Finläsning!

Ska unna mig lite trevlig läsning i pausen från allt hushållsarbete!!


Nya lokaler:)

Idag blir det lite extra trevligt att åka till jobbet! Idag har vi nämligen flyttat till helt nybyggda fräscha lokaler!! Och äntligen ska vi alla få varsitt låsbart skåp i ett stort fint omklädningsrum!! Toppen toppen;-) ska därför sticka iväg lite tidigare för att inköpa ett hänglås och fixa lite:)

Blir jobb nu onsdag-fredag kväll, sen är det en ledig (!) helg som väntar:) ska kanske åka en sväng till Ikea då tänkte jag, men får väl se vad jag känner för!


Vego-mat!

Har beställt lite olika vegan grejer fr. Veganlife's Webbshop:)

Kul att testa:)


Jobblördag!

Sådär tid för att cykla iväg till lilla jobbet igen! Vovvarna och älsklingen ska åka på kalas i eftermiddag när jag jobbar, blir trevligt för dem :)

I kväll blir det lugnt, imorgon jobb igen och även det måndag kväll, fast då börjar jag fyra så då hinner man kanske få lite mer gjort innan jobbet ;)

Ha en bra lördag:)


Fyy

Usch vilket skruttväder!! Blir nog att hoppa långpromenaden idag på förmiddagen. Får bli lite mysfrukost nu istället:) börjar ju jobbhelgenkl. 14 så ska försöka vila lite de sista timmarna innan dess ;-)


Promenad dax!

Ska ge mig iväg på en liten promenix upp till coop för att inköpa nån god bulle som R. ska få fika när han kommer hem från skolan :) Mysigt med lediga dagar!

Men imorgon påbörjar långa jobbhelgen dock, fredag-måndag kväll ska det jobbas! Men det kommer nog gå fint det med ;)

Idag ska det nog mest bli lite städning för övrigt och massa promenader, ska hjälpa R. att letasin presenter till sin far och bror!

Igår gick jag upp till vårt förråd och började med en liten rensning inför flytten, vi ska flytta till en fin trea i juni :) Det ser jag fram emot och är i full gång med inredningsplanerningen!! Ska ha det lite mer luftigt tänkte jag, ljusa grunder och massa färg! Ska rensa och slänga en massa massa grejer, ska bli så jäkla skönt, speciellt massa gamla prydnakdssaker ska rensas bort, ges till second hand, bättre att någon annan får nytta utav dem ju!

Härligt att solen lyser lite idag, har varit sjuktligt mycket grådask och regn/snö senaste veckorna, det gör en ju lite less, men men snart kommer nog den där fina sköööna våren då man får börja att ha lite picknick och kanske åka på lite utomhus utflykter :)

Älskar Elsa Billgren! Har lagt till en länk till hennes blogg i länklistan!

Kryddburkar

Fina kryddburkar jag hittade under min o mammas loppisrunda:)


Uppe tidigt!

Har tre-ledighet vilket är underbart:) igår blev det en tur på stan med R. Åt lunch och shoppade lite kläder!

Idag blir det att umgås lite med Fia, fika och sådär:) sen i morgon blir det hemma fixar dag med städning o bakning!

Mina tussar tycker vi är uppe liteväl tidigt idag;-)


Förmiddag hemma

Sitter och äter frukost, har varit ute och gått med hundarna en långis förut, känner mig lite seg idag så det får nog bli att mest slappa innan jobbet vid 14!


Påskhelgen

Nu var den snart slut påskhelgen! Har spenderats med lite allt möjligt, i fredags var det jobb, i lördags massa familje träffar:) i går blev det mysig kvällsfika med en gammal god barndomsvän som hade vägarna förbi Lkpg! I dag avslutas det hela med tvättstuga, promenad med en annan fin vän och sen jobb i kväll! Imorgon har jag ett av mina få dagpass på schemat så då blir det att kliva upp tidigare igen, fast jag är rätt duktig på att hålla dygnsrytm även andra dagar:)


Pyntat!

Lite påskpyntat hemma nu:)


Ska snart ge mig i väg på promenad ner till hundgården i johannelund! Sen dammsuga och lunch innan jobbet!


Påsktuppar!

Har nu börjat göra lite påskfint hemma:) här är bilder på två tuppar jag köpte på loppis i helgen!


Fördelen!

Med att börja jobba mestadels kvällar är mysig långfrukost i morgonsolen!

Har varit ute på promenad med hundarna, så nu är det frukost o lite slappande som gäller :) sen städa lite och fixa hemma innan det är tid att cykla till jobbet:)


RSS 2.0