Bebisen:)



Här är ett foto på den lilla bebis jag förhoppningsvis ska hämta hem om 5 veckor! Längtar så efter att känna hennes lilla varma kropp igen:) Mys, mys... känns så overkligt fortfarande och samtidigt självklart, tror vi hör ihop denna lilla o jag, precis som freja o jag gör! Snart är vi tre tjejer i mitt lilla hushåll!

Nu sitter jag och dricker kaffe o äter chokladboll! Håller på i tvättstugan och ska sen åka bort till Anette o Addi o lämna lite grejer inför morgon dagen:) Ser fram emot party!
Mamma va här o hämtade freja förut, hon, Same o Sames kompis hade varit på busfabriken, haha inte mitt favvoställe, ljudnivån därinne är sjukt HÖG! Så nu får frejan sova hos mormor i helgen, jag hämtar henne på söndag, det blir lugnare så för alla, freja mår inte bra på fest! Hon blir så orolig, vilket jag förstår! Hehe kan ju bli lite vilt ibland.
Ne plikten kallar, shit va mycket jag har att göra i kväll o imorron, sy klänning, städa, tvätta, pynta lägenheten, fixa outfiten, shit blir hårt detta.
// Johanna

Idag är det Frejas födelsedag!:)


Freja framför sin present:)

Idag är det skruttens födelsedag! Hon blir nio år idag, minns såväl när jag såg henne för första gången än idag, det va verkligen kärlek vid första ögonkastet<3 Första gången jag höll henne i mina armar va vi båda helt stela, jag va livrädd för att tappa henne! Men efter ett par dagar va vi bästisar och har varit det ända sen dess! Min lilla prinsessa:)
Hon ser verkligen förväntansfull ut på presenten, hihi, ox-märgben fick hon, la på en liten rosett så det skulle bli kalas känsla hehe...
Idag är det plugg till geriatrik provet som hägrar, massa massa att lära in!! Så därför behöver man en god frukost me kaffe o smörgåsar me sojaost o banan!!! Gottis.
I morgon bär det av för att kolla på nästa lilla underverk i mitt liv ( förhoppningsvis), ska bli sååå spännande.


Underbart....

Idag är jag glad, har en varm härlig känsla i kroppen...på onsdag åker jag o kollar på en liten hundvalp, blandning mellan Jack russel och border terrier, så perfekt, Fisan är ju borderterrier och hon är ju det finaste som finns och jag har alltid gillat Jackrussel så jag tror verkligen att det kommer att bli superbra me denna blandning, bara hoppas att det flyter på o att allt känns bra på onsdag i såfall tingar jag en liten parvel, så kan jag hämta den 5 december! Min andra lilla julhund, freja kom ju också vid jul 22 december 2000 hämtade vi henne, min lilla älskling, får bara hoppas att de två bebisarna kommer fungera bra tillsammans, med rätt inställning ska det nog fungera:)
För övrigt är de mest plugg o jobb som gäller, trist.
Men på Lördag blir det en stor Halloween fest som jag o två kompisar ska ha!! Roligt värre:) Kommer bli sååå gött, bäst att passa på o festa loss, sen när man blir me valp så måste man ju ta det lugnt en bra tag framöver, kan inte lämna bort lillen när han är miniliten skruttis!
Har suttit o kollat på vad som måste inköpas nu, massor massor, men det är ju bara kul:)
Nee nu ropar duschen o disken på mig!!!
Sen blir det sängen!

Måndag kväll...

Jahopp då har man som vanligt suttit igenom en timmes chatt på existensiella psykologin, som inte gav något. Konstigt det där, jag tycker det blir så jäkla struligt, hinner inte skriva nåt typ, man hinner ju inte ens tänka förräns tio andra babblat ur sig nåt flum, aja, bara man fixar den hemska hemskrivningen ska det väl ordna sig, men det känns inte ljust just nu. Kommer liksom ingen vart me nåt.
Idag har jag suttit me sista inlämningsuppgiften innan provet i omvårdnads kursen, gick oxå långsamt, fast det inte va så svårt egentligen, hade ingen koncentration, va distraherad av nån lustig svullen känsla i halsen...hmm undrar va det kan va, fick det för några dar sen me, sen går det liksom över efter några timmar, mycket mysko känsla måste jag säga, läskigt.

Har precis ätit lite veganska pannkakor me soyghurt till, smaksatte den me lite vanljsocker o kardemumma, blev ganska gott. Hade tvättstugan me  morse, roliga händelserika liv asså, hehe, nee blir vad man gör det till ju:)
Är inte alls trött i kväll, tror jag ska ta o ringa mor min om en stund o snacka bort lite tid, sen ska jag förbereda för imorron, ska ju på studievägledning, har redan skrivit upp lite frågor o så, men ska väl planera vad jag ska ha på mig o så me, är såå trött på mornarna att jag måste fixa allt sånt kvällen innan!

Körde igång nån slags rensing av mjukiskläder för en stund sen, är väl bäst o göra färdigt de me, kläder i hela sängen, sen har jag ju tvätt kvar att lägga, o borde skriva in det jag skrev förhand till uppgiften i datorn me, joo jag har nog att göra denna kväll oxå, konstigt me mig men jag gör nog dubbelt så mycket på kvällen än vad jag får gjort på hela dagen!

Nytrimmad gullunge:)

Freja är nytrimmad och söter:)

Kroatien bilder.

Här är jag på en färja i Kroatien när vi va så till Sibernick.Anette och Addi framför jättefint vattenfall, de va i en känd national park, tror den hette Krka.

Ett par bilder fr. Kroatien.

Hej igen lilla bloggen

Hmm ja bloggen har legat nere ganska länge nu, har varit väldigt fullt upp måste jag säga. Sommaren gick ju åt till att jobba,jobba ocj jobba. Det hela fick ju trots allt en trevlig avslutning med Kroatien resan. Var såå sjukt fint där nere, vi slappade, festade och turistade. Helt underbar vecka helt enkelt, kul att åka till ett ställe som det inta var så många andra svenskar på. Vi träffade totalt två par som talade svenska par under hela veckan, o då va det så speciellt att vi va tvugna att hälsa bara för att vi pratade svenska, lite kul. Så toppen smester blev det.

Sen drog hösten i gång, tror inte jag riktigt fattade ´hur mycket jag hade o plugga förrns en bit in på terminen tyvärr, så detta gör att jag nu har väldigt fullt upp, prov eller inlämning varje vecka. Plus metodövningar. Men praktiken lyckades jag allafall validera bort så det känns skönt, vet inte hur jag skulle ha hunnit annars.
Min lilla darling mår bra, fick gå till hundfrissan i måndags så hon är såå fin just nu, helt slät och mjuk. Man känner hennes kroppsvärme mycket mer nu så när man är kall om händerna eller fötterna är det perfekt att gosa in dem hos henne, hihi.

I kväll har jag suttit o skrivit lite på en essä i existensiell psykologi, den Uni kurs jag läser denna termin. I morgon blir det omvårdnadsplugg o tvättstuga, på tisdag ska jag dra till studievägledaren o ställa massa frågor om framtiden möjliga påbyggnadsutbildnings möjligheter, och självklart jobbmöjligheter! Spännande, inte för att det brukar ha så mycket att säga men ändå:)

Men nu ska jag kolla lite på Wallander på fyran, ta mig nån liten macka me sojaost eller tartex och sen ska jag in i duschen, stor rengöring me lite peeling och inpacking tror jag!


RSS 2.0