Helg är fina grejer!

Sitter här o fikar saffrans snäckor, o dricker kaffe, Hattings saffrans snäckor ( o även kanelsnäckor m.fl) är veganska, underbart:)
Jag har ju tänkt baka egna om några veckor, men nu tjuvstartade jag julmyset me dessa redan idag, hihi. För första gången på flera år ser jag fram emot julen, vet inte riktigt varför, men i år så känns det mysigt me jul, jag älskade julen när jag var yngre, men de senaste åren har den mest känts som ett dyrt måste.
Jag gillar advent och julpyntning nästan mest tror jag, haha, sååå himla kul o hålla på o fixa hemma o bjuda på adventsfika, tända ljus o så.
I veckan som gått har jag ju mest pluggat, men jag har hunnit me o göra vissa beställningar på internet me, måste bunkra upp nu innan Chillan kommer hem, valpen får heta Chillan, uppfödarna hade döpt henne till det o jag kan inte komma på något annat, så det blir nog bra:)
Så jag beställde dels massa hundgrejer, sen skickade jag efter hygienartiklar fr. Oriflame, deras produkter är inte veganska, men de testar inget på djur och använder bara mjölkprodukter o sånt, inte fr. döda djur, så det får duga, min ekonomi tillåter inte Lush eller Body shop o liknande jämt. Sen blev det även lite tandkräm o vegansk pesto o "parmesan" fr. goodstores webshop. älskar den, men skulle vilja åka till Stockholm o handla i den riktiga butiken, så man kunde köpa lite frys o kylvaror me!
Ska slappa lite idag o sen kanske börja kolla på provplugget inför nästa vecka, måste börja förbereda lite grann skriva upp VAD jag ska plugga in och så, tror detta prov kommer bli ganska stort.
Det jag gjorde i Geriatrik gick ju inte särkilt bra, hann inte skriva färdigt så missade nog massa poäng på det, blev jätte hafsigt på flera frågor.
Så nu blir det att börja me det, eller kanske lite TV först,heheFörsta bilden som togs på mig o Chillan:)Första bilden på mig o Chillan, hos uppfödaren<3
hihi, Freja "gömmer sig"Saffranssnäckor är mumsigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0