Inspiration


Nytt i köksfönstret!

Har gjort lite vårfint i köksfönstret, va på återvinningen i går och på Erikshjälpen idag och köpt lite nytt:) körsbärstema är det nu!

Ledig helg, igår va det som sagt loppis tur och en sväng på stan, efter Erikshjälpen i dag har jag mest ätit o umgåtts med vovvarna och fixat här hemma! I kväll blir det semlor när R. kommer hem, gott ;)

I morgon ska jag städa och gå långpromenad! Sen ska jag mest ägna mig åt att läsa böcker!

Köpte ett par fina möbler idag med, de kommer hem till mig på torsdag! Ska visa bilder senare! Är nöjd allafall! Älskar loppis!! Passar ju både min livsfilosofi, inredningstil och budget.

Blev en kort pluggperiod för mig denna gången, insåg att det inte kommer att gå att kombinera mitt jobb med bibliotekarieutbildningen så jag slutade, sen kändes det liksom fel i magen... Jag är nog inte redo att plugga just nu, blev jättestressad och ledsen direkt. Funkar inte! Och jag håller ju på med att arbeta med mig själv och lära mig att bara göra det som känns bra så det fick bli till att avbryta! Känns skönt, allt blev liksom lättare igen när jag tog det beslutet, och oj vad mycket tid jag fick tillbaka!! ;)


Vackert

såhär fint har jag det på väg till jobbet:)

Har varit uppe ganska länge och hunnit med hundpromenad och långfrukost;) ska bara jobba fyra timmar sen hem o plugga!


Tunikor

Köpte två tunikor i eco-cotton fr. Ellos på rea! I paketet låg även nya gummistövlar som jag verkligen behöver eftersom mina gamla var helt trasiga!


Vardag

Nu är alla helger över och julpyntet är nerpackat! Jul och nyår bestod mest av jobb för min del så jag fick aldrig den rätta känslan. Julen blev snabb besök hos föräldrar och sen jobb hela tiden, nyår firade vi hemma med hundarna, då vi båda jobbade då oxå, men det blev lite mys med god mat och lite vin. Vid tolvslaget stod vi på balkongen och skålade i champagne och kollade på raketer!

Nu är det vardag, nytt år och nya utmaningar som gäller! Har massor på att göra listan inför våren redan! Har fått fast jobb och lite lägre procentgrad som börjar gälla den 21/1, ska bli skönt med lite mer sömn och tid;) har även kommit in på bibliotekarie utbildning på distans, har redan börjat plugga lite och det känns kul:)

Idag är jag ledig, förra veckan va en 6-dagars vecka så idag är man lite trött! Håller på med tvättstugan nu och sitter o dricker lite kaffe mellan varven dit ner! Funderar på vad jag ska göra i eftermiddag. Jaja nåt blir det alltid;)


RSS 2.0