkanten och spana i fönstret. Freja föredrar att soooova i soffan, hihi. Sötnosar.

Jag har varit i Tranås och firat pappa. Vovvarna fick stanna i t-ås då jag ska jobba lite imorron. Ska hämta hem dem på söndag förmiddag igen!

Drömmar



Verkar som att man får nöja sig med vår inomhus i form av färger och blommor och fortsätta drömma om den utomhus ett tag till!

Snowstorm

Asså, fy fan rent ut sagt. Så jävla mycket snö. Sååå jäkla blöt jag va i morse när jag äntligen nodde fram till busshållplatsen vid campus. Såg även ut som en panda med mascara i hela fejjan! Pinsamt, hur lyckas alla andra hålla sminket fint i skitväder, jag vill veta hemligheten!


Blev en lååång tur inne på Myrorna i norrköping, med vissa fynd jag ska visa när jag orkat fota dem! Sen köpte jag även en vattenfast mascara på body shop, kände att det nog är nödvändigt med tanke på dagens missöde.

Sen blev det matlåda i ensamhet på campus nkpg, sen seminarium där det diskuterades förändringar i välfärdsarbete.

Nu: ätit middag, ska plugga (!) och kolla igenom mitt cv. Imorgon ska jag nämligen på cv granskning, sen fira pappa på kvällen för han fyller år idag! Grattis till honom:)


Not fun

Ingen kul dag idag. Har fasen suttit och pluggat i stort sett hela tiden, förutom mat och hundrastningspauser då såklart. Neee gillar inte flummiga anvisningar när det gäller plugg, kan tänka ihjäl mig då och blir alltid på dåligt humör av osäkerhet. SKIT.

Menmen nu tänker jag inte göra mer åt detta, ska upp tidigt imorrn så det är bäst att göra kväll, ska diska och duscha och sen förbereda lite för imorron. Ska upp till Nkpg, innan seminariumet ska jag hinna med en sväng på stan och framförallt myrorna där! Ser jag fram emot!

Vårlökar


Vårlökar.

Noll

I mitt huvud finns just nu NOLL tankar om "välfärdsarbete i relation till relevanta teoretiska perspketiv" Hallå?? Ähh shit, konstigt med seminarium innan vi knappt ens haft någon föreläsning eller nåt. Nu har man ju liksom inte hunnit börja tänka. Neee får lite panik när jag tänker på att imorgon måste jag trots detta skriva 1-2 a4 om detta, hmmm...får väl försöka tvinga fram något.

Nu ska jag rasta vovvarna och sen läsa bloggar och dricka te!

Knoppar



Ohh  vad glad jag blir!! :) Det har börjat komma nya knoppar på mina orkidéer!!

Sillen



Älskar.

HM@EKo

Måste tipsa om HM som under våren släpper två eko-kollektioner för en hållbar framtid. Dels sustainable style som finns ute nu med massor av fina plagg. Har klickat hem två magkorta toppar i ekologisk bomull som jag ska visa när de kommer! Finns även flera fina kjolar och klänningar i den kollektionen som jag är sugen på, får se om plånboken tillåter det längre fram!

Senare i vår kommer det då komma ännu en eko-kollektion med romatiskt tema, ser ut att finnas några riktiga gludklimpar där med! Mer om den senare!

Vill man köpa sustainable style finns alltså den kollektionen ute nu både på webben och i butik!

Long time

Idag har jag pratat i telefonen för sista gången på nästan 4 månader med min fina vän som ska iväg på äventyr i Indonesien! Kommer sakna henne massor, men är så glad för hennes skull och hoppas hon får en awesome time!
Tur att det finns internet så man kan höras lite allafall:)

Kom då upp ganska tidigt idag och har redan hunnit börja med plugget och gå med hundarna så det känns ju bra. Tror det blir en lugn hemmadag idag med plugg, har inte ork eller lust att dra iväg på något annat!

Beroende

Okej, har hittat serien stylisterna på kanal5 play, känner att jag kommer att bli beroende av att titta på den, även om den verkar lite töntig. Typiskt sånt jag bara måste titta på!

Har haft en lång dag på jobbet, sen typ inte gjort mycket alls vettigt. Imorgon ska jag försöka plugga, ragga intervjupersoner och läsa litteratur.

Neee nu måste jag fortsätta kolla på den där serien, haha!

Regndroppar

Riktigt regnväder idag, men det är ganska mysigt att sitta inne och titta på det, skönt med om den sista snön kan försvinna!

Idag har det inte blivit mycket gjort, ätit lite och gått med hundarna. Nu har jag fräschat till mig lite för snart ska jag gå iväg och lämna vovvarna hos hundvakten och sen ta bussen till jobbet. Slutar vid nio då ska jag hem och äta middag, blir lite sent, men har ingen matlust nu! Sen imorron är det jobb 7-16 som gäller, efter det ska jag hämta vovvarna och sen hem och vila lite inför nästa vecka som kommer bestå av massa plugg och kanske jobb, får se om jag blir bokad något.

Men ha en fin lördag så hörs vi imorrn!

Trevlig kväll

Myser, det röda vinet gör nog sitt!!  Haha, sitter och lyssnar på fina låtar och drömmer mig bort...lite full ja, så är det nog,hihi. Men det är ju kul att va det ibland!!

Duva

Okej, äckligt men något djur har beslutat sig för att döda en duva under min balkong, dit jag inte kommer åt då någon idoit har byggt trästaket för som inte går att öppna, men hålen är ändå stora nog för att små djur ska komma in liksom....på något sätt måste jag få bort den döda lilla kraken  utan huvud och sen alla tusen fjädrar som nu blåser omkring i hela min trädgård....kan ju inte direkt släppa ut hundarna där ute nu, då de tyvärr är små nog att komma in under balkongen! PROBLEM! Åhhh pallar inte såna här jobbiga men ändå töntiga problem.

Igår va jag allafall duktig gjorde allt på att göra listan plus en hel del till! Älskar effektiva dagar. Nu ska jag snart börja med tvätten, ägna mig åt fågel-besväret och plugga.

Ikväll kommer lite trevliga gäster hit och vi ska dricka rödvin, äta kex, ost och snacks och prata massa! Skönt me lite skoj innan man påbörjar en jobbhelg...igen.

Halva rea priset på Åhléns



Glasljusstakarna hittade jag för halva rea-priset på Åhléns. Belv typ 50-60 kr för alla tre! Nu fattas det bara att köpa hem massa ljus i pastellfärger så blir det vår känsla, byta duken till nåt lite gladare med kanske!

Vind

Blåser som tusan ute idag, viner i mina fönster. Hmm känns liksom mer som höst eller nåt, men solen skiner och det får det att kännas som vår:) Man börjar ju liksom hoppas nu att våren faktiskt inte ska vänta till april/maj med att komma som förra året, kanske kan det va dags lite tidigare i år??! Hoppas, hoppas. Vår och höst är mina favvo-årstider. Våren ger liksom energi och hopp om framtiden på nåt sätt, plus att allt är ljust och vackert. Man behöver inte så mycket kläder, men svettas inte heller! Hösten är mysperiod, tyvärr ofta en alldeles för stressig sådan, men färgerna på hösten är ju också grymt fina, och i typ september, oktober innan snön, så är det ju ofta väldigt skönt att vara ute!

Jahopp, dagens uppgifter:
Fortsätta städa.
Läsa seminarie texter.
Åka till uni en sväng och skriva ut papper och hämta en reserverad bok.
Färga håret.
Kolla igenom litteraturen jag hämtade hem igår.

Glas/metall



Mera loppis fynd. Den lilla skålen kostade 15 kr och faten 10 resp 15 kr styck! Faten ska jag ha som ljusfat eller till att göra små stilleben, skålen har jag ställt in i vitrinskåpet balnd andra glasfynd, blir så fint när man tänder lamporna där inne på kvällen:)

Sunny Day

Åhhh soligt och fint idag:) Underbart väder, men lite kallt igen. Va isigt ute när jag va ute med vovvarna i morse. Blev inte så lång sovmorgon idag, Chillan tyckte tydligen inte det va en bra idé, hehe.

Håller på och fixar och planerar lite inför sommarjobb, funderar på att jobba endast  kväll i sommar, kunde va skönt att slippa tidiga mornar och troligtvis även lättare med hundvakt då! Får se hur det blir!

Nu ska jag snart göra lite ärenden, måste bara fräscha till mig lite först. Sen blir det nog några timmars plugg och sen försöak hinna dammsuga. Tror jag ska ta hårfärgningen i kväll eller imorgon!

Förändringsprocesser

Dagen har spenderats med en ganska värdelös föreläsning i Norrköping, sen mat, hundpromenader och lite vila. Som vanligt med andra ord! Nu sitter jag och dricker lite kaffe, ska kolla mina favvo-bloggar och sen äta lite kvällsmat!
Hörs imorrn:)

Förkläde



Köpte även detta fina förkläde i lördags på Fyndplatsen! Långt och bra!

Änglamark



Billiga miljömärkta läppcerat från änglamark! Tycker Änglamark är ett jättebra märke med stort sortiment:)

RSS 2.0