Fredag!

Andra lediga dagen i rad, känns fantastiskt! R. skulle till skolan idag så jag gick upp samtidigt som honom vid åtta, skönt att komma upp i tid:) har druckit lite kaffe och varit ute med hundarna, nu ska jag ta lite frukost och sen göra mig iordning! Ska nämligen ner på stan en sväng för lunch och lite loppis shopping:)

Igår va en lugn dag va även då en sväng på stan R. shoppade skor i grejer och sen köpte vi presenter presenter till min bror som vi sen på kvällen åkte och firade! Fick god smörgåstårta;)

Vovvarna ligger i soffan och tar igen sig efter morgonrundan;)


Kyligt

Senaste dagarna har man märkt att det kommer in allt kuligare luft, hösten är verkligen på väg! Mörkare blir det verkligen oxå, fyy. Men samtidigt lite mysigt med höst ju, men det känns ju som att det aldrig blev nån sommar så det är väl därför det inte känns lika mysigt som vanligt!
 
Första september börjar en ny anställning för mig, dock på samma jobb. Ska tillbaka till ett mer vanligt schema med mest dagar och bara en kväll i veckan typ. Känns bra! Får även lite högre procentgrad vilket ju ger lite mer i kassan med! Jobbar i morgon kväll med sen är jag ledig i fyra dagar!! Så jäkla härligt det ska bli, ska till Tranås och fira storebror på torsdag, sen några timmar på erikshjälpen på lördag, i övrigt har jag inget planerat än så finns tid till fler roliga grejer, men säkert lite måsten med som städning, hehe. I kväll håller vi på i tvättstugan, alltid lite körigt, men men det får ju bara gå. Jag jobbade dag i dag o slutade vid två så hann med lite ärenden med, skönt.
 
I helgen som va var jag oxå ledig och jag och R. va i Sthlm. Bodde på ett litet vandrarhem i gamla stan och ägnade oss åt shopping och allmänt mys, lördagen hade vi tur med vädret och kunde sitta ute på kvällen och dricka lite :) Söndagen kom konstanta jätte regnskurar, men va mest inne i affärer då så det va ju okej! Köpte lite allt möjligt i kläd o accessoar väg, kul :)
 
Nu ska vi snart ta och äta lite fruktsallad sen blir det sova, har typ bara sovit fem timmar per natt eller så senaste fyra nätterna så känner mig rejält trött!

Fat och krukor

Ledig dag idag, har storstädat och målat naglarna, nu blir det lunch och sen en sväng med hundarna ut i det fina vädret ;)




Loppisfyndade fat och krukor som jag är mycket förtjust i! Dessa pryder vardagsrumsfönstret :)




Tomt

Här har det varit lite tomt ett tag nu! Vilket har betytt betydligt mer innehåll i verkliga livet, hehe. Ja, men nu hoppas jag på lite lugnare tider och lite mer bloggande igen! :)

Har varit ledig hela helgen, igår blev det kassan på Erikhjälpen och sen middag hos mamma :) Gott, hann även med att kolla lite på cruising i Tranås innan vi tog tåget hem!

Idag har jag slappat, sen fikat med Sofia och sen varit på bio med R. Nu ska det bli lite kvällsmat innan sängen! Imorgon blir det kanske ännu en fika på stan fast med Louise istället och sen jobb hela kvällen :) Ska även försöka att hämta ut mitt pass hade jag tänkt.

Veckan som kommer blir det mest jobb, jobbar 6 av 7 dagar.... Men veckan efter blir ju bättre, tre lediga dagar och en helg som ska spenderas i Sthlm med vintage/secondhand shopping och lite mys!


RSS 2.0