Sojalatte

Lördag morgon, det spelar i och för sig ingen roll för mig då alla dagar ser ganska lika ut nuförtiden.
I kväll ska jag ta hundarna på bussen och åka till ett par kompisar o se på film, blir lite helgnöje allafall:)

Sitter o dricker en god sojalatte, undrar varför jag inte gör det oftare? Är ju så gott!!
Vovvarna bråkar om en leksak, som vanligt med andra ord. Chillan har gjort framsteg, denna vecka har hon lärt sig sitt-stanna-kvar och jag har även haft henne lös några gånger o hon har fått följa mig under tiden (eller godiset,haha). Blir stolt över henne. I morgon är det valpkurs igen, får se om vi är pinsamt sämst denna gången me, känns inte så kul, men jag tycker att vi går alldeles för fort fram. Känns som att både jag o chillan mest blir förvirrade. Aja, bara att kämpa på, ger ju något positivt i form av social träning och tips ändå:)

Håller på me CV o lite till mina sommarjobbs ansökningar, blir väl mest äldreomsorgen även i år, hittar inte så mycket annat att söka, men jag ska väl försöka prova att söka något som är lite relevant för min sociologi kandidat me. Ansökte om examen förra veckan, får se när man hör något om det, tar cirka 6-8 veckor att få ut examen så det är ju en stund kvar. Snart dax att söka sommarkurser med, vill hitta något med kommnunikation, skulle behövas för mig!

Nåja, ska väl börja läsa min psykologi bok nu, i morgon ska jag hunnit läsa drygt två kapitel till så jag kan börja skriva på uppgiften nästa vecka. Fyyy stress, stress, stress.
// Johanna


RSS 2.0