Metaanalys

Ja, det är vad jag har läst om idag, inte super intressant. Men nu är det bara att ta sig fram till slutet, snart är det här ändå...

Har även tvättat, gått me hundarna, och nu ikväll bakat en liten kaka jag ska äta sen till Kommisarie Winter! Mys är det som gäller idag!!:)

Ska nog snart hoppa in i duschen så jag blir fräsch, ska försöka att måla naglarna me ikväll, kan dock inte bestämma mig för vilken  färg!

Home again

Hemma efter en natt på soffan hos mamma! Chillan liten va orolig o kunde inte slappna av, så nu är hon super-duper trött! Stackarn...

Ska plugga och tvätta idag, måste läsa ut en bok och kolla på föreläsning + skugga igenom några rapporter eller va det va... Imorgon måste jag börja skriva om jag ska ha en chans att hinna färdigt till på söndag, helst borde det ju va färdigt till fredag, men får se, annars får jag ta det sista söndag kväll.

Verkar ju som att sommaren ska komma till södra sverige den här veckan, så lite ute-tid på balkongen vore ju verkligen inte fel! Måste nog dock vara väldigt försiktig me solen, fick som soleksem, eller klinade knottror efter endast ett par timmar häromdagen...inte bra. Är nog time för solskydd om jag ska sola nu...

Äter lite vaniljyoughurt nu, ska kanske ta lite kaffe me innan jag kommer igång!
Ha en härlig dag:)

Mellantid

Är hemma en sanbbis mellan jobb-passen! Ska åka tebax om en timme, får se om jag orkar plugga lite eller om det bara blir lite fika o vila:)

Har gått bra o jobba idag, fint väder är det me, börjar dock komma lite mörka moln...får väl se hur det blir om man lyckas hålla sig torr under kvällen eller inte. Har samma kvällstur som igår, så det ska väl inte vara någon större fara, hoppas jag.

I morgon när jag kommer hem är det sjukt massa plugg och sen tvättstugan som gäller, usch denna veckan kommer itne bli rolig så himla stressig!

Jogging



Mina nya jogging skor hämtade jag ut idag, och hade sen på jobbet. Jag är mycket nöjd, mycket sköna att gå i!

Ögonfröjd



Handlade me ögonen på systemet, haha. Tyckte dessa va sååå fina. Drack det vita igår, va gott:)

Inköpt



Efter provet firade me att köpa detta:) Fr. HM.

Fredagens kläder



De två undre, var dagens och den översta kvällens. Dock lite samma frärgtema blev det tydligen.

Va hemma o drack hos ett par kompisar på fredagskvällen, va meningen vi skulle gå ut, men skitväder med hällregn satte stopp för det. Tog bussen hem vid halv två. Va seeeg idag, men lyckdes ta mig in i duschen och åka till jobbet. Nu har jag varit hemma en stund, börjar sju i morron, måste packa lite o så nu ikväll, måste nämligen åka till Tranås och sova där imorrn kväll för att det ska fixa sig me hundarna på måndag morgon!

Bråttom!

Ojsan, hann inte uppdatera igår, och även nu är jag jätte stressad, måste till affären en snabbis innan jag drar till jobbet, slutar vid nio. Hörs ikväll!

Haha!



Asså hallå! Koll eller vad!? Typ ny student, har pluggat utan uppehåll på Linköpings universitet i 4 år snart, plus tagit ut en examen så får man hem detta, hihi. de har bra koll där borta:)

Har precis ätit lite rabarder kräm, ska försöka sova snart och hoppas på det bästa på provet i morrn!

Utflykt



Såhär mysigt hade jag och hundarna det idag på vår lilla "utflykt". Gick till ett stort gräsfält ca 2 min från mig. Invigde en av mina nyabikinier, nya sandaler och rese-vatten skålen till hundarna!

Mat

Nu är det dax för middag, lins-tomatsås me pasta:) Vegan-parmesann och klippt gräslök. Gud så gott!
Har suttit ute med hundarna och pluggat o solat lite på ett gräsfält här i närheten.
Efter maten ska jag fortsätta plugga. Sen ska jag gå en promenad me hundarna när det blivit lite svalare.
Ska även försöka betala kåravgifterna till sommar-kurserna så det är gjort.

Uhh, måste även fixa naglarna, det vita har börjat flagna ganska mycket= inte snyggt! Blir nog endast hudfärgat, för det är ju jobb som gäller i helgen!

Solen skiner, himlen blå!

Fint, asså kand et va fint i flera dagar??? Även om det liksom kommer lite skurar har vädret varit över min förväntan den senaste 1-1,5 veckan!! Känns konstigt, jag räknar me gråt varje morron, men har nu ofta blivit glatt överraskad av solen:)

Håller det sig ska jag sola lite sen när solen kommer till min uteplats! Sitter och dricker kaffe nu, ska snart börja plugga som vanligt. I morgon är det sista provet på omvårdnadsprogrammet (!) jippie!! Sen är jag färdig, om några veckor får jag betygen på att jag är usk:a. Känns ju väldigt bra, även om det är ett slags "reserv" eller "extra" yrke för mig så har jag nu ändå ett yrke, känns kuligt:) Min andra examen är ju självklart med något som leder till ett yrke, men den är ju mer teroretisk, fast självklart är jag ännu stoltare över den, mer slit liksom. Men Känns skönt att alla mina studier börja närma sig slutet. Om ett år är jag troligen ett nervvrak för att min magister uppsats ska in, samtidigt tror jag att jag är väldigt glad för att jag snart då är helt färdig. Hoppas även då att jag har ett jobb på gång!! Åtminstone ett kvalificerat sommarjobb, men men ska försöka njuta av mitt sista år som student, är ju troligen det sista året på länge där jag kan helt själv bestämma mina tider ta sovmorron när jag vill (i stort sett) och va me vovvarna större delen av tiden. När jag sen börjar jobba heltid lär det ju inte bli så längre, så som sagt ska försöka att inte bara längta till framtiden utan utnyttja det sista student-året, kanske blir det lättare att stå ut med allt plugg då!

Sötisarna igår kväll:)



Satt vid datorn i gårkväll, vände mig om o hittade dessa små, hihi. Chillan liksom ligger mellan frejas ben. Frejan är så söt me sin huvudkudde:)

Filmkvälls kläder



Denna toppen, fr. hm va sjukt skööön. Trodde jag inte, ska bara klippa bort ett litet band som kliade. Tänker att den kan va slapp o skön i sommar över bikini och shorts!

Arga snickaren!

Va trevligt me filmkväll:) Blev dock inte så mycket film, min skit dvd tog inte filmen, blev en gammal Johnny Depp film istället som gick i bakgrunden. Har sedan även hunnit kolla lite på Sandhamn och sen arga snickaren på webb-tv. Shit vilken hemskt dålig hyresvärd!! Och jag som klagat på min bara för att man inte fick fräscha tapeter i en lgh, haha. Lite skillnad. Men aja, nu ska jag snart krypa ner i sängen. I morgon ska jag upp tidigt och lära mig en himla massa till fredagens prov!

Flip eller Flop?



Nyinköpta skorna, inte så somriga, men till kallare dagar och till hösten, tror jag nog de kan va riktigt fina...Ska behålla dem allafall, asså 99 kr bara.

Fantasilöst



Mot Ikano-huset! Typ världens tråkigaste klädsel...

Tungt

Har nu släpat hem tunga kassar,alkohol till min fest och lite början med maten. Måste handla i omgångar eftersom jag inte kommer ha tillgång till bil innan festen!
Fyndade kanske(?) ett par skor. De kostade 99 kr, har snörning och kilklack, ska visa bild sen. Är lite osäker på dock om jag verkligen vill ha dem, de är liksom fulsnygga. Ska testa dem till lite olika kläder, annars är det ju öppet köp i tio dagar!
Nu ska jag städa av toan sen dra o hämta vovvarna:)

Morgon

Har precis druckit upp en liten kaffe kopp och duschat, ska lämna vovvarna snart och sen dra till ikano huset och systemet. Ska inhandla vin till min examensfest och sen en morsdagspresent!:)

Sen blir det hem och plugga, kanske dammsuga. I kväll ska jag ha filmkväll här hemma hos mig, me lite dryck:) Blir mys, resten av veckan består endast av plugg o jobb så det blir skönt me lite slappande i kväll!

Ny duschad:)



Lilla Chillen har duschat idag, hihi. Hon va så smutsig efter allt springande inne i en lerig rastgård. Den lilla skiten smet mitt i alltihopa intvålat och allt, flög som ett spjut ur badkaret och iväg in i sängen, haha. Där lyckades jag fånga henne o bära tebax henne till badkaret! Gillade gjorde hon inte men hon stannade allafall kvar tills hon va färdig sen, visst är hon söt inbäddad i handduken??

Nu ska jag ta o plocka fram lite kläder o sånt tills i morrn, sen kanske lite te innan läggdags och en repetionstur till provet!

Vitt



Målat mina naglar vita, inte helt säker på vad jag tycker. Men det får sitta kvar ett tag så får jag känna på det!
Chillan ligger och äter toffel, haha. Själv ska jag snart gå ut i köket o fixa lite middag. Är regningt nu, men sen blir det en hundpromenad bort till hundgården!

Har hunnit ganska mycket plugg idag, blir till att fortsätta i kväll!

Fin Morgon:)

Fint idag me, dock lite kallare, men det gör itne så mycket! Mitt lilla bekymmer är iallafall  löst! Det känns jätte bra:)

Ska försöka att plugga massor idag, skriva och repetera, Sen om jag hinner börja läsa i boken till sista psykologi kursen me, kommer bli mycket nästa vecka me känner jag.

Bokade tågbiljetter till introduktion i arbetsrätt i skövde igår, sen till födelsedags fest hos en kompis i växjö första helgen i juli. Biljetterna va billiga nu, så bäst att passa på!
Måste kolla upp mer info till sommar kurserna me, och betala de jäkla kåravgifterna. Är ju betala räkningsdag i dag me, fyyy, två veckor framåt får jag leva som en kyrkråtta!


Bekymmer...

Funderar över ett litet bekymmer, min hundvakt svarar varken på sms eller mail...mycket konstigt. Orkar inte med detta asså, om hon har ändrat sig kan hon inte bara säga det?? Hoppas jag överreagerar nu och att hon bara haft förhinder, tycker ju hon är såå bra me hundarna så det skulle va synd att mista henne...oxå. Fan.

Vildvuxet



Min vildvuxna trädgård som jag även har klippt idag! Måste införskaffa trädgårdsverktyg och en räfsa så jag kan rensa ogräs och få lite mer ordning, räcker inte bara att klippa!

Sunny day



Såhär har vi då tillbringat större delen av dagen:) Solat och pluggat. Nu i eftermiddag har det blivit molningt, så vi tog en långpromenad, sen körde vi lite ensamhets träning. Nu ska jag ta tag i ännu ett pluggpass!

Vilken dag:)

Åhh vilken härlig dag det har varit! Tillbringat hela eftermiddagen i solen på balkongen/uteplatsen, hundarna va me ute ett tag men sedan blev de för varma och fick gå in...snart ska jag nog gå en liten runda me dem sen fortsätta med pluggandet. Har gjort en del men det är ju en hel del kvar.


Söndag kväll

Då var det söndag kväll, igår är det allvar och vardag igen. Massa plugg denna vecka, sista provet på fredag på omvårdnadsprogrammet, sen är det alltså färdigt! Då är jag usk! Känns bra efter 1,5 år av att plugga dubbelt så är det nu ett år kvar med "bara" heltid. Känns bra:)

Har varit hemma me hundarna ett tag nu, fick god mat hos mamma vego-"kyckling", pommes, beanairse sås och sallad, Gott! Sen blev det rabarberpaj me vaniljvisp till efterrätt, mums! Fick även me mig både gräslök och rabarber hem fr. mammas trädgårdsland!!  Ska göra rabarberkräm till kvällsmat snart. Först ska jag ge vovvarna mat och sen rasta dem en stund. Vädret är fint idag me, men ganska blåsigt, men shit bara man får se solen är ju humöret på topp:)

Klädsel



Efter mycket om och men beslutade jag mig för att ta på mig följande, kjol fr. hm, linne fr. la redoute.
Blev en lyckad kväll igår, brännboll och god grillad mat, blev en sen utgång, typ halv ett, men vi fick dansa lite och så allafall:)

Nu har jag just duschat, ska dra till mamma bli bjuden på middag och rabarberpaj, Sen ta me mig vovvisarna hem:)

Nya ringar



Snabbsväng på hm efter jobbet resulterade i dessa två ringar:) Endast 19.50 styck!
Har precis ätit lite nudlar, bli ju mat i kväll på födelsedags festen så behövde inte äta nån stor lunch!
Varmt och skönt även idag, som det har varit de senaste dagarna har det dock nu blivit lite molning, men men spelar ingen roll när det är så skönt ute tycker jag. Synd bara att jag itne kan sola...

Ska tat lite lugnt innan det blir dax för duschen, ska vara där redan vid sex!
Blir nog brännboll då till att börja med, om det inte kommer regn, är sjukt sugen på utgång så det måste vi få till:)

På mig igår



Hade på mig följande igår kväll, till vita converse och lite senare även jeansjacka!
Va trevligt me ett par öl igår, gick till en restaurang som heter Sangria, de hade riktigt shysst uteservering!
Kom dock hem tidigt, kollade på The hills säsong fyra tills det blev läggdags!

Underbart

Ja, fint har det verkligen varit idag, nu börjar dock en del gråa moln att komma. Får se om det kanske kommer regn. Hu som helst blir det en sväng ut i kväll! Ska snart bege mig för att lämna av hundarna till mamma nere vid resecentrum först som sagt...
Har idag hunnit sitta en del i solen, pluggat och sen även myst me lite hallon o vispgrädde på balkongen:)
Har precis duschat o fixat, ska snart ta o borsta håret.
Imorgon börjar jag vid sju, så det får bli en lugn och ganska tidig kväll idag. I morrn kväll är det partyparty!!
Jobbar bara till 13 imorrn så sen blir det hem och fixa mig inför kvällen, vila en stund. Vet inte alls vad jag ska ha på mig börjar kännas lite jobbigt, kan inte komma på alls!:( Vill egentligen ha bara ben, men pga av brun-utan s-sol skiten och mina eksem tror jag inte på det, skulle känna mig obekväm! Så strumpisar får det bli, vi ska spela brännboll så det blir att ta me extra skor, för vid utgången vill jag har klackar!:)

Sommar!

Ohhh härligt väder idag, än så länge allafall, hoppas det håller i sig så det blir en cider på stan i kväll!
Har suttit på balkongen me kaffe o ost-knäcke, najs! Hoppas jag kan sola lite i eftermiddag, den där jäkla brun utan sol är ju alldeles flammig typ, ojämn, så det lär ju bli svarta strumpisar i morrn när jag ska på fest!

Nu ska jag plugga lite och njuta av vädret!:)

Vilket skämt!

Asså skulle nu testa min brun-utan-sol. "instant dry", snacka om lögn, Sprayade för en halvtimme sen, fortfarande inte torrt!!! NU gjorde jag bara vaderna för att testa, vad hade hänt om jag tof hela kroppen? suttit som en naken staty inne på toan i 1 timme eller??? Fyy vilket lurendrejeri produkt. Är mycket missnöjd nu!

Hmmm är inte trött, blev inget plugg idag, behövde en paus. Nya tag imorron! vet inte riktigt vad jag ska mig för nu... kanske kolla upp info till sommar kurser?

Inhandlat idag.



Lite grejer jag köpt idag, högst upp lite bodylotion, brun-utan-sol och billiga parfymer fr. rusta, och en hårfärg. Bäst att köpa på sig när det är billigt! Sen ett vitt nagellack för nedsatt pris på hm, vitt, kan bli coolt.
Sen oxå fr. rusta, en rese-vatten skål till hundarna, och jaa, nödvändigheter, hehe.

På mig nr 3

Ja, dagens tredje klädsel:) Slängde på mig lite kvickt innan fikan.

Nu är jag dock precis hemma igen, ska snart ta lite kvällsmat. Kanske plugga lite till nästa veckas prov!

I morgon så blir det plugg, sen kommer mor o hämtar hundarna nere vid stationen, sen drar jag nog och tar en cider på uteservering:)


På mig idag



Dessa har jag haft på mig idag, första outfiten när jag var på lite shopping runda på ikano, tog en mjukglass på ikea och åt i solen:)
Kom hem jätte varm och svirade om till mina nya haremsbyxor, lite slappt och skönt när jag hämtade hundarna!
Köpte lite smått nödvändigt jag ska visa sen, nu ska jag byta om ännu en gång och dra ner till stan o fika, ska bara utfodra djuren först!

Skyldig!



Hmmm den skyldige till toffel-massakern.Hihi:) Tötis!

Mörkret faller

Gud, sent det blir mörkt nu asså. Har varit på promenad, är liksom klibbigt ute på nåt sätt. Men ganska varmt, hoppas att det inte blir regn i morrn när jag ska gå i lite affärer, hatar att se ut som slickad katt i håret!

Försökte mig på att göra egen glass förut, hehe. På turkisk youghurt, hmm blev inte så bra. Mer sås...aja fick man i sig lite bär iallafall.

Roligt paket-haremsbyxor!



Biega haremsbyxor som jag tycker är lite snyggare än de andra, kommer nog användas mer till lite "finare tillfällen". Bortse från mitt fula "hemma" linne!

Roligt paket- randigt



Bara älskar den här toppen. sååå skön:)

Roligt paket- Jeans



Jeans shorts + klänning! Det roliga paketet kommer fr. HM.

Roligt paket- Haremsbyxor



Lite kortare mysis harems-byxor, kommer framförallt att användas till slappa dagar och till jobbet!

Tråkigt paket



Innehållet i det tråkiga paketet, kurslitteratur. Så det är alltså denna bok jag ska tillbringa sista veckorna på terminen med. Ryser när jag på baksidan läser "statistiska metoder".

Massa Fix

Ha hunnit massa idag! Skrivit och skickat in andra inlämningsuppgiften till palliativ vård, gått långpromenad, aktiverat mig till sommarkurserna, kollat tågbiljetter, sagt upp filmklubb, dammsugit, ensamhetstränat hundarna.
Jag har även hunnit med att hämta två paket, ska visa innehållet senare i kväll:)

Nu ska jag göra lite kvällsmat sen kolla på arga snickaren. Efter det blir det en hundpromenad till innan jag tänkte slappa lite i soffan:) Ska förberad lite mat-lista och pengar till imorrn. Ska dra till tornby en sväng, systemet och sen handla mat medan vovvarna är hos hundvakten!


Ännu en dag

Då var en ny dag igång då, ibland tycker jag bara det känns konstigt hur allting bara fortsätter, dagarna går och går, man gör massa saker, utan att man vet det glömmer man ju skit mycket, tänk bara alla gånger jag gått upp ur sängen sedan jag flyttade hit, men jag kan liksom inte minnas alla mornar, allt flyter ihop!

Nu har jag äntligen fixat så jag är aktiverad på sommarkurserna allafall, sen återstår ju registrering. Måste kolla upp info och litteratur med, kanske hinner/orkar jag det senare idag.
Ska snart fortsätta skriva på inlämningsuppgift två i lindrande vården, känner mig seg men det är bara att köra på. Denna dagen kommer se ut "som vanligt", plugg, långpromenad och ensamhetsträning med hundarna, sen är det kväll, kolla på arga snickarn, sen typ vara rastlös i lgh till läggdags. Hmm ibland känns livet så händelselöst?!
Kan inte nog uttrycka hur mycket jag längtar efter lite fastare rutiner 8-5 jobb, lediga helger, upp vid samma tid varje morron, långpromenad på kvällen, shopping och mys/fest på helgen. Ja, jag tycker inte det låter så pjåkigt, ett par weekendresor och en solsemester om året typ, det duger fint åt mig:) Hoppas man kommer dit en dag!

Evening

I kväll har jag även fått in första uppgiften i den lindrande vården ,kör på andra imorrn, in senast torsdag!
Har precis planterat min lilla tomat-planta och diskat undan i köket. Nu vet jag inte riktigt hur resten av kvällen ska spenderas...

Surar lite över strul me sommarkurser, nu är det tydligen en jävla obligatosisk intro-träff, på en kurs som skulle va heldistans??!!. Hmmm får se hur allt ska lösas...

Förresten, en härlig nyhet nådde idag min mail...VG på psykologi inlämningen:) Detta trots att jag bara gjorde G-nivå. Kulkul, otroligt att man tydligen nästan aldrig behöver göra VG- uppgifter eller så för att få det! Haha, inte mig emot!

Toffel-krigaren



Har skett en massaker av min toffel...gissa vem?

Tomat



Köpte även denna lilla späda tomat-planta, hoppas den ska trivas, växa sig stor o fin och förse mig med små söta tomater i sommar:)

Inköpt



Va på en blomsteraffär, köpte en fin pelargon till balkongen, två finfina blommor till köksfönstret, för 15 kr styck!
Sen kunde jag inte låta bli denna fina lilla rosa skål jag kikat på ett tag på Lagerhause!

På mig

Dagens klädsel, till detta hade jag sjal och svart kavaj. Klänning fr. Gina, cardigan fr. HM.

Har varit på föreläsning om palliativ vård sen gick jag en tur på stan. Inhandlade present till helgens födelsedagsbarn:) Sen blev det lite billigt till lgh!


Godnatt från Pälsklingen:)

Världens finaste lilla pussgurka

Snart dax för sängen

Ja, borde lägga mig snart, måste upp vid sex imorrn. Ska lämna vovvarna vid 8.30, sen blir det skola och en sväng på stan då:) Men blir inga roliga grejer till mig själv dock...

Har idag skickat efter nya joggingskor, det va verkligen behövligt, hoppas de känns bra nu bara när de kommer. Bara enkla svarta blev det. Belv även träningsbyxor, behöver jag me, är hemma så mycket att jag verkligen sliter ut såna plagg! Sorgligt men sant, hehe.

Vet inte om jag ska orka skriva lite till på inlämningsuppgiften eller om jag ska ta o förbereda för natten istället. Hmm får se, aja hörs imorrn:)

Chillan bäddar rent



Hihi, duktig liten vovve som "hjälper" matte bädda rent! Ska snart gå ner o hämta sista tvätten, ska bli skönt när det är färdigt. Ska ta mig ut på en hundpromenad sen och efter det skriva färdigt en uppgift i den palliativa vården. Har suttit en del mellan maskinerna redan men ska göra det sista i kväll. Kl. nio är det winter och kvällsamt som gäller:)

The Hills



Idag blev jag glad när posten kom:) The Hills säsong fyra är nu i min ägo! Så nu har man underhållning ett tag framöver även när tv:n inte har ngt att erbjuda!

Flitiga Lisa

Har fixat me massa viktigheter nu på morgonen, sökt csn till i sommar, grejet med aktiveringen av sommarkurserna, bäddat ur sängen. Sen förstås varit ut med hundarna och ätit frukost!
Låg o halvsov i sängen ända från kl.5 i morse! Värdelöst asså, vaknade liksom var tionde minut me den där äckliga känslan av att jag har försovit mig, bara att enda tiden jag hade o passa va tvättstugan vid 12??
Jobbigt, men känner mig rätt okej pigg ändå nu. Ska sortera tvätten och dra mig neråt tvättstugan, sen ska jag plugga, ska köra racer idag, kanske kan man bli färdig kvickt nu:)


Wallander

Sitter och kollar på Wallander, men har sett den förut så jag inte inte riktigt koncentrera mig!
Har fått det mesta gjort idag, plugg, hundträning och promenad. Känns bra, avslutade med en riktig avslappningskväll med bad, belv fotfilning och kroppsskrubb. Härligt:)

I morrn ska jag ha tvättstugan, plugga och sen dra till min kompis o hjälpa henne sätta ihop en hylla!


Mys-söndag



Min mys-söndags kväll, skönt bad och sen god plock-kvällsmat.

Trodde det skulle bli sol idag...

Hmm ja hade planer på att sitta o plugga på balkongen och få lite färg samtidigt, men nej hel grått väder idag ju:(

Jaja, får väl sitta i soffan istället då, haha, funker det me. Ska väl snart komma igång, tog en låång sovmorron idag, ända till elva. Låg o drömde de mest konstiga drömmar hela förmiddagen. En kompis ringde hade tydligen lovat att hjälpa henne me en grej idag på fyllan i fredags, hmm pinsamt att jag inte kom ihåg. Men aja vi skulle ta det imorrn istället!

För övrigt händer inget spännande idag, ska plugga och gå me hundarna, enamhetsträna helst med!

Home

Nu har jag varit hemma sen tio. Har pratat i telefonen:) Och samtidigt hunnit me o äta lyxig kvällsmat, grov baguette med fetaost och grillade, marinerade aubergin skivor. Älskar allt i typ delikatess/tapas disken men dom är guld! Sååå goda.

Ska nog snart dra mig i sängen, är trött efter en ganska lång dag. Måste ju vara lite utsövd inför pluggpasset imorron! Palliativt för hela slanten. Jobbet gick himlans bra ikväll, jätteslappt pass, lite lagom ansträngning:)
Ska jobba nästa lördag me o kanske söndagen, får se hur det blir. Menmen först väntar en vecka med pluggis, hundträning och lite stan-gående. Måste ta mig till systemet och även fixa en liten present, nästa helg blir det födelsedags fest:)


Gräs

Ja, idag va det lördag och SOL och VÄRME. Underbart! Synd bara att jag jobbar idag, börjar vid fyra.
Har inte varit sliten idag så jag har varit ute och klippt gräset på min lilla uteplats, ser lite bättre nu. Träden blommar så fint här utanför, åhh nu känns det äntligen som riktig vår.

Har precis tagit bort nagellack och satt på lite nytt basecoat inför jobbet. Ska försöka äta lite lunch nu och sen in i duschen för att gå iväg o lämna vovvarna vid 15. Kommer hem framåt halv tio -tio i kväll. Får ta och äta lite mat då, är inte så sugen nu.

Ska ta en snabbtitt på Jotex rea, de hade lite fina inredningsgrejer:)

Återanvändning




Denna ljuslykta hade förut en fot och kunde stå själv. Men den gick sönder, jag tycker om det så mycket att jag inte kunde slänga den...men då kom jag på att man kunde sätta ner den i en blomma så kan den användas igen:)

Fredagkvällen



Lite bilder från min fredag kväll:) Tjej prat och vin slår sällan fel!

På mig fredagkväll



Jeansshorts fr. hm, topp fr. hm, gammal cardigan fr. Gina. Boots fr. monki. Närbild på det fina bältet jag köpte från indiska förra fredagen!

Dusch!

Dax att dra in i duschen, är redan lite sent ute som vanligt, hehe. Har svårt att va nånstans redan vid sex, för det känns liksom som att man måste börja göra isg iordning redan på eftermiddagen, gillar jag inte, försvinner för mycket av dagen då! Men men nu ska jag väl ändå försöka skynda mig lite.

Är uppehåll ute, och har varit det ett tag, blev lite plugg och sen en runda me vovvarna bort till rastgården så de fick springa lite!:) Sötisarna bli såå glada då,hihi. Men lerigt blev det dock tyvärr.
Nu hoppas jag bara regnet håller sig borta tills jag har hunnit fram till min kompis!!


Ännu en härlig dag me spöregn.

Ja, det va vad man vaknade till, som vanligt börjar det kännas som. Herregud när ska man egentligen få vara ute och göra vår-aktiviteter, som grillning, picknick, solning, ute-fika, utflykter m.m. Nee man tappar fasen orken lite mer, när det sur ut så här hela tiden.

Ska snart gå ut i köket o hämta mitt nygjorda kaffe:) Sen ska jag sitta ett tag o ta det lugnt innan jag börjar plugga. Känner att jag håller på o få huvudvärk igen, föga förvånanade med tanke på att jag va spänd som en fiol sträng i käkar, nacke o axlar när jag vaknade. Usch så trött jag blir på sånt, men samtidigt, man får va glad att man inte har värre kramper än så!

Utseende



Har fixat mig lite, målat naglar och färgat håret! Ser förskräcklig ut på den här bilden, men det bjuder jag på, hehe.

Har hunnit ganska mycket mer idag me, tränat hundarna på att vara ensamma, lång promenad i regnet, dammsugit, skrivit och lämnat in psykologi uppgiften del 2, ringt lite samtal så känner mig ganska nöjd just nu.
Har på debatt i bakgrunden, intressant om sjukförsäkring/sjukskrivning.

Imorrn ska jag plugga Lindrande vård, sen gå iväg på lite mys på kvällen, blir vin och snack me två sköna damer:)

Annars är jag även lite sur, glömde tacka nej till filmen man får i filmklubben, Avatar, ville jag inte ha och har inte råd. Fanfan asså känns surt. Ska fasen säga upp skiten nu, helst imorrn. Hoppas jag kommer ihåg det.

Hmmm har fått vatten i öronen sen hårfärgningen, känns wierd.
Snart ska jag nog dricka lite te, läsa lite i nån bok. Slappa lite innan det är dags för sängen!

Godmorgon regnet!

Ja, fyy så trist väder det va idag, blir man (om det är möjligt) ännu tröttare än vanligt! Har dock vart uppe länge, Sillen va inte riktigt med på idén om sovmorron idag, haha. Så nu har jag ätit frukost, druckit kaffe, varit ute på en liten tur me vovvarna i regnet, va mycket opoppis hos den lilla tanten freja <3.

Nu ska jag sätta mig o läsa igenom och börja kommentera en medstudent inlämning i psykologin, ingår i varje delkurs, fyy det tycker jag är allmänt jobbigt. Men ska försöka göra det fort, måste hinna börja med sista omvårdnadskursen, Lindrande vård också denna vecka. Har ju även hela söndagen på mig o plugga så jag hoppas på att hinna en del.

Bestäälde även precis sista boken till psykolgin nu, den skulle komma om 2-3 vardagar så det va ju skönt. Resten av denna termin kommer bli så sjukt stressig, har massa att göra. fyfyfyfyfy, ingen lust.

Telefon

HAr tillbringat större delan av kvällen i telefonen, trevligt:) Efter har jag dock hunnit städa lite, dammat, tagit toan och pustat alla speglar och skärmar. Sen tar jag dammsugningen o köket i morrn. Tror även jag borde tvätta golven blir så smutsigt med små hundar!

Har nu även suttit o kollat lite o planerat in för resten av veckans plugg, idag tog jag ledigt men i morrn är det bara att köra på igen.
Huden i ansiktet skriker nu efter rengöring och insmörjning, kliar och är torrt. Händerna stramar av torrhet, tror minnsann jag är beroende av lotion och olika krämer. Vet inte hur jag skulle må utan dem!!! troligen en sjuk sveda och klåda, fyy, Tacka vet jag insmörjning:)

Tror jag tar lite sovmorron imorrn jag, behöver det. Har haft sjuka spänningar i käken, nacke, axlar och övre delen av ryggen idag, vilket självklart resulterar i hemsk tryck.huvudvärk. Ahh hoppas det blir bättre i morgon, men stressen sätter sig alltid där på mig, men så här illa brukar det inte vara, spänner liksom käken hela dagen, kommer på mig själv med att vara totalt stenhård i den ibland, sjukt att man gör sånt man mår dåligt av liksom?? utan att tänka på det....aja försöker köra lite avslappningsövningar o ibumetin mot värken. Blir nog bättre när en del av stressen släpper. Asså jag är så sjukt lätt-stressad, vill inte vara det, men det är svårt. Just nu stressar jag över påflugan grannar, plugget, framtiden, jobbet och hundarnas ensamhetsproblem. Herregud vill bara slappna av nån gång! Får försöka med det, i morgon ska jag nog försöka hinna med ett varmt bad och lite tända ljus, lite avslappnings övningar och en skogspromenad, borde hjälpa tycker jag:)
Nepp dags för sängen!

På en spelbutik kan man tydligen fynda??



Idag har vovvarna då varit hos hundvakten, jag drog till uni o lämnade tebax en bok på bibblan, sen åkte jag till ryd-centrum för att inhandla bauta märgben till hundarna och lite saft till mig. Blev även lite nytt schampo. Gick därinne förbi en spelbutik, där va dessa vackra A4 kort i en ställning, för 10 kr/styck!! De ska jag sätta upp i köket. Ska nog fixa ramar till dem sen, men först sätter jag upp dem me häftmassa. Tycker de va underbart fina:)

Har inte orkat plugga idag, känner att jag behövde en paus. Så tror jag ska ta o städa eller nåt istället, är välbehövligt. Hundhår överallt!

Kokos



Måste testa alla limited edition, denna va god men inge speciellt!

På mig



Ja, ungefär detta hade jag idag, till en randog sjal, svart kavaj och nit-ballerina.
Shortsen, gamla fr. lindex, strumpisar fr. lindex, topp fr. monki, skjorta fr. gina.
Fint me handuken i håret, haha, tog doch av mig den sen:)

Cheap!

Tog mig en liten titt på hm.com. de hade massa billigt, typ 99 och 49.50!!! Va tvungen att beställa lite, hehe, kan ju inte låta bli sånt billigt. Blev snygga haremsbyxor, toppen skänt i sommar när man ska jobba och samtidigt snyggt tycker jag:) sen en ljus jeansklänning och en randig topp! Känns bra att hitta såna fyyynd!!

Annars funderar jag massa på hur jag nu ska finslipa lgh, det STORA är ju fixat nu ( förutom stolar!) så nu funderar jag mest över blommor och små dekorationer, det roligaste med andra ord. Vill ha lite nytt i glasväg att ställa i mitt vitrinskåp, sen behöver jag något coolt till min hylla iköket. Blommor till köksfönsret och som dekorstions på matbordet. Hmmm kan inte bestämma mig för vad jag vill ha heller.

Har nu fixat kvällens små uppgifter, kom på att jag har ett par svarta shorts, typ två år gamla med hög paper-waist midja, de ska jag ha imorrn till strumpisar, jeansskjorta och en typ smuts-aprikos (?) topp. Hoppas det känns bra även imorrn. Blir en ganska tidig morgon så jag ska nog ta o lägga mig snart, måste bara sudda fördigt i en lånebok jag ska lämna tebax i morrn, måste alltid stryka under när jag läser, annars fastnar inget, så när jag lånar stryker jag under med blyerts, och får sen sudda hela boken, usch trist o ta sin tid.
Men, nattinatt o hörs i morrn:)

Muffins

Muffins:)


Sådärja!

Ja, i eftermiddags åkte den in uppgiften, såå skönt att få in den även om det kändes halvbra!
För att slappna av lite behövde jag göra ngt praktisk så jag bakade sega goda choklad muffins:) Sen blev det lång promenad med hundarna i skogen, kom ganska nyss hem. Nu är kvällsmaten i ugnen, lite makaroni gratäng, ska bli gott, va länge sen jag åt det!

Sen i kväll ska jag fixa kläder tills i morrn och föra över lite pengar. Ska till Liu i morrn o lämna tebax en bok, kanske nåt mer?? sen till hemköp i ryd och handla speciella hund-märgben som bara finns där typ. Och jag får inte glömma ta ut pengar så jag kan betala hundvakten!!

Är jätte sugen på att göra iordning min balkong, en lite bänk att ha saker på, blommor, nya krukor en lykta. Kanske även sätta upp bambujalusier?? Hmm kan inte bestämma mig angående det, jag är rädd att det ska bli för mörkt... men skulle ju va skönt om solen inte gassade så mycket som den gör nu på eftermiddagen med.
Nee nu måste nog Chilla ut på ute platsen o kissa lite, så bäst att fixa det.

Idag



Har hunnit med en hel del redan idag. Dels suttit lite ute i "trädgården" i pluggat:) Underbart väder idag. Sillen och Fisen tyckte det va varmt, hihi. Sötisar. Freja sökte lite skugga under trappen.

Har nu skrivit det sista förhand på inlämningsuppgiften, ska sätta mig o knappa in det i datorn nu, sen köra genomläsning och skicka in!
Har oxå hunnit ensamhets träning me vovvarna, tycker det går ganska bra, bara chillen som småskäller lite,lite...men ändå inte farligt alls. Jag har hopp inför framtiden:)

Ska försöka få lite tid till att sola en stund på balkongen i eftermiddag, är ju gyrmt blek!!

Pluggis

Ja, det har jag varit idag minsann, lyckades hålla mig vaken o kämpa! Usch, har en del kvar tills imorrn. Är inte alls nöjd, men inte mycket att göra åt nu. Får skylla mig själv som är ute i sista minuten, inte alls likt mig! Men tog nog på mig lite för mycket förra veckan, va omöjligt att palla, så nu är det bara att bita i det sura äpplet...

I kväll har jag duschat, ätit grymt goda mackor me ägg och sallad, lite dill och citron:) Sen blev det såklart Winter och sen en underbart bra film på ettan. Från olika världar, handlade om en tjej som var medlem i jehovas vittnen och blev kär i en utanför. Stark fin film som byggde på en verklig händelse...tycker jehovas är intressant, ser dem dock inte som en sekt som många säger, skrev en uppsats om deras samfund när jag läste BVG, va mycket intressant att höra hur de ser på saker, sedan delar jag inte deras tro, men jag har respekt för att det är så de ser på världen och att det faktiskt är verklighet för dem.

Nu ska jag sooova, är super trött. Vovvarna har redan lagt sig, i morrn är det sista rycket...hoppas jag lyckas klara G, kan ju inte få mer pga litteratur valet, men är faktiskt osäker på om det räcker ens till det, känns inte så kul, men men annars får jag ju ta kompletteringen...
Aja, hörs imorrn:)

Lägenhetsfix



Lite som jag o far fixat me i helgen:)
Uppifrån:
Nyinköpta orkidéer, älskar dessa blommor!
Nya hyllor över skrivbordet, funderar på vad jag ska ställa på dem?
Ny tavellist över soffan, vet inte heller riktigt hur jag ska anordna det här på...
Hundrumpor, hihi
Målade tavellisten över köksbordet, gillar korten starkt, fr. ikea.

En lååång dag väntar

Usch trötter, trötter. Pappa va tvungen att åka hem tidigare igår, tog med sig vovvarna. Ingen kunde ha dem på morronen idag så jag tog tåget vid 22.30 igår till Tranås, sen fick jag sova hos mor för det gick inte åka hem:(
Så natten blev inte nån vidare sömn alls, sov i soffan med kläder på o lampor och tv på. Aja, nu är jag hemma, Ska dricka en väldans massa kaffe och plugga en väldans massa psykologi. Inlämning i morrn vid 23.59, shit hatar att göra saker i sista minuten, men det är bara att bita ihop.

Hoppas jag är produktiv nu på dan så jag kan ta lite tid ikväll och fota hur fin lgh blev nu när pappa o jag fixat i ordning:)

Fixning

Ja, idag har det verkligen fixats en massa, hyllor uppsatta och ikea inköp gjorda. Är nöjd, nu börjar det bli lite mera färdigt här inne. Ska nog fota lite imorrn så att jag kan visa hur det ser ut nu:)

I kväll har pappa och jag lagat mat, fullkorns qourn-filé, pommes, örtsås och sallad. Skitgott:)

I morrn ska jag då jobba dubbelt pass, bli hem o fixa lite sanbbt och äta lunch emellan. Pappa åker sen till Tranås vid runt halv sex, så på kvällen sticker jag dit, sover över hos mor och sen åker hem tidgt måndag morron. För sen är det racer-plugg som gäller, inlämning i psykologin på tisdag.
Får se om jag hinner uppdatera i morrn, annars blir det på måndag!

Bildregn-Tiggisar:)



Två små tjejer som låg o tiggde varma mackor:) Sötnosar  <3

Fredags mys



Fredagsmys, varma mackor me champinjoner, lög och ost. Keso och tomat till. Lyx-kvällsmat!!

7/5



På mig idag när jag gjorde prov o gick en sväng i staden. Jeans leggings fr. gina, kavaj fr. bikbok, topp fr. monki (rea=20 kr!!) skor fr. laredoute.

Provet gjort:)

Ja, ännu ett prov gjort. Har nu endast en kurs kvar innan jag är usk. Känns bra att det snart är ur världen.
Hundarna hade haft det bra hos the dogkeeper idag, de verkar gilla henne skaprt:) Underbart, hoppas det håller ett tag.

Efter provet kom jag hem o lagade lite fredags middag, STORA pommes med qourn filé, tomat och hemmagjort kryddsmör. Jätte mumsigt. Blev sen dock väldigt trött. Degade i soffan typ 3 timmar eller nåt, sov en del me.
Så nu ligger man efter med psykologi plugget som attan. Ska ägna ett par timmar eller nåt åt det. Sen äta lite kvällsmat och ha eget fredagsmys i soffan med små pluttarna:)

I morrn kommer pappa, ska vi handla lite stuff på ikea, sen sätta upp saker här i lgh. Efter detta kommer det vara lite närmare färdigt!! Men ett viktigt inköp är ju stolar, måste hinna fixa det snart. Men pengar är ju som vanligt en bristvara.


Vilken konstig dag...

Asså jag har vart helt fel i huvudet idag. Mest suttit och stirrat framför mig och typ tänkt/fantiserat. Jag kan få såna dagar ibland. Men det va sjukt länge sen...det är som att jag inte är i den här verkligheten. Mina tankar bara far och jag bygger liksom upp en hel värld i inne i mitt huvud. En timme eller två kan bara gå utan at jag gör något, bara sitter typ på en stol. Ser säkert sjukt lustigt ut, men inne i mig pågår liksom massor. Och det värsta är att jag inte kan komma ur det!! Kan tänka att ne nu måste jag göra det eller det, sen bara faller jag tillbaka in i fantasins värld och inget blir gjort. Så har hela dagen sett ut idag. Har varit riktigt långt bort.
Börjar dock "vakna" till nu.

Så någon väldans plugg koncentration har jag inte fått till, så jag får hoppas på turen i morrn, ahh känns inte bra men vad ska man göra...ska repetera en sista gång nu, sen ska jag sova. Ordentligt med sömn borde göra mig normal igen och förhoppningsvis lyckas jag plocka fram tillräckligt med kunskap på provet imorrn.
Blir en tidig morron, måste upp vid sex för att hinna med hundrastnigar o grejer, och dusch.
Efter provet blir det hem och äta, sen skriva på psykologi inlämningen, puhh. Kommer bli en tuff helg.
Jaja, dax att fixa kvällens sista då!

Bättre

Idag kom jag iallafall upp i lite mer rimlig tid, det känns ju bra. Sitter med kaffet och försöker ladda upp inför dagens pluggande. Känns mycket motigt just nu...måste jag säga.

Solen skiner, så en skön promenad får bli pausen idag me. Vågar inte ge mig iväg på nåt annat, måste verkligen klara det där jäkla provet i morrn.

Ibland hatar jag att plugga

Asså jag är så trött på detta pluggande ibland, vill inte mer. Men samtidgt känns det inte möjligt att få något jobb heller. Fan usch. 1 år och cirka 2 månader kvar (minst) tills allt är över. Längtar, hoppas bara man får ett jobb med, vill jobba!! Vill använda all denna kunskap till något nu, inte bara fylla på med mer, vill använda den på riktigt!

Åhh skit trött är jag. Ska sova, vakna och plugga massa igen:(
Menmen, det är bara så det är, bara att kämpa på! Kommer ju att kännas bra sen:)

God förmiddag!

Sitter me smörgås o stor kaffe. Belv en sen morron idag me. HAr nu hunnit med en liten tur me vovvarna och lite disk o sånt. Dax att ta tag i plugget, ska börja med psykologin, skriva en-två timmar. Sen hoppas jag solen är kvar för då ska jag pausa med lång promenad med hundarna. Sen blir det Handlednings provet som jag ska plugga till resten av dagen. Händelserik dag va? haha, nej men ett nödvändgt ont, sliter man denna veckan och nästa så blir det förhoppningsvis lugnare efter det. Då kanske vårvädret äntligen kommit med. Får hoppas på det!

Plugg och åter plugg



Idag har hundarna vart hos hundvakten. Jag stack till bibblan o pluggade psykologi, hann även me en snabbfika med en vän:)

Kom hem lagade mat och påbörjade pluggpass två. Har nu suttit hela kvällen, är jäkligt trött nu. Dessa små choklad russin hjälpte mig dock genom kvällen, hehe.

Nu ska jag sova, för att vakna upp till ännu en dag full packad med PLUGG.

Vitt är bättre



Har nu fått i foton i de målade ramarna, tycker det blev mycket finare med vitt. Här är alla mina små darlings-vovvar.
Sally är ju numera i hundhimlen, men jag är övertygad om att hon har det fint där. får säkert springa i skogen o jaga rådjur fär jämnan:) Söt-gumman, min första hund. Är allt något speciellt.

Men Freja o Chillan är ju bara min egna!:) Sååå fina och härliga små gummor! Älskar dem såå mycket.

På mig idag



Tights med "skinn" på sidorna fr. bikbok, svart linne fr. ellos, tröja fr. gina. Och gamla converse.
Skönt och bekvämt när jag skulle till biblioteket och plugga!

Hm paket del 2



Sådär äntligen, resten av paketet fr. Hm. Sandalerna verkar va väldigt sköna:)
Bilderna blev kassa, syns knappt, men på det svarta skärpet är en fin rosett!

I dag.



Förutom tvätten är det typ så här jag spenderat min dag. Nederst pluggpass 1 med psykologin, överst pluggpass 2 ikväll med handledningen.
Har även hunnit me en långis med hundarna.
Annars blev det inte mycket mer idag, har fått reda på att jag blivit antagen till sommarkurserna dock, det va ju skönt:)

Har nu ikväll kollat på winter och sen filmen Om jag vänder mig om. Bra tv-kväll med andra ord!!

Nu ska jag snart sova. Upp vid 8 imorrn, ska lämna vovvarna vid 11 hos hundvakten sen dra in till stan o kolla lite, sen ska jag ta o sätta mig på bibblan o plugga en stund. Skönt att komma hemifrån lite!

Tvätta

Håller på med tvättstugan, alltid lite krångligt med ny sådan. Man vet ju inte hur torkrum o tumlare o sånt fungerar. Hoppas det hinner bli torrt dock!

Sov för länge idag me, nu får jag fan skärpa mig liksom, herregud. Denna veckan är ju fullsmockad!
Nu ska jag ta o plugga lite innan det är dax att lägga i nästa tvättomgång. Funderar på om jag ska läsa psykologi eller handledning. Båda lika viktiga, hmmm


Söndag

Ja, idag har jag jobbat långt pass, det gick bra och det kändes ganska kul att jobba! Efter det gick jag o satte mig i solen med en Magnum-gold glass och väntade på tåget. Åkte och hämtade mina små pluttar:)
I kväll har det blivit lite fix, men det är inte slut än. Har precis ätit lite kvällsmat, blåbärssoppa o ostknäcka, nu ska jag ta o planera upp veckan som kommer, den kommer mest innehålla plugg tyvärr. Har en inlämning och sen ska jag göra prov på fredag. Är glad för att det verkar funka me nya hundvakten. Så denna vecka ska de va där tisdag o fredag så jag kan göra lite grejer!

Ska även sortera massa tvätt i kväll för i morrn är det tvättstugan som ska hinnas med oxå. Måste tvätta överkastet me, någon(?) har smutsat ner det me massa svarta hår?? Hehe

Lördagen 1/5



Igår va jag dels i skogen med hundisarna och plockade me mig lite vitsippor hem:) Känns vårigt!

På kvällen efter att mamma o bror tagit me sig sötisarna till tranås passade jag på me lite målar-pyssel. Vitt är det som gäller. Tror inte hundarna hade uppskattat lukten!!

Nytt till lägenheten



Lite små saker jag inhandlat till min lilla lya.

Valborg

Hihi Chillen ser lite sugen ut på de där chipsen:) Sen är det mattes lilla darling frejan som sitter o tigger, hehe. Är så stolt över mina små som skötte sig så fint på festen!!

Sedan är det valborg-kvällens outfit. Kavaj fr. bikbok, topp fr. La redoute, kjol fr. hm och skor fr. la redoute.


Upptagna dagar

Ja, oj nu hann jag inte uppdatera. Festen igår va trevlig, vovvarna va mycket poppis:) Men blev ganska tidigt tog bussen hem vid halv två.
Idag har jag mått bra, skönt. Blev lång frukost framför tv.n sen en skogspromenad med hundarna. På eftermiddan kom min mamma o storebror och fikade, sen tog de me sötisarna till tranås för imorrn är det jobb som gäller för mig. Efter jobbet ska jag ta tåget o hämta hundarna så det blir en lång dag.

Ikväll har jag även hunnit me lite lgh pyssel och sånt. Bilder kommer! Nu ska jag låta psykologi boken söva mig så jag är utvilad imorrn!

RSS 2.0