Sol...eller inte

Konstigt väder idag, är ledig och ännu en givande ledig dag pågår, hehe. Gör typ inte ett skit vet inte har liksom ingen lust, vill bara att denna jobb period ska ta slut, tyvärr börjar ju skolan dagen efter att jag slutata jobba :(
Bara stress där med andra ord, fy. aja tror allt kommer kännas bättre igen när man har flyttat och kommit in i nya rutiner!

Update

Senaste dagarna har jag firat mig själv, blev litet kalas med mamma, bröder och R i torsdags, sen i lördags va jag och R. ute och åt god mongolisk buffé :)

Förövrigt har jag mestadels jobbat eller slappat. I lördags hanns det även med en liten tur ut till Bergs slussar då vädret var ganska vettigt! Blev dock inget bad för mig tyckte inte det va varmt nog för det!!

Nu sitter jag ensam här hemma och har jobbångest, påbörjar i kväll en 4 veckors period då jag kommer att jobba väldigt mycket nätter, kommer va helt slut sen efteråt! Med början på fredag jobbar jag sedan 9 av 10 nätter den kommande 1,5 veckan, pust. Men man blir ju glad när lönen kommer och den lär ju behövas när man ska flytta och allt!

Imorgon blir det lite mer firning i efterskott, ska fika med pappa och farmor innan jag ska dra till jobbet igen.

Nepp ska nog ta och dammsuga eller nåt, måste göra av med ångesten på något nyttigt!

Slut på ledigheten

Nu är det slut på min veckolånga ledighet, dax att gå tillbaks till jobbet i kväll...längtar till hösten. Inte för att jag inte trivs med jobbet utan för att jag är trött på att pendla, jag längtar efter lite smidighet igen, tyckte nog att livet ordnat sig ganska smidigt i våras ändå med hundar och andra praktiska saker, men nu känns det lite kaosaktigt, bara fara fram och tillbaka med pendeltåget typ. Längtar efter att jobba mer i närheten av hemmet igen, är ju sååå himla skönt :)

Sitter hemma hos R. nu ska ta bussen till lkpg vid tjugo i två, sen i kväll tåget till Tranås för att jobba! Måste bara förnya mitt pendelkort igen med innan jag åker...Har försökt att sova till halv elva idag eftersom jag ska vara vaken hela natten.

I morgon fyller jag år, 24 år. Ohhh man börjar nästan känna sig lite gammal! Ska fira mig med mamma, bröder och R. i morgon kväll hemma hos mamma. Lite trevligt sådär, sen ska jag dra till jobbet igen på kvällen.
Efter jobbet på fredag morgon drar jag dock hem till lkpg igen! Soooova halva dan, sen städa och vänta på herren i huset  som kommer på kvällen :) Blir nog lugnt och mys bara då, sen så på lördag ska vi gå ut och äta lite för att fira min födelsedag lite själva, blir mysigt, längtar dit.

I går va vi iväg en sväng i R.s stuga på  kvällen, det va trevligt! Åkte med i båten när de andra åkte vattenskidor, jag vågar inte prova, är en fegis, såå rädd för att slå mig typ. Tycker sånt är lite läskigt, haha.

Nepp ska väl försöka fortsätta att fördriva tiden tills att bussen går med lite surfande!

På väg

Nu sitter jag på tåget till stockholm! Ska bli sååå kul att få festa och umgås :)

<3


Onsdag

I natt ska jag jobba natt, borde försöka sova lite mer innan dess...sitter nu och kollar på nyhetsmorgon, se lite nyheter för en gångs skull :)
Har precis varit inne och beställt ett antiskall halsband, egentligen har jag inte råd just nu, MEN jag måste få etts lut på chillas skällande det här går inte längre, alternativen är liksom att antingen få henne att sluta skälla eller flytta ut till en koja i skogen...fy vad trött jag är på detta, hoppas verkligen att det här fungerar nu för jag håller på att bli galen!!!!





Buss

Såhär söt är chillan när vi åker buss :)
Om ett par timmar är det dax för mig och vovvarna och kliva på bussen till Skänninge, där vi ska spendera tiden tills imorrn kväll :)

Sommar,sommar, sommar

1-3 Utflykt till smultronstället i söderköping. 4-7 Midsommar helgen. 8. Jag, hehe. 9. Utsikt i R. stuga. 10. Fin hemma från jobbet och äter lunch jag har lagat ;)
Lite bilder från min sommar hittils, har massa fler men de kommer en annan dag :)

Jobbnatt

I kväll går jag på ett nattpass klockan 21, verkar inte som att det kommer att hända sådär speciellt mycket roligt den här dagen fram tills dess...
Har bara segat och ätit frukost än så länge idag med, rastat hundarna. De ska få gå i väg nu vid fyra för att träffa sin gamla hundvakts kompis, hon ville låna dem ett par timmar bara för att umgås lite :) Gulligt av henne tycker jag!
Måste väl försöka hinna med och äta lite middag med innan det är dax att fara iväg, men just nu är jag totalt oinspirerad på den fronten, ska göra lite grova äggmackor att ha med mig till natten, läste nån artikel om att det är bra att äta sånt när man jobbar och "måste" få isig ngt nattetid, annars är det ju inte bra för ämnesomsättningen egentligen att äta på natten men när man jobbar vaken-natt så måste man ju få i sig ngt!!
Hoppas ni får en fin helg alla :)

Morgonsol

Sitter i morgonsolen på balkongen hemma hos R. är så underbart skönt, redan varmt :) hoppas på att man ska få möjlighet att bygga på solbrännan lite här under förmiddagen!

Förra veckan var det slut på ledigheten för mig denna sommar, nattjobbet började, nu under juli är det äldreboende i Tranås som gäller, sen under augusti blir det nattjobb inom hemtjänsten i nkpg. Lite spännande med olika jobb. Jobbade natten till igår, så det blev mest sova under gårdagen, sen middag och långpromenad med tanten (Freja, hehe) på kvällen. Chillan fick förlja med R. och springa istället.

Idag ska jag bara vara här och slappa, sen i kväll åker vi hem till mig och ska bo där under helgen, jag ska jobba fredag och lördag natt. Nästa vecka jobbar jag bara en natt så nästa helg ska man iväg på lite roligheter i sthlm! :) Ska bli trevligt att spendera helgen med några härlliga tjejer!!

Funderar mycket på hur jag ska inreda den nya lgh till hösten, vill helst inte köpa för mycket nytt, känns onödigt när man har så mycket! Men lite nya textilier får det nog bli, de färgerna jag har mycket av nu fungerar inte rakt av pga av tapeterna, så jag måste fixa lite nya kombinationer :)

Nepp nu ska jag brygga lite nytt kaffe och sen surfa runt på lite bloggar en stund, hörs snart igen!

RSS 2.0