3 timmar

Trots bara 3 timmars sömn känner jag mig rätt så pigg, håller på och betar av min att-göra-lista! Fixar grejer inför flytten och sånt där, ska tvätta i kväll och sen packa och städa tror jag. Men föst måste jag ta och rasta mina små hundar en sväng :)
Har endast tre jobbpass kvar på schemat den här sommaren, känns skönt, men vill ju ändå fortsätta jobba under hösten, men då blir det ju inte på samma sätt.
Har beställt skolböcker jag måste åka och hämta ut, på måndag är introduktionen till första kursen så nu sätter det snart i gång igen, längtar mest bara efter att få flytten gjord, även om det är roligt att flytta så är det ju alltid jobbigt och tar MASSA tid liksom, men efter att flyttlasset är gjort återstår ju mest det roliga, att få inreda den nya lgh!
Har suttit nu och surfat lite efter et fint duschdraperi, gud vad svårt det skulle va då, hittade det perfekta på ikea, men då säljs ju såklart inte det i lkpg!!! Frusterande!
Jaja, nu ska jag fortsätta med mina görmål...

Sommarbilder

Här kommer lite mer bilder från min sommar :)

Fortfarande trötter

Men kom i allafall upp i realtivt vettig tid idag :) Sitter nu och dricker lite kaffe, ska snart åka iväg till systemet och handla lite till kvällen, sen blir det storstädning i eftermiddag!
Vovvarna ligger och äter på sina jätte tuggben, haha. Så himla bra att köpa stora då har de att göra i flera dagar :)
Va inne och beställde kurslitteratur till höstens första kurs i natt, även om jag inte är alls sugen på att plugga ett år till är det kanske lika bra att bara göra det nu, och se till att man får den här examen färdig trots allt och sen söka jobb, har ju liksom igen ork till att börja med stora jobbsökandet just nu ändå och om jag inte fixar den här mastern nu kommer den nog aldrig li gjord....så det är bara att försöka att mentalt förbereda sig nu inför det SISTA riktiga pluggåret. Är ju möjligt att man kommer läsa lite mer små kurser i framtiden men då blir det ju vida sidan av ett jobb inte som huvudsaklig sysselsättning, känns både bra, skönt, kosntigt och lite nostalgiskt att jag nu snart ska påbörja mitt sista år som heltidsstudent!
I kväll blir det utgång då:) Hmmm vet inte vad jag ska ta på mig bara, som vanligt haha. Men det brukar ju ordna sig, ska nog ha kjol tror jag, men vet inte vad jag ska ha till, måste kolla på det!

Nosar

Mina gullegrisar! Sött att de typ nästan precis lika stora nu för tiden :)

9 av 10

Senaste tio nätterna har jag jobbat nio, i natt ät jag ledig, men dygnsrytmen är ju ngt rubbad, sov först till halv fyra sen hämtade jag hundarna. Kom hem vid sju och pratade i telefonen typ drygt två timmar, sen somnade jag halvliggandes i sängen med hörlurarna fortfarande i öronen, haha. Son till 01.40. Sååå hmmm nu är jag ju pigg tyvärr, vet inte vad jag ska hitta på...har diskat och rastat de stackars hundarna lite.
I morgon har jag massa ärenden som ska göras dagtid, plus att jag måste städa, så det vore ju bra om man kunde komma upp i relativ tid i morgon bitti, helst typ nio eller nåt. Men jag får väl se...
I morgon kväll ska jag ut och festa lite med en kompis, blir nog ganska lugnt dock. R. är supersnäll och vaktar hundarna åt mig på natten :) <3
Längtar tills om två veckor när sommarjobbet är över, sen längtar jag ännu mer efter att det ska bli september så att vi får flytta till våran ny (gemensamma) lgh!! :) Ska bli så kul ju :)
Usch när jag vaknade nu vid tjugo i två så hade jag hemska mardrömmar, sjukt läskigt. Hatar matdrömmar, var ett tag sen senast jag hade en...
Har sju schemalagda nätter kvar att jobba den här månaden, trivs dock bra med nattjobb ( om det inte handlar om typ 6 nätter i rad, hehe) så hoppas på att kunna fortsätta med det under hösten :)
nee om man ska ta och läsa sin bok kanske, håller på med Keplers Paganinikontraktet.

1 av 6

Första natten på min 6 natts vecka är avklarad, trött är jag men det här kommer nog går bra, bara jag får sova hemma är det lugnt, här har jag inga problem att kunna sova dagtid :)
Kröp ner vid halv tio i morse med öronproppar och ögonskydd eller vad det heter hehe. Sov till tio i fyra, blir ju inte mycket dag kvar, men det får bli som det blir!

RSS 2.0