Gott Nytt År!!

Nyårsafton, jag är oplanerad, ska NU baka bröd till kvällen och SEN börja fundera på vad jag ska ha på mig, hur ska detta gå?? Aja, bara att greja det nu:)

Gott nytt år på er:)

Hörs imorgon efter mitt jobbpass!

Den svenska välfärden...

...är rubriken på det avsnittet jag idag ska färdigställa till uppsatsen. Puhhh är så trött på plugget just nu, men vill ju ändå göra det bra liksom, detta är ju trots allt en mycket bra och användbar kurs, men det är bara alltid jobbigt att göra själva grovjobbet ändå!

Men men, hundarna är rastade, en tvätt instoppad i tvättstugan och kaffet är nygjort, nu är det bara att köra på.


Vete



Fick den här fina vete-kudden i julklapp med fr. min kära mor. Underbar när man har ömma axlar och öm rygg och nacke! Provade den här om kvällen och det va så skönt. Är stressad över plugget nu så är stel som en fiolsträng i hela rygg-axlar-nacke partiet. Borde nog använda den lite idag me!

Systemet nästa!

Ska dra till systemet och handla lite inför nyår, med betoning på lite dock, ska ju jobba nyårsdagens morgon!

Ska även handla en del på Coop som vi ska äta på nyår, lite plock tapas grejer:) Mums!

Sen  i eftermidddag och ikväll blir det plugg med uppsatsen som gäller. Skrev en del igår, men fortfarande massa kvar!

Mys-klappar



Några varma mysiga julklappar jag fick:) Tofflorna på nedersta bilden kommer mycket väl till pass i min kalla kalla lägenhet just nu.

Nattinatt!



Godnatt önskar Chillan på snedden:)

Meet



Jag är vegetarian. Har varit vegan, och är ibland ganska sugen på att återgå till det...iallafall till största delen. Äter redan (fortfarande) mycket vegansk, men kanske ska utöka det mer igen.

Jag är emot köttindustrin, jag tycker att stor del av den är avskyvärd. Det är inget liv att födas upp och sen bara leva ett kort tag i onaturliga ofta plågsamma förhållanden sen transporteras i timmar, vara sjukt panikslagen och stressad och sen dö. Jag tycker ingen förtjänar det och speciellt inte individer som aldrig har gjort någon något ont. Varje år slaktas ca 80 miljoner djur i Sverige. Det tycker jag är fel. Djur ska inte leva i en industri, så enkelt är det. De har känslor precis som vi människor. En hund eller en katt är inte mer värd än en ko eller en gris. För mig känns det lika dumt att äta en ko som en hund, det är liksom ingen skillnad. Men som sagt skulle aldrig äta ngt utav dem.

Att vara vegetarian eller vegan är även bra för miljön och det är hälsosamt. Jag hoppas att fler och fler blir veggisar, både för miljöns skull och av etiska skäl.

Alla här på jorden är lika mycket värda tycker jag. Vi är faktiskt alla djur och vi ska inte utnyttja vårt läge och göra andra illa. Visst det är naturligt att vi djur äter varandra, och om vi bara jagade på det vi precis behövde eller endast födde upp djur i liten human skala där djuren kunde leva naturligt och ha det bra vore detta inget problem. TYVÄRR ser det inte ut så....jag har en ösnkan om att fler ska sluta blunda. Jag vet att världen är fylld av många goda människor så om alla dessa öppnade ögonen lite till och började konsumera smart så tror jag alla på jorden skulle få det väldigt mycket bättre.

Själv kommer jag aldrig äta kött, kyckling eller fisk. MEN ska man absolut göra det, tycker jag faktiskt att man kan ta lite ansvar och åtminstone köpa kravmärkt, eklogiskt, vilt eller kanske föda upp själv i liten skala? eller köpa från nån lokal eko-bonde där man kan hälsa på och se hur djuren har det. Jag uppmanar definitivt ingen att äta kött, men som sagt om man måste tycker jag faktiskt man kan vara lite snäll allafall....

PS. Jag hatar inte köttätare, hehe.


Ett rikt liv




Ingen julklapp men något nytt och fint:) Köpte denna fina boken på bokus, den är fin att titta på och innehållet verkar faktiskt vara just inspirerande!! :)Kanske bjuder jag på något ur den om ett tag!

Först ut!



Första julklappen som får äran att visa sig här:) En ny mobiltelefon, jag är mycket nöjd! Fin och bra!

Oliv naturell



Denna ögonkräm köpte jag förra veckan, är väl inte direkt ekologisk, men innehåller allafall lite ekologisk olivolja, haha. Verkar vara väldigt bra allafall:)

27 december

En mellandag. Idag har pappa varit här med mina grejer och julklappar:) har packat upp allt och fotat en del klappar som ni ska få se sen!Fick även med lite god knäck hem från mamma som jag kan snaska på:)

Sen har det även blivit en storhandling på maxi tillsammans med typ 100 000 andra, pust det va lite jobbigt! Men skönt att ha det fixat, nu har man fyllt på lite i kylskåpet och skafferiet!
Nu har jag precis varit ute på en hundpromenad i kylan, så nu är det hög tid att börja med pluggandet, ska försöka få ihop det här nu i veckan!

Jul,jul,jul



Lite bilder fr. julafton. Freja vid bordet, haha, sååå typiskt henne att passa på att hoppa upp i stolen, sötnosen.

Annandagen



Tiggisar:)

Är hemma nu, trött som stryk. Ska sova snart...blev vild fest igår, men hade riktigt roligt! Ont i fötterna idag bara efter en kall hemgång i klackisar!

Imorgon kommer pappa hit med mina grejer och julklappar. Jag tog tåget ikväll, men fick inte med mig så mycket saker då hundarna är ganska mycket att bära på, hehe.

Juldagen



Sitter med min kaffekopp hemma hos mamma i köket, de andra kollar på toy story 3 men det va jag inte sugen på!

Kom hit vid typ kl 16 igår, så det blev en väldigt kort julafton för mig i år, tror inte att jag inte riktigt kände alls att det va julafton?? Kändes bara som en vanlig dag typ. Jobbade ju hela förmiddagen så det blev liksom aldrig ngn stämning...

Men, men jag fick i allafall jätte fina julklappar som jag ska visa när jag hunnit att fota dem:) Och den vegetariska julmaten smakade fint!

Hundarna va lite stressade och förvirrade, det blir ju lite mycket även för dem, men idag verkar de mer harmoniska!

I kväll är det party med vännerna som gäller, viktig jul tradition!!! :) Ska bli najs, vi ska ut till en mysig stuga på landet och förfesta/jul-mysa, sen tar vi taxi in till Tranås-stad och ska gå ut och parta! Kommer bli kul!

Julledigt!



Yes, nu tar jag julledigt, fr. plugget allafall. Ska inte ens titta på böckerna igen förräns den 27 dec. Sååå det känns himla bra med några dagar plugg-fritt:)

Nu ska jag ta lite kvällsmat, sen blir det sängen för imorgon är det JOBB som gäller, så helt ledig är jag inte än, hehe. Det får jag vänta med till julafton kl.12!
Godnatt allihop!

Nu har de åkt...

Bebisarna har åkt och är nu tryggt framme i Tranås hos "mormor" och "morfar". hihi.
Nu ska jag ta tag i sista tvätten och städet och sen försöka få ro att plugga en hel massa i kväll, sen förbereda inför två hårda jobb dagar och packa lite till inför julaftons resa med tåget!

Blev glad idag, lönebeskedet visade 1400 merän jag trodde, hade visst glömt bort att jag jobbade 10 timmar mer än jag räknat på:) Superfint, då slipper man va fullt lika fattig som jag trodde den här månaden, känns mycket bra!

Nepp dax att dra sig neråt källaren och tvätten nu då!

Julrosetten som försvann??

Hmmm funderar på om chillan ätit upp den lilla julrosetten jag satte på henne igår? Den går inte att finnan någonstans...inte ba antar jag. Typiskt henne att äta upp en sån sak, haha. Får väl se om den kommer ut,hehe.
Nu ligger de små och sooover. Har varit ute ett tag i snöyran med dom, shit asså vill verkligen aldrig ta slut!! Fint med vit jul, men nu får det väl ändå räcka med snö, hundarna är typ helt begravda, haha. Chillan ser så jäkla rolig ut när jag släpper ut henne på trädgården, för hon syns knappt när hon försöker pulsa fram i snön. hihi. sötnosen...
På onsdag kommer pappa och hämtar hundarna inför julen, de får åka lite tidigare än mig eftersom jag ska jobba 23 o 24. Känns lite otäckt att de ska åka bil i det här vädret, men det ska väl gå bra hoppas jag, e4 brukar de ju hålla ordning på iallafall!

Sleepy

Är så himla trött, har ätit lite risgrynsgröt och ostknäcke. Ska försöka sova snart. I veckan är det verkligen hårda tag med uppsatsen som gäller, men ska ändå bli skönt att få vara hemma mesta delen och disponera tiden som JAG VILL!

Måste ta mig till systemet och handla till juldagen och sen fixa nåt litet till farmor i julklapp med denna vecka, sen packa inför julen! Städa vore ju med bra att hinna med, men får se om jag orkar det.

Rost



Skjorta fr. åhléns, leggings fr. bikbok. Minns inte exakt vilken dag jag hade detta, men det var ngn dag förra veckan!

Vänliga saker



Här är det sista ut jordklok paketet. Diskmedel fr. urtekram ekologisk och garanterat icke djurtestat! Även en deo fr. samma braiga märke. Den doftar inte så mycket men den tar bort dålig lukt, så det blir nog bra. Ska ju försöka att dra ner lite på parfymerade grejer, iallafall ibland, med tanke på min hyperkänsliga hud!
Längst ner en naturlig och vegansk tandkräm. Började använda den igår, den har en frisk mintsmak och innehåller även flour. Så det känns bra, brukar ju köra med kingfisher tandkräm, men tyckte det kunde va bra att testa nåt annat med!

The Forest

Snackade i telefonen ända till 01 inatt, men det va ju bara trevligt:) Men va trött idag, hehe. Tog en Låååång sovmorron. Sen har jag varit i skogen med vovvarna, synd att jag inte hade kameran va så himla fint med all snö:)

Sitter nu med kaffe och ska börja plugga på uppsatsen. Måste försöka mig på ngn slags inledning och sen kanske bakgrund idag! I kväll ska jag gå till ett par kompisar och umgås lite, sen imorrn blir det ännu en julklapps runda tror jag. Pust nu börjar man tröttna på det där med julklappar asså! Men men det är ju kul när man är färdig sen, får bara hoppas alla blir nöjda:)

Mera eko!



Veganskt, ekologiskt läppsyl och ekologiskt skrubbtvål som doftar underbart!!

Colour

Har färgat mitt hår ikväll, behövdes verkligen, vill ju vara fin inför helgerna. Har även hunnit med att börja lite med uppsatsen som ska skrivas de närmaste veckorna. Bara att slita och gnata på med allt. Belöningen kommer sedan! 

Nu blir det lite te och repetion inför morgondagens seminarium!
Godnatt på er:)

Fina grejer



Två av sakerna i mitt paket fr. jordklok var dessa. Biologiskt nedbrytbara soppåsar och ekologiskt handdesinfektionsmedel. Bra nu när det kommer vinterkräksjuka och skit!

Jordklok



Igår hämtade jag ett paket fr. jordklok.se. Måste säga att jag tycker de har kommit på ett väldigt bra namn:)
Fick då den lilla chokladen som julklapp! Älskar såna små företag som bryr sig om sina kunder. De har oxå otroligt mycket bra och smarta produkter i sin webshop, rekommenderas STARKT!

Scary

Läskigt med bombdådet, gärningsmannen verkar ju komma från Tranås med så det känns ju lite extra konstigt!
Missade detta totalt igår, då jag o mamma inte hade på tv:n på typ hela dagen! Fick reda på det nu idag vid tolv, så det känns ju som att man låg lite efter!

Igår gick jag och mamma ljusslingan, vinterljus här i lkpg, det va mysigt men kallt och tog en himla tid, sen sov jag kasst hela natten vaknade typ hundra gånger och trodde va morron, fast klockan va typ 02, men men. Va ett kort pass på jobbet idag, gick bra. Ska jobba igen på fredag, oxå et kort pass. Måste verkligen försöka plugga massa uppsats under veckan med och fixa sista seminariumet! Ska sätta mig nu en stund, sen gå med hundarna.

Tände 3:e ljuset idag en sanbbis, men ska väl ha lite mer adventsmys ikväll, ska dricka lite glögg som finns kvar efter att mamma och jag drack det igår:) Glögg är så himla gott! Har ju fixat de flesta julklapparna, men ska sätta mig och gå igenom allt och se om det fattas ngt med idag, så jag kan planera min vecka!

Päls



Fortsätter min lilla serie om djuren med ett inlägg om päls. Jag HATAR Päls!!! Fattar inte att vi fortfarande idag kan använda djur på ett sänt meningslöst sätt. Det finns ju så mycket andra material att värma sig med så jag tycker det känns totalt onödigt att använda djur på det sättet och jag kan inte förstå hur man kan motivera att djur ska leva i misär,plågas och dödas bara för att vi ska se snygga ut!

Canada Goose är ett märke jag verkligen tycker man ska bojkotta! de använder fortfarande bensaxar, denna metod är förbjuden i sverige, men används fortfarande i kanada. Detta är en väldigt grym metod där de prärievargar som ska fångas (och även andra djur) fastnar i dessa med ett ben, se blir skadade och panikslagna och får sedan sitta fast där till jägaren kommer!!! Fyyy fan. Finns ex. på att djuren kan bli så desperata att försöka ta sig loss att de biter av eller vrider av sig benet.... Jag blir gråtfärdig av detta och varje gång jag ser en sådan här jacka på någon ute på stan måe jag illa:( Kan bara inte förstå hur man kan vara så grym att man tycker sådant är okej. canada goose säger att de använder päls bara för att det inte finns ngt alternativ??? Men massor av andra framstående friluftsmärken som ex. helly hansen och the north face, har helt valt bort den äkta pälsen...så man kan ju verkligen fundera på vad de menar med inga alterntiv.

Väldigt många märken och butiker har idag helt tagit avstånd från äkta päls. Vilket jag tycker är underbart!:)
På djurens rätt sida kan man hitta den pälsfria listan, som listar alla dessa. De är väldigt många så man behöver ju inte känna att man har ett snålt utbud, hehe.
Fuskpäls har jag dock inget emot, jag vet att en del djurrättsaktivister anser att även fuskpäls är dåligt då det leder till att folk kan bli sugna på "päls-modet" och symboliserar att päls är fint och okej, även att det kanske inte alltid syns så tydligt att det är fuskpäls. Jag tycker dock att man kan se detta lång väg och att det istället är bra att man kan visa att man kan vara lika snygg och trendig utan att förtrycka djur!

Julklappar

Har nu varit ute på en av otaliga rundor och letat klappar. Svårt det där, men nu tror jag jag har fixat det mesta, bara ett par småsaker kvar så det känns ju bra. Nu ska jag ta och plugga ett par timmar och försöka få färdigt inför nästa veckas seminarium, så att resterande tid kan användas för att jobba med uppsatsen.

Sen måste jag väl försöka få in en hundpromenad med innan kvällen. Fick sms om att jag fått ett litet eko-paket som jag kan hämta ut. Har köpt lite nödvändigheter i form av läppsyl, diskmedel, deo och sånt. Är ju tyvärr sånt man måste ha trots knappa finanser! Men ska bli lite kul att hämta ut ändå:) Alltid spännande att testa nya produkter och när de är djur och miljösnälla känns det sååå mycket bättre!

Köld

Mycket kallare ute idag igen, men det gör väl inte så mycket. Kom precis in från en hundpromenad runt skägget. Det va skönt att ha det fixat för dagen! Har även hunnit med en sväng på stan och en fika:) I eftermiddags va det ärenden och dammsugning som gällde.
Nu ska jag sätta mig och läsa ett tag sen ska jag kolla på lyxfällan och äta risgrynsgröt! Lite juletids mys:)

Cozy christmas



Kan verkligen rekommendera detta te fr. indiska. Jul-smak. SUPER GOTT!!

Förelsäning och personalmöte

Idag har jag varit på både föreläsning och personalmöte, lång dag med andra ord. Sen har jag mest lullat runt här hemma suttit på internet och talat i telefonen. Pluggade lite bussen hem,men borde gäöra lite till.

Imorron får jag sova ända till åtta ska bli härligt:) Blir en sväng på stan imorrn och lite fika, sen ska jag hem och försöka få en del gjort. Kanske städa me, borde göra det. Mamma kommer en sväng i helgen för hon ska shoppa julklappar här, så då vill man ju ha lite nystädat!

Nepp, ska försöka laga till lite kvällsmat, gjorde två matlådor förut men va inte sugen på att äta, så det får nog bli en smörgås eller nåt istället!


Seminariumet klart

Ännu ett av otaliga seminarium avklarat. Nu är det bara ett kvar sen ska man äntligen få lite tid över till att koncentrera sig på uppsatsen istället, ska bli skönt:)

Nu ska jag dra iväg en sväng till affären för att köpa lite ost och kanske pepparkakor om jag hittar några som är eko, annars får det va!

Ibland

Ibland blir jag bara trött, trött på mig själv och på mycket annat. Min vardag känns så jävla krånglig ibland. Tänker så det knakar på hur jag ska komma på en lösning på det hela men jag lyckas inte komma på något bra.

Alternativen är följande:
1. Bo kvar i lkpg fortsätta med att ha massa hundvakt, massor av pendlingstimmar som bara försvinner bort på ingenting. Ingen nytta blir gjord dessa typ 4 timmar per gång som jag måste ta mig fram och tillbaka till bussen och me bussen till nkpg.
2.Bo kvar i lkpg och försöka lämna hundarna mer hemma, minska mina kostnader men fortfarande samma tidsåtgång plus att jag troligen skulle få två mycket ledsna och ensamma hundar på köpet. Många gågner skulle detta inte alls funka då mina dagar är på tok för långa för det......
3. Flytta till Nkpg, ha mycket mera tid då jag skulle slippa pendlingen helt. Försöka skaffa en ny hundvakt i nkpg och fortsätta lämna bort hundarna. Kostnaden skulle  bestå men jag skulle då veta att hudarna hade det okej på dagarna....
4. Flytta till nkpg och hoppas på att hundarna lär sig vara ensamma i den lgh så jag inte skulle behöva alls mycket hundvakt under studietiden. Men jag skulle ju ändå vara tvungen att ha ngn ibland. Om jag skulle välja detta alternativ och det skulle funka skulle det betyda att jag kunde vara nästan helt självständig och slippa vara såå sjukt beroende av andra människor, plus att jag skulle ha grymt mycket mer pengar över....OM det funkar vill säga.

Men flyttar jag så finns risken att hundarna inte alls trivs i den lgh och blir jätteoroliga, risken finns att jag inte hittar ngn hundvakt och då faller ju allt med det liksom. Jag flyttar även ifrån både jobb och vänner vilket inte heller känns så roligt:( Jag tycker ju det känns väldigt bra att ha dem hos hundvakter då jag inte behöver ha dåligt samvete för att de ligger hemma timme efter timme om dagarna och har det ensamt och tråkigt, de får istället sällskap och stimulans och lär sig umgås med både olika människor och barn. Men bor jag kvar och fortsätter som jag gör nu är jag så sjukt orolig för min ekonomi, för varje månad som går blir det bara värre och jag vet snart inte alls hur jag ska ha råd att få allting att gå ihop!!!!!! Jag vet verkligen inte hur eller vad jag ska göra, känns som att välja mellan pest eller kolera på ngt sätt, får panik ibland när jag inte längre kan skjuta undan alla dessa tankar och problem. Känns så jobbigt att känna att jag verkligen borde göra ngt, men inte vet VAD???

Usch va bara tvungen att skriva av mig lite jobbig skit som ligger och gnager i skallen. Är det ngn som har ett tips på hur jag ska göra så varsågoda:) (inte ha hundarna är dock inget alternativ, hellre hamnar jag hos kronofogden, typ)

!!!

Efter jobbet stack jag in en snabbis på Ica i berga centrum, hittade dessa och lbev himla glad!!:) Jag älskar ost och tartex men lite variation är ju aldrig fel!


Glöggkväll



Ikväll har jag varit iväg på mysig glöggkväll med vänner:) Blev bjuden på god saffranskaka och mandariner!
På bilden ses mitt lilla bidrag, gick till coop för att hitta ekologiskt, men både eko-pepparkakor och eko-mandlar va slut, glögg verkade inte finnas ngn. Det är ju bra att eko-grejerna är slutsålda tyder ju på att många vill ha dem, men synd att jag inte fick några, hehe.

Mys



Nu blir det mys med mjukisar och jultofflor på! Ska ta lite te och läsa lite tidning innan det blir dusch och läggdags.
I morgon är det jobb som gäller på förmiddagen, så klockan ringer vid fem, så bäst att få lite sömn innan dess!

Ohhh noooo

Hemsk spänningshuvudvärk huserar runt i min skalle, typisk när man har sin enda dag hemma på hela veckan, ledig är väl en överdrift för jag har massor att läsa, men ändå!! Blir väldigt ofat såhär, jag stressar hela veckan, sen kommer en lugnare dag och jag slappnar av lite, tar sovmorgon och då kommer den jävla huvudvärken som ett brev på posten!!! Fy, sabbar min energi och koncentration ju! Värsta är nog att värktabletter sällan biter på spänningshuvudvärk. Ska försöka göra lite avslappningsövningar och kanske ligga lite på spikmattan kan fungera:) Sen måste jag ta tag i plugget, herregud! Måste till coop me o handla. Men ska nog ordna sig, brukar det ju göra hehe:)

ZZZZzzz....

Sooova, ska jag göra nu, sovmorgon i morrn me känns så jäkla underbart:) Imorgon blir det mest plugg och tvätt som gäller, kanske en sväng till affären me, måste inhandla lite godsaker till helgens glöggkväll:)

Godnatt med er!

Miljömärkningar



Tänkte bjuda på lite olika ekolgiska tips ur den här boken, då jag tycker det ät intressant och viktigt och vill sprida det till de jag kan:)
Först ut blir miljömärkningar!

Först och främst: En miljömärkning oavsett vilken är bättre än ingen!!

"Ekologisk": Varje vara som benämns ekolgisk vare sig den har märkning eller inte har genomgått kontroll som överrens stämmer med EU:s särskilda krav på ekolgisk produktion. Vill man vara mer säker kolla efter SE Ekol med en siffra efter, då är varan garanterat godkänd.

KRAV: Är miljömärket för mat. Innebär strikta regler på att inga kemiska bekämpningsmedel, inget konstgödsel eller genmodifierade organismer (GMO) får användas. Djurhållning och transport är även inräknat i denna märkning.

Bra Miljöval: Naturskyddsföreningens miljömärke. Märkningen finns på kemiska medel ex. shampo, tvättmedel, rengöring. Även på ex. hushåll och toapapper. Endast varor och produkter där materialet som används kan återvinnas, återanvändas eller återföras till naturen får märkningen. Kemikalierna ska vara lättnedbrytna och inta farliga för vattenorganismer. Även krav på energi och utsläpp vid produktion.

Svanen: Nordisk officiell miljömärkning som granskar varor och tjänsters miljöpåverkan under hela livscykeln. Även krav på funktion och kvalitet.

EU-blomman: EU:s motsvarighet till svanen.

Svenskt sigill: En kvalitetsmärkning för mat och blommor, innebär att varan garanterat kommer fr. svenska gårdar och odlingar där man försöker minska användningen av kemiska bekämpningsmedel. Även vissa miljökrav.

Demeter: Står för ekologisk och biodynamisk odling.

Axmärket: EU:s märkning för ekologiska produkter. Produktens beståndsdelar, förädling och förpackning godkänds av något EU lands ekoövervakning. Inte lika hårda krav som demeter och KRAV.

Välj MSC: Marine Stewardship Council, internationell märkning för skaldjurs och fiskprodukter. Fisket ska bevara mångfalden, produktiviteten och den ekologiska processen i havet.

FFP märkning: Fair Flowers Fair Plants, märkning av snittblommor och krukväxter, visar att de är odlade med respekt för miljö och människor.

FSC: Forest Stewardship Council, internationell organisation som certifierar världens skogar. Märkningen innebär att skogen sköts på ett sätt så att naturvärdena bevaras, hänsyn tas till skogens ekolgiska processer och urbefolknignens rättigheter. I sverige ex. på  grillkol och papper.

TCO-märkning: Märkning för ex. datoreroch mobiltelefoner. Apparaten uppfyller krav på miljöpåverkan och arbetsmiljö.

EU:s energimärkning: Visar hur energisnål varan är. Dock ingen miljömärkning egentligen. A++ är effektivast, energisnålast.

Jag försöker numera att kolla efter dessa märkningar vid de flesta av mina köp!

Hemtenta i ekonomi färdig:)



Idag blev jag glad när jag öppnade inkorgen på mailen, fick äntligen reda på resultatet på nationalekonomi hemtentan och jag fick VG!! :) Känns härligt att saker flyter som det ska!! Och jag som inte ens va stressad eller når för den tentan, känns ju bra att jag kan klara av att prestera utan att må skit för en gångs skull!! :)

Men nu är det ju en ny kurs som gäller, ska sätta mig nu med Pm:et har tyvärr inte blivit gjort förrns idag då vi fick inlämningsdatumet uppskjutet! Men i kväll måste det ske, kaffe koppen är är fylld så nu är det bara att ta tag i det så man kan gå en hundpromenad sen och slappa lite innan läggdags!

RSS 2.0