Segt

Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen, senaste dagarna har varit väldigt blandade, först ledighet, sen slutspurt på uppsatsen. I torsdags hade jag lite fest hemma hos mig o sen blev det utgång på Sliver, va ett snyggt ställe men väldigt lite folk va där trots billiga erbjudanden, lite synd, men vi shakade loss själva på dansgolvet, haha, kul hade vi. Belv dock lite för dyrt ändå eftersom det var pissväder blev jag tvungen att ta buss o sen taxi hem, den här stan har nämligen bestämt sig för att inte ha några nattbussar:( inte ens på helgerna, mycket dåligt tycker jag.
Idag och i morgon så är det mest jobb som gäller, jobbade 7.30-13 idag o ska jobba 7-16 i morron, i arbetslag jag inte är van vid, men aja det funkar ändå. Tänkte att jag skulle ha slappat på balkongen i eftermiddag, men det va faktiskt kallt, trodde jag inte, men det blåser så det va inte alls skönt.
Åt färskpotatis till middag idag, mummsigt, o sen bakade chokladmuffins igår, de blev oxå fina.
I morrn kväll ska jag på filmkväll, vi ska se morgan pålsson världsreporter filmen, så jäkla rolig. Innan filmen ska vi planera en resa till koratien som vi nog ska göra i augusti!!:)
Nu ska jag snart ta o promenera me vovven!
// Johanna

Varmt

Oj vad varm min nya lägenhet verkar bli på morgonen, va tvungen att gå upp kvart i åtta bara för att jag va så svettig, usch.
Men det va ju positivt det me, har precis rastat vovven och ätit lite frukost, ska nog gå ut på balkongen o dricka det sista kaffet:)
Freja ligger redan på balkongen o solbadar i en liten solfläck, såå gulligt.
Felanmälde att uttaget till taklampan inte fungerar i går, så får se om de kanske kommer o fixar det idag...skulle vara skönt att ha det grejat.
Annars planerar jag att softa hela förmiddagen o sen mellan 12-17 har jag tvättstugan, ska bli najs me lite fräscha sängkläder faktiskt.
Sen till kvällen ska jag iväg o fika på stan me några kompisar, frejen ska också me.
aja nu ska jag ta mig ut på balkongen:)
// Johanna

Sommar idag

Känns som det är sommar idag, blåser lite för mycket bara. I morse hade jag en skön sovmorgon och sen så åt jag frukost på balkongen:) Himlans mysigt.
Sen blev det lite upptäcksfärd i mina nya trakterme vovven, blev nästan en timmes promenad av det tillslut. Sedan har jag ägnat mig åt att läsa igenom vår uppsats finns ju alltid små saker man kan förbättra.
Har precis ätit lite middag pasta med sojafärssås, blev gott, kryddade nog tyvärr lite för dåligt bara.
Men men gott ändå, eftermiddagen kommer att ägnas åt att läsa uppsats och sen gå på en promenad till Frejsa, hon vill förreste ha mat nu så då måste jag nog fixa det:)
// Johanna

Länge sen

Oj nu blev det länge utan inlägg, har haft så himla mycket att göra me flytten, va verkligen kaos här hemma torsdag o fredag, saker överallt o ingenstans att göra av dem. Har dock ordnat upp sig lite granna nu, börjar bli riktigt mysigt, här kommer jag att trivas, färgerna är perpekta för mig. väggarna är typ gräddbiegevita, underbart. Exakt en sån färg jag själv hade valt om jag skulle ha tapetserat. Sen har jag stora fönster så trots att den är liten så är den härligt ljus!
O balkongen är fantastisk:) Stor och privat, så härligt. Känns toppen just nu.
I kväll har jag vart o jobbat, ganska skönt pass, inge stress. Funderar nu på om jag ska göra ett par varma mackor eller om jag bara ska sova? borde äta nåt mer idag, har blivit lite dåligt.
I morgon ska jag läsa uppsats o vi ska försöka komma på en titel och anmäla oss till seminariumet den 8-9 juni, fast just nu så har vi det ändå ganska slappt, skönt när det är så efter dessa stessiga tider som har varit. Behöver vilan känner jag.
Hörs snart.
// Johanna

Stora flyttdagen

Idag ä den äntligen här dagen då jag på riktigt ska få flytta in här, synd bara att jag vaknade upp sjuk igår morse o det har inte gått över:( har himla ont i ena knäet me, inte bra när man ska springa i trappor!
Aja det är bara att kämpa på tills det är färdigt!
Sitter o äter lite frukost nu, igår blev vår uppsats i stort sett klar, känns toppen, ledig helg me andra ord, fr. skolan iallafall, men det känns bra!
Nu ska jag fortsätta så jag hinner fixa allt innan jag ska hemifrån!
Vi hörs! ha en bra dag!
//Johanna

Mitt liv just nu...



Så här bor jag just nu, ganska enkelt, men helt okej



Frejen har gjort sig hemmastadd i nya lägenheten allafall, allt hon behöver är matskålar, korgen o sina snuskiga lekksaker. hihi sötisen:)

Två nätter kvar

Bara två nätter kvar på luftmadrassen sen kommer möblerna jippie:)
Ska bli så härligt att få komma i ordning på riktigt!
Handledar mötet vi hade idag gick över förväntan o vi räknar med att bli färdiga med uppsatsen i morgon, sen väntar några härliga lediga dagar, ska bli underbart att bara ha det skönt o koppla bort allt som har med skolan o göra faktisk.
Har börjat läsa en intressant bok, så ska nog fortsätta med det ett tag i kväll.
Funderar även på att tvätta av mig sminket nu o göra lite te o rostat bröd.
Idag har jag även varit o målat två köksstolar som står i min gamla lägenhet, ska göra färdigt dem i morron bitti. bra att ha det gjort innan flytten.
Igår fick jag reda på att det ska pågå element byte under två hela veckor i min fastighet, fr. o med den 8 juni, surt under tiden me hantverkare springades i lägenheten titt som tätt, men antar att det blir bra när det är färdigt!
Tillbringade gårdags kvällen me att se på svtplay, o serien brottet o straffet, riktigt bra va det, kunde inte sluta titta förräns klockan va för mycket. Hoppas på en tidigare säng gång i kväll.
Borde väl snart rasta vovven me, men först blir det te o mackor.
// Johanna

Luftmadrass

´Sitter i min nya lägenhet på min luftmadrass, har precis ätit middag, jag trivs redan i lägenheten, känns bra.
Kommer dock bli ännu bättre när möblerna kommer hit oxå, på torsdag ska vi flytta dem.
Har jobbat idag, cyklat o gått i spöregn, fy fasen, var helt genomblöt in på underkläderna o frös så jag darrade.
Mellan 4 o 6 kommer de o informerar om elementbyten som ska ske i min lägenhet, hoppas jag inte måste ta dän allt för mycket grejer bara surt´när man precis kommer att ha fått i ordning!
Ska nog ta o diska lite snart, eftersom jag inte har någon tv än blir det webbtv som gäller i kväl, ska kolla på andra delen av brottet o straffet som jag började kolla på igår, har mycket bättre mottagning på det mobila nätet här så det funkar mycket bättre att se på tv här, skönt:)
Hörs senare
//Johanna


Börja flytta

Snart är det dax, familjen eller alla utom en kommer snart o då blir det liet kaffe o macka sen ska vi börja att flytta min saker, ska bli så kul, även om det inte blir allt idag. En sväng till ikea o köpa två bokhyllor o hämta ut en tredje på posten blir det me, förhoppningsvis hinner vi sätta upp dessa idag, o lampr, sen ska jag försöka packa upp köket någorlunda eftersom jag ska sova där från inatt, när jag kommer hem efter SOF tror jag inte att jag är så pigg, vill man nig gärna hitta lite snabbt!
Nu ska jag köra i gång, härs senare!!


Papperstallrik

Nu har jag packat typ allt i min lägenhet, vilket betyder att det blev till att äta middagen på en papperstallrik, aja det är lite mysigt när det är spartanskt.
Känns som att min mat för tillfället är jävligt konstig, har nästan inget av det vanliga hemma så det blir till att hitta på nya rätter med det lilla som finns.
I kväll ska jag lägga mig tidigt så jag är pigg o redo i morgon när det ska hårdköras med det sista, innan ska jag ta mig ett bad, troligen ett av de sista på länge, eftersom min nya lägenhet inte har nåt badkar, kanske ska bada i morgon kväll me, en sista gång bara för det.
mamma, pappa, o två bröder kommer kl.tio på lördag o då börjar vi flytta!!:) Jag längtar så jäkla mycket så jag nästan spricker. I morgon blir det dock en lång dag, universitet, sen luncha, sen hem o hämta pantburkar åka bort till Skäggets centrum o panta handla bröd o sen fixa parkeringstillstånd, shit borde hinna till systemet me innan jag hämtar frejen, sen ska jag till nya lyan o sätta på kyl o fryfack o sen torka av skåp o sånt, det har ju stått tomt två månader så det lär behövas lite uppfräschning!!
Nee nu ska jag glo på tv lite innan jag packar lite till o sen badet!

Jävla källor o referenser

Asså ibland blir jag galen, sitter nu här och försöker hitta källor till sådant man "vet", men kan inte skriva det i uppsatsen om jag inte har en riktigt referens att skriva in, försöker nu hitta en vettig referens på att det kommer att bli nedskärningar i äldreomsorgen i framtiden, men icke, ja hittar inget, fan.
Den här uppsatsen tar kol på mig, jag känner att jag bara kör fast hela tiden, inget flow överhuvudtaget i min hjärna, tyvärr. Vill ju att den ska bli bra, är ju äldreomsorgen jag vill jobba inom i framtiden liksom.
Att sitta i en halvpackad lägenhet där typ inget funkar som det brukar är ju inte heller bra för koncentrationen direkt.
I morgon ska uppsatsens slutmanus skickas in o det känns som att det är tusen små saker som måste fixas. Vi har liksom inte haft tid  att läsa igeom ordentligt. Ska försöka med det nu då, borde även försöka se om jag kan lägga till en del på analysen men det känns tufft, med min nuvarande kreativitet.
Aja nya tag, hörs senare!


Pluggdag

Idag har jag haft en ganska slitig plugg dag, men det var det värt snart är det över för denna termin.
I morgon blir tyvärr inte roligare heller, ska skriv o plugga massor. Sen på fredag skickar vi slutmanuset, ska bli såå skönt.
Har börjat packa massa kläder nu med, de tar fasen aldrig slut asså! Fattar inte hur jag kan ha så mycket kläder o ändå aldrig ha något att ta på mig. 
Jag är sugen på nåt att äta men har inget hemma, hatar min patetsikt dåliga ekonomi, har liksom inget hemma snart.
Fy lär blirhavregrynsgröt till frulle ett par veckor framöver allafall....
Ska nog satsa på att komma tidigt i säng, tiden går fortare om man sover o jag vill att det ska bli lördag så jag får börja flytta!!

Pigg som en mört


Sovmorgon

Ojoj min sovmorgon blev visst lite väl lpng, hade tänkt mig att sova till nio, men stängde som vanligt av väckningen så
det blev halv elva istället. Aja jag pluggar ändå bäst på eftermiddagen o kvällen.
Solen lyser idag, va jätte skönt ute  nu när jag rastade freja, typiskt att man inte har tid att gå ut speciellt mycket idag då!

Igår kväll kunde jag knappt sova för att frejans mage knorrade så himla högt, sen låg hon precis bredvid mig, vi brukar ha två kuddar var de nätter hon får för sig att ligga vid huvudänden i stället för fotändan. Fast ofta glider hon liksom in mellan kuddarna så hon ligger mitt i sängen, vilket gör att jag bara har en liten sträng längst ut att ligga på, haha vad gör man inte för de man älskar:)

Ofta drömmer jag mardrömmar om att Freja försvinner, usch. Jag kan inte förstå att det nån gång (långt) i framtiden måste hända, men hon fyller ju nio år i höst så, men vadå hon är fortfarande så jätte pigg att jag tror att det är långt borta!!!

Orkidée



Enda fina i in lägenhet just nu bland alla kartonger

SOF armbandet


Nagellack


Tv och nagellack

Har precis kollat på sista delen av Tonårsliv på svt play och målat mina naglar cerisa, ska inte jobba på nån vecka så
då kan man måla lite gald färg. Dricker lite te och willys gamla söder, riktigt gott:)
Dagen har funkat bra, planerat kommande skolår på omvårdnadsutbildningen och sedan hämtat ut SOF armbandet, så nu ska man ha det hela veckan, men vi ville inte riskera att fastna i en lång kö på lördag...
Efter det blev det lunchlåda i skolan o sen uppsats plugg i en sunkig datasal med vissa störande moment, en kille som sitter o typ skriker och är allmänt "avslappnad" o rent äcklig! Aja. vi fick trots detta en del gjort.
I morgon blir det sovmorgon, ska bli nice, sen långfrukost, lång promenad o sen ta tag i några av de sista grejerna på uppsatsen!!
Nu ska jag ta o tvätta dän lite make up och rasta freja, sen blir det sängen, kanske ska jag läsa lite shopoholic 5, borde bli färdig me den snart, men den har gjort mig lite besviken, inte alls lika bra som de andra...
Natti

Molnigt

Verkar som att det blir en grå dag idag med, ingen sol som jag kan se än så länge allafall.
Kaffe är det bästa som finns en morgon, man vet att man ska stressa iväg, cykla jätte långt oså vidare, men först kan man bara ta en liten stund och sitta med sitt kaffekopp o njuta, det är det jag ser fram emot varje morron, det som får mig att tänka att det inte är såå dumt att kliva upp alla fall.
I Sommar då ska jag sitta på min balkong(!) och dricka morron kaffet innan jag ska till jobbet,jag har morgon sol och förhoppningsvis blir det bra väder....åhhhh vad jag längtar efter det!
Ne nu ska jag snart in i duschen o sen dra iväg på mentorssamtalet, blir lite spännande o se vad jag ska läsa för kurser ihöst!!

Packning race

Har precis kört ett packningsrace! Fick för mig att jag skulle flyttpacka en del när jag ändå va vaken.
I morron ska jag först åka på ett mentorssamtal på KUI, om hur jag ska göra i höst o så med min omvårdnadsutbildning, sen ska jag till skolan, o efter det ska jag försöka hinna förbi och fixa ett parkeringstillstånd till flyttdagen. Sist jag försökte hade de ine öppet...
Freja är såå fin här bredvid, ibland kan jag bara kolla på henne och inte förstå hur jag kan älska henne så otroligt mycket.
Jobbet gick bra idag, bättre än jag hade väntat mig, gick på en jätte mysig promenad med en söt liten tant, mysigt:)
Veckan som kommer kommer att präglas a stress, massor jag ska hinna, sen blir det förhoppningsvis en bra avslutning med SOF avslutningen!!
Men innan dess ska uppsats skickas in och flyttens första steg ska avklaras.
Undrar hur freja kommer att ta det här, finns en risk för att jag kommer att ha en orolig liten tjej ett tag framöver, tidigare flyttar har hon dock tagit ganska bra, så jag hoppas på det bästa:)
Sovdags för mig blir det nu, är lite trött, men inte så mycket. Kan bero på att jag sov två timmar i eftermiddags, hmm inte bra.. aja ska nog läsa lite hus och hem, alltid trevligt med lite skön inspiration när man ska flytta.

Hemma

Nu är jag hemma efter en lång dag, va lite olydig och åkte till hemköp o köpte lite gottis, potatiskroketter, champinjoner, tofu och marinerade tomater, så jäkla gott. Sitter o njuter av dem nu, ska dock snart  sova, då jag ska va på jobbet vid innan sju i morgon, har en del att gå igenom innan arbetspasset. Skönt då att slute vid tolv iallafall. Eftermiddagen i morgon ska ägnas åt det sista på uppsats analysen, och umgås me vovven, hon sover över hos hundvakten inatt så det är såå tomt här hemma. saknar en lite varm mjuk underbart doftande freja bredvid mig, ännu en anledning att längta tills jag är hemma igen i morgon!!

Sängen

Efter en lång dag ska jag nu ta o krypa ner i sängen... Har varit iväg o pluggat lite och sen kollat på filmen 7 pounds, den va riktigt bra!
Nu har jag druckit lite the och sådär för att slappna av.
När jag cyklade hem förut slogs av den underbara doften som kommer på våren efter regnet, fan lustigt att man kan glömma det varje år, är ju såå fint egentligen.
Jahopp då är det bara att försöka somna nu så man inte är för trött i morgon. Gud ibland känns livet roligt asså, jobba och plugga det enda jag gör känns det som!
Nattinatt

Äntligen

Nu har myrorna varit här, skönt. De tog skrivbordet o köksbordet. Hyllan ville de tyvärr inte ha så att den får vi slänga när vi ska flytta, jag vill absolut inte ha den längre hemsk färg, vinröd. Passar inte till något.
Tvättstugan är färdig och lunch har jag också hunnit med. Nu ska jag bara vila ett tag innan jag duschar o sen beger mig till min uppsatskollega. Ska promenera dit och cykla hem. Det värsta är bara att jag ska släpa massor av tunga böcker:(

Lösningen på våra ålandskryssnings problem heter Galaxy, Silja lines nya båt, inga dumma åldersgränser på 23, plus att den ser fräsch ut!! Har också allt samma som Cinderella, o det är ju bara bra att testa något nytt ibland :)
Så nu våras det för sommarkryssning, jippie!!!!

Tvättstugan

Ja då va man uppe i ottan igen, bäst att vänja sig då jag ska upp väldigt tidigt de två kommande dagarna med eftersom det blir jobb hela helgen igen, men det känns okej, kommer va trött på söndag, men då när man kommer hem så känns det himla bra, det vet jag!
Nu håller jag på och tvättar, det är så jobbigt att hålla på o springa fram o tebax. Har inte tänkt plugga så mycket nu på förmiddagen, utan det får vänta tills i eftermiddag när jag o kompanjonen ska ses. Måste slappa lite ibland.
Ska bli så skönt att bli av med möblerna som myrorona ska hämta, jag vill bara få allt gjort så fort som möjligt liksom.

Det blev ju SOF tillslut, endagarsbiljett till nästa lördag, ska bli kul hoppas jag. Bara vädret blir fint kommer det bli kalas!
Sitta ute och festa slår sällan fel:)

Sötis ville hjälpa till



Sähår gullig va freja igår kväll när hon skulle hjälpa matte bädda rent i sängen:)

TRÖTT

Nu är jag otroligt trött, men jag har fått en hel del fixat idag, pluggat o packat massor och sen även ringt o grejat
så att Myrorna kommer o hämtar tre möbler jag inte ska ta med när flyttar. I morgon någon gång mellan 9.30 och 14 kommer de. Mitt lägenhet känns verkligen inte som ett hem längre när det bara är massa kartonger, tog till och med ner gardiner och stänger idag. Ekar i rummet nu.
I morgon kl 06 ska jag tvätta, massor sex -sju maskiner, hoppas jag hinner allt, sen ska jag packa linneskåpet o kanske lite till. På eftermiddagen ska jag till min gruppkompis o vi ska skriva färdigt analysen tillsammans.
Bäddade precis rent i sängen o frejen hjälpte till:) tog världens sötaste bild, ska lägga upp den i morron.
Förhoppningsvis avslutas morgon dagen me e´n filmkväll me vänner o sen tidigt i säng eftersom jag ska upp o jobba på lördag.
Min kropp värker nu av trötthet så det blir hundrastning o sen sängen... hatar de dåliga inte sova-stressa vanorna jag har just nu. Vill bara komma in i lugnet o avslappningen igen, hoppas det blir så i sommar. Jag ska verkligen försöka allafall,
Om två veckor är min flytt nästan färdig:)
Natti natt

Hjärnan har kört fast!

Pust, igår hade jag en sjukt ansträngande plugg dag, skulle analysera men hjärnan ville inte riktigt, tyvärr är
den inte med på noterna ordentligt idag heller... måste komma på ett sätt att få det att flyta sådär tillfredställande i tankebanorna och man bara kommer på den ena bra grejen efter den andra, men jaa det käns långt borta nu.
Ska sitta ett par timmar till med den här hälsoanalysen, sen blir det lunch och sen blir det till att skriva på metoden plus lite annat. Fasen vad jag längtar efter att terminen ska sluta och uppsatsen är inlämnad, och förhoppningsvis blir den godkänd också. Behöver en veckas semester... bara vila ta det lungt, fixa i nya lägenheten. Om exakt två veckor håller vi på och flyttar alla möbler!!! sen är det bara städning och upppackning kvar, längtar dit.
Förresten är jag sur på vikingline som kommer att ändra åldersgränsen på Cinderella till 23 efter 18 juni, jag o mina polare som ville fara på kryssning o ha kul i sommar!!! skit me, tycker det är löjligt, fattar inte hur gammal man ska bli för att anses vara "vuxen". Så verkar som att vi får vänta till nästa år, om vi inte lyckas få med en "barnvakt"!

Tiggisen



Denna lilla tjej ville också smaka på mackorna:)

Goda varma mackor



Varma mackor med vitlöks o ört sojaost, tomatpure, tomater och oregano, soja youghurt avokado till.

Dessa böcker har jag tillbringat stor del av dagen med


Dålig start men bra slut!

Trots en dålig start på dagen så blev den rätt bra till slut, hade några realtivt effektiva pluggtimmar och sen blev det
hundpromenad i solen, lite mer plugg, mumsiga vego varma mackor till kvällsmat och sen ett skönt bad.
Har även beställt en jättefin vit hylla som jag ska få i födelsedags present till nya lägenheten, kommer passa såå bra i min lilla kokvrå:)
Nu ska jag bara gå den där sista svängen me frejan o sen blir det till att krypa ner i sängen, i morgon måste jag vara än mer effektiv med pluggandet, känns verkligen att det börjar dra ihop sig nu, blir lite nervig för att vi inte ska hinna, men det ordnar sig nog... hoppas jag!
Godnatt o sovgott

en del fixat

Nu har jag varit på apoteket, passade på att kolla in skokanonen, hade faktiskt ett par fina sandaler som inte var skinn i och sen flera par super billiga textilskor, sugen på att shoppa blir jag fortfarande ganska ofta, men på grund av personlig ekonomisk kris i vintras så har jag shopping förbud ett tag till framåt, tills det hela har börjat ordna upp sig... tack och lov för att jag har världens snällaste föräldrar annars skulle jag nog varit hos kronofogden vid det här laget, visst har man det alltid kärvt som student, men nu är min ekonomi extremt dålig, lever på marginalen hela månaden, har kanske några hundra lappar kvar efter att ha betalt mina räkningar o fasta avgifter. Men jag tror på en bättring nu:) Dels har jag börjat jobba och sen så har jag sagt upp allt allt onödigt och ska även nu få cirka 800 mindre i hyra, så det kommer att bli bättre, det är jag säker på, så kanske kanske kan man framåt få köpa sig lite nytt ibland och även kunna känna att man har råd att unna sig lite ibland. Nu får jag ångest bara av att gå ut eller så eftersom det hela tiden kostar pengar, även om jag ofta festar väldigt billigt, cirka 100-200 kr, så blir det mycket när man inte har något liksom, ajja slut pratat om tråkigheter, bara acceptera att i dagens sverige ser student livet tyvärr ofta ut så här!!
Tebax till dagens allvar och jag borde verkligen ta tag i det där uppsats plugget nu, hur dålig disciplin som helst idag, o ingen inspiration, men ska försöka nu några timmar o sen belöna mig själv med hundpromenad, rostade mackor och till sist ett härligt bad med tända ljus till!!

Dålig start på dagen

Fyyy, klev upp i ottan och gjorde mig i ordning, trots att jag inte mår speciellt bra, när jag kommit ut och står vid min cykel i regnet så får jag ett sms från min kompis som säger att hon inte mår bra och inte orkar köa, så det blev bara för mig att släpa mig runt ett varv me vovven o sen gå in igen, nu är jag bara sååå trött, så jag vet inte hur jag ska orka komma igång med pluggandet alltså, känns som en omöjlighet, sen måste jag åka iväg till apoteket oxå, måste hämta ut p-piller, ska börja på den nya kartan i morgon...
Min lilla älskling ylar/ skäller/ piper ibalnd när hon är ensam hemma så oftast är hon hos son hundvakt, men när jag bara ska göra såna här korta saker lämnar jag henne hemma, nu förtiden är jag inte säker på om hon fortfarande ylar o så men, man vet aldrig. Jag vill inte störa grannarna, har kollat på ett anti-skall halsband jag nog ska inköpa när jag har råd, det ska vara helt ofarligt för hunden, sprayar bara ut lite vätska mot hundens nos när den skäller och så, det måste jag testa. Tror att det kan funka faktiskt, skulle va så skönt att kunna träna henne att va ensam utan att störa, o nu när vi ska flytta kommer hon säkert att bli mer osäker igen me, så då skulle det behövas!
Just nu sitter sötnosen och tigger här bredvid mig, jag äter en uppvärmd matlåda till lunch, orkar inte laga något idag.
Nehe, nu ska jag verkligen göra ett ärligt försök med analysen till uppsatsen!

alldeleles för sent

usch usch nu är jag uppe alldeles för sent, klockan ringer om 4,5 timme, ska upp o köa för sof biljett, hoppas det är värt det. såg precis att jag är bokad för dubbel pass även på lördag, så det blir en tuff helg asså. men hinner nog hem för att tanka mat o kraft emellan allafall denna gången... men man blir ju glad när lönen kommer:) inget csn i juni, vilket betyder att jag verkligen behöver pengarna.
Nu ska jag bara in på banken o kolla finaserna inför morgon dagen, biljett o apoteket måste det räcka till...
Sov gott

Lite bättre...

Nu har jag skrivit en del til uppsatsen, duschat och tagit en värktablett, så nu känns det lite bättre.
Har kommit fram till att ändå ta me mig cykeln och gå med den cirka halva biten, så får Frejsen ändå en promenix.
Sitter nu och äter en super varm(!) snabbunch bestående av endast nudlar. har bränt mig på tungan:(
Som vanligt den här tiden på året sitter jag och funderar på hur jag ska kunna bli lite brun o fin till sommaren, sola solarium eller ute i solen är ju ganska häslofarligt, dessutom bränner jag mig bara, blir då röd och sen när drt försvinner blir jag vit igen, så det är inte mycket idé. Så mitt andra alternativ är någon slags brun utan sol produkt, de jag provat har varit kladdiga så är inte så förtjust i det heller men. I höstas blev jag även vegan så den produkt jag väljer måste även passa det kriteriet, tror jag ska testa body shops produkter eller något, lite färg vill jag ha, annars vågar jag inte visa mi i kortbyxor denna sommaren heller!!

Ont i halsen

fyyy vaknade med jätte ont i halsen och öm i kroppen, vill inte vara sjuk, kan inte vara sjuk heller måste ju ha energir att skriva massor på uppsatsen den här veckan, analys delen bör bli åtminstone ganska färdig.
Orkade inte diska i går kväll, sååå trist att göra frukost i ett smutsigt kök, hatar det.
Ska ta tag i allt och släpa mig iväg till min gruppkompis, en timmes promenad bort, jag har inte råd med bussen, o cykla är också jobbigt. Ska ju ha me vovven också så, hon behöver verkligen den där promenaden...
I morogn ska vi kanske köa för biljetter till SOF, student orkester festivalen som är här i linköping i år. Känner mig inte i form just nu, men tror det kan bli jäkligt kul sen när man har biljetten.
nu sitter jag och äter frukost, blev bara kaffe o macka med sojahårdost och tomat, inget kulinariskt direkt, men ganska smakligt ändå.

Sol

Va skittrött när jag kom hem igår efter den långa jobbar dagen, somnade med ljuset tänt och kläderna på, och
hade inte tvättat av sminket vilket var det värsta, hörde på nåt sånt makeover program att huden åldras åtta dagar varje gång man inte tvätttar bort sminket!!!
Nu sitter jag och försker samla mig inför ännu ett jobbpass, äter havregryns gröt och smörgås, hinner inte äta förräns jag kommer hem igen.
Då blir det uppsatsplugg som gäller, målet är att skriva klart min del av resultatet!!!!
ha en bra dag:)

Morgon stund har guld i mun...

Usch så tidigt det är att gå upp vid halv sex, känns som att jag aldrig kan vänja mig vid det.
Jag sitter nu o äter två tartex mackor till frukost, med lite härligt kaffe. Har nu gjort värsta matsäcken till min långa dag, assså jag bara längtr till jag är hemma igen o kan få gå o lägga mig.

En ny människa

Efter ett varmt bad känner jag mig nu som en helt ny människa, allt förberett och klockan ställd inför morgonen
Nu är det bara att rasta vovven och diska sen ska ja sova o samla krafter inför arbetspasset i morgon, känner på mig att det kommer att bli en hel del cykling !!
puss o godnatt

Flytta

Så här fult och trist ser det ut nu i min lya inför flytten, enda fina är Freja:)

Trist och fult i lyan när man snart ska flytta.

Kvällsmat

Gottigt med soja mjukost och te

Kvällsmat

Sitter här och äter kvällsmat och pluggar uppsats en fredag kväll:(
Jobbar inom hemtjänsten och i morgon ska jag jobba i stort sett hela dagen, bara ledig två timmar emellan passen annars är det hela dagen fr. sju till nio på kvällen!! kommer vara stentrött när jag kommer hem.
Snart ska jag ta o fixa en matlåda till morgon dagen och funderar sedan starkt på att lägga mig i bad innan det är sovdags, myspys.

Jippie!

sååå himlans skönt var inne o kollade hur det hade gått på senaste provet jag gjorde i min omvårdnadsutbildning och
jag fick MVG i betyg!!:) Gud vad underbart nu är jag färdig med den utbildningen för terminen, bara den andra kvar :/
Håller på med en C-uppsats i sociologi också, längtar till den är färdig.
När mamma o bror har åkt så ska jag ta sätta mig o skriva på resultat delen.

Pälsklingen:)

Världens finaste lilla pussgurka

Ny blogg

Efter att har suttit och läst massor av bloggar den senaste tiden fick jag nu för mig att starta en själv!
Så nu får vi se hur det går, idag är jag ganska seg efter en relativt hård valborgsmässoafton.
Fast den var väldigt trevlig, massa sköna människor och jag hade gjort super goda grillspett och egengjord potatissallad
som jag mumsade på:)
Min lilla älsklingsvovve Freja fick vara hos en god vän över natten, inte bra för små hundar att vara på fyllefest!
Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och laga middag, vet dock inte vad jag är sugen på, men något med vitlök ska det bli alla fall, jag älskar vitlök. Vid femtiden ska min mor och lillebror komma, de ska ha med sig banan kartonger som förhoppningsvis kommer att räcka för att packa ner resten av mina grejer. Jag ska flytta den 21 Maj och jag längtar så himla mycket!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0